You Tube драстично ограничи ползването си от много устройства. Затова изчезна от Popcorn Hour менюто и други устройства.
Преглед за печат
You Tube драстично ограничи ползването си от много устройства. Затова изчезна от Popcorn Hour менюто и други устройства.
Вече две седмици ползване и след помощта да се оправя с външния хард, мога да кажа, че плейърчето е перфектно. Обмислям да взема едно и за родителите ми да се забавляват и те. Много се колебах кой от всички варианти да взема, но мисля, че уцелих :)
Здравейте ,имам проблем,не ми излизат субтитри на български,филма е 2012 HD формат.На компютъра ми излизат само на BS Player,на другите плеяри и на WD TV не искат.WD TV-то ми е по-новия модел с LAN,с други филми до сега не съм имал проблеми.
Ако имате идеи моля споделете.
Благодаря предварително!
Колега , първо за WD TV Live си има отделна тема и второ името на филма и субтитрите еднакви ли са ? Тези субтитри вградени ли са в филма или са външни ?
Да еднакви са .Всъщност вградени са MKV.
Плеяра не чете вградени субтитри.
Искам да попитам само така ли може да превърта х2,х4,х8 и х16 ,има ли по-бърз начин например да стигна до някоя сцена към края на филма?
@pichifox
Докато превърташ напред или назад с бутоните PREV&NEXT можеш да прескачаш -/+ 10 минути. Доста по-бързо е от постепенното превъртане.
Панасоникът поддържа 1080р.Цитат:
Първоначално публикувано от bobivg
Чете вградени в mkv субтитри.
Има нова бета версия на официалния SW за WDTV Live - 01.02.14. Повече инфорация и change log - ТУК.
Prerelease 1.02.14 (includes all previously released updates)
Resolved Issues:
* Added Windows 7 support
* Added European language input for keyboard
* Fixed issues with subtitle support with font size and sync adjustment
* Fixed various issues with Samba connection
* Resolved issues with new WLAN dongles from Belkin, Linksys, and Zyxel
* Fixed various playback related issues. See release notes for details.
:ole
Rockwell има ли по значими промени
Не знам, мързи ме да прекарвам лан-а до него сега, че да ъпдейтна фирм-а. Ползвам си го с външен хард, надявам се някой др да сподели как е, но ми се струва, че промените са най-значителни от пусканите до сега ъпдейти. Особено за субтитрите, ако могат да се нагласят.Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
zlatko благодаря ти много ,не бях се сетил ,че трябва първо да пусна да превърта и тогава да натискам PREV&NEXT.Мислех,че бутоните PREV&NEXT не ми работят.Цитат:
Първоначално публикувано от zlatko