Сега ще пробвам с ъпдейта на астонците,благодаря ти, дано да стане!!!
А донгъл RP-WU1420B работи нали??
Сега ще пробвам с ъпдейта на астонците,благодаря ти, дано да стане!!!
А донгъл RP-WU1420B работи нали??
Някой пробвал ли е този фърмуер на Zinwell ZP-500 ?Първоначално публикувано от skysoft
@kapitango -> какво те интересува по-точно за този фирм ?
(HELL) този фирм.1.7.4 има бъг според мен щото си правих тестове и давам пример пуснах един по голям мп3 файл (103мг.) и се рестартирва плеера сложих предния фирм. и нямаше вече проблем пиши на л.с. ако искаш да ти го пратя![]()
Е ми сложих го, гледах един филм и това е. Не съм пускал музика. Ако ми направи проблем ще върна стария.
Оказа се, че и трите филма които бях свалил са с некоректни субтитри, дори на единия не мога да ги изтрия, явно е вирус, който е забозявал устройството. Сега с версия 1.7.3 всичко е наред. Днес пробвах 3 различни донгъла от Китай и не ги разпознава. Утре минавам на кабелна връзка, хем е по-евтина, хем е достатъчно бърза и за HD. Много съм благодарен на HELL за съветите. Ще ти пиша и за в бъдеще. 10Х
весела коледа на всички ..... много здраве, даже и на тези които се заяждат...........
специални поздрави на HELL .............
![]()
angel ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ angel
Благодаря ти Коко ! Дано съм допринесъл с нещо хубаво за Вашето по-весело изкарване на празниците.
Дано се родят по-читави фирмуери през новата година !
![]()
на приемника сме със фабричният софтуер
при стартиране на видео във всякакви формати дава зелен
екран и приемника се рестартира
при преглеждане на снимки няма проблем
дайте някакво решение
мерси
провери какъв ти е фърма. ако е по стара от 1.73 пробвай с този по прочети си малко форума и ще намериш линк за теглене има и 1.74 но според мен е бъгав хайде успех ...... и весели празници.......
Още един на клона.От два дена го разцъквам-голям кеф.Кой фърм. препоръчвате 1.73 оригиналния или другите модификации?
Весело посрещане на Новата година!!!![]()
@shveb -> Честито ! Засега 1.73 на Астонците е с най-много екстри и изглежда стилно, а и е показал май най-стабилна работа. Но вземи да попрочетеш темата и сам си избери.
![]()
ХАЙДЕ ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА......
Нещо не признава паролата и логинаПървоначално публикувано от tomazs
@shveb -> променили са паролата или юзернейма, не може да се влезе