Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Здрвейте на всички за първи път пиша в този форум, изчетох цялата тема и докато се казнех да си взимам тази джаджа реших да почакам да видя отзивите от Extreamer.Ако всичко си му е наред за тези пари ще е незаменим..Пишете тези които са се сдобили с него какви са ви впечетленията.Дано да го пуснат скоро и в БГ :Drinks:
Имам WD TV и възнамерявам да го свържа с тонколони logitech z-5500 които имат DTS декодер. Така ще загубя само час от екстрите на аудиото или изобщо няма да имам звук, когато гледам филми с DTS-HD Master Audio или
Dolby TrueHD.
Ще загубиш част от екстрите разпознава го като DTS
Благодаря! SAMSUNG 46A856 закупен за 1599лв. WD TV - 198лв. външен хард - 500GB за 119лв. и тонколоните за 650лв. Мисля,че за тези пари се получава приемливо домашно кино. Не съм закупил само тонколоните, но от това което изчетох през последните 6 месеца по темата стигам до извода,че така комплектована системата ще оправдае парите си.
И още как,в MKV-формата е бъдещето !
До сега гледах няколко филма BD свалени от нета. Нямам пробелми с картината, възпрозвежда я перфектно. Макар в торената да пише,че има субтитри на няколко езика, не знам как да ги заредя. Възможно ли е да са в SUB формат и затова да ми изписва,че няма субтитри? С друго думи как да пусна субтитрите на blu rey филмите с WD TV ???
Намери файла със субтитрите конвертирай го в srt формат ако не е в такъв и го прекръсти като името на файла със филма !
Това го знам. Проблема е,че blu rey филмите имат десетки файлове и си нямам идеята каде са субтитрите. Някаква идея как ди ги открия?
Чесно казано рядко свалям blu-rey но един път взех субтитри от същия филм в MKV и се залепиха без проблем !
Благодаря! Ще опитам и този вариант.
Цитат:
Първоначално публикувано от batzas
Имам въпрос дали да си купя следното домашно кино
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038331
за да си го ползвам с плеъра или по-добре да си карам както досега директно на ТВ-то.
В симисъл с ограничен бюджет съм и за по-добро или рисивър+колони няма пари в тая криза.
Извинявай, че чак сега се включвам, но не бях в BG-то.
Та на въпроса, един приятел има същото устройство и честно да ти кажа, за тази цена съм сигурен, че по-добро няма да намериш. Звукът е учудващо добър. Не му мисли много! Взимай и се наслаждавай на хубава музика и филми! :-)
Имаш предвит logitech z 5500 ?
Четох, четох и видях, че у-вото чете от .mkv контейнери и, че поддържа h.264/avc което е супер... но не успях да разбера дали чете вградените във (mkv) файла субтитри, независимо дали са стилизирани или не.
Някой ще може ли да помогне?
В началото не четеше но после започна със някой от старите ъпдейти !
Това ще рече ли, че с най-новите ъпдейти не вървят вградените субове? >_>