Страница 28 от 61 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 908

Media Player - Zinwell (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:Имате ли информация за Media Player Zinwell ZP-500 ?

При първите тестове които направих, устройството е уникално добро. Ъпдейта на фирмуера премина безпроблемно и вече съм с версия 1.72. Субтитрите са почти перфектни с новия фирмуеър, но не открих начин да ги вкарам в черната лента под филма ( защото TV-то ми е 4:3 ). Наистина загрява доста устройството. Веднага ми намери NAS-a, и плейвам по мрежа всичко до 720р включително перфектно ( като всички вас ). Не се наложи да използвам UPNP, защото си намира основната папка като шарната. Възпроизвеждането на FullHD ще тествам по Коледа, когато се каня да си взема нещо 37-40 инчово, защото все още съм със CRT Panasonic 21". Понеже явно трябва да си взема и флашка 16GB ( имам, но е 8GB ) за 1080р филмите, споделете наблюдения - всички флашки ли се справят с четенето, или трябва да се оръсвам за високоскоростна.
    Имам и друг въпрос:
    По назад във темата беше споменато, че като се купува рисийвър, трябва задължително два HDMI - вход и изход. Въпросът ми е как се свързват, в тази последователност ли: ZP-500 -> receiver HDMI in -> receiver HDMI out -> HDTV HDMI in ?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

На повечето нови ресивъри , среден клас ,HDMI входове са повече от един , а HDMI out обикновено е за свързване на TV .Последователността на свързване е плеър - ресивър - ТВ , и е така както си предположил , като на ресивъра трябва да се направят някои настройки . За 1080р филми ще ти трябва по-голяма флашка , форматирана в подходящия формат .

4. Тук е от
    Oct 2009

Вчера си поиграх почти 4 часа с плейъра - фърмуеър ZW7.00.1.7x for test (1013) от фтп-то на Zinwell ). Установих следното:
    1. Разпознава тествания вече от Hell донгъл RP-WU1420B с чипсет RTL8187B и си изписва коректно МАК-а му.
    2. Безжичната мрежа вкъщи я показва като WEP защитена, а в действителност е WPA-PSK. На стр. 15 от ръководството, обаче пише, че се поддържат WPA-PSK и WPA2-PSK. Всички околни мрежи, също ги показваше като WEP, въпреки че са WPA.
    3. Махнах криптирането и оставих само филтриране по МАК, като разреших и МАК-а на донгъла и въпреки това, не се върза към мрежата (нито със статичен ІР адрес нито с DHCP) – на 2 метра от рутера Linksys WRT54GL. Показваното ниво на сигнала беше естествено макс.
    4. Дори след като премахнах и филтрирането по МАК, пак не се свърза. Мрежата ми е с логическа адресация 10.0.0.0/28 и маска 255.255.255.240, но не вярвам заради това да не се свързва.
    Интересно е, че успях да се вържа към една незащитена мрежа на ресторант в близост до нас при сигнал 1 деление. Обаче ІР-то беше 192.168.100.17 и маска 255.255.255.0.
    Допълнително ще пробвам и като направя стандартна адресацията 192.168 .... на мрежата вкъщи.
    5. Донгълът беше изпробван и на компютър и се върза веднага към моята мрежата – проблемът не е в него. Може и драйвърът в плейъра да не е точно за него.
    6. С кабел плейърът се свързва безпроблемно към мрежата и възпроизвежда файлове, качени на NAS устройства Dlink DSM G600 с вграден харддиск. Всички шернати папки се виждат от плейъра. Пробвал съм само с ДВД филм (поради липса HD видео файлове).
    7. Не мога да разбера NAS функцията на плейъра. По никакакъв начин, закачените към него флашка или диск, не могат да се видят от компютър в локалната мрежа. С функцията COPY файлове от шернати директории на компютрите в мрежата се показват от плейъра и сравнително бързо се копират в закачени на плейъра флашка или харддиск.
    8. През http://адрес на плейъра се вижда единствено уеб интерфейса на биттторент клиента, който работи - тествано, но по мое мнение, е безсмислен при ограничението на скоростта до 25кБ/с – прибл. 8 часа за 700МБ. Надяваме се на подобрение при следващите версии на софта, но по всяка вероятност, ограничението идва и от възможностите на хардуера.
    9. Харесва ми, че когато плейърът се изключи с дистанционното, закаченият харддиск спира да върти и се изключва (нещо, което не се случва при други подобни плейъри).
    Предварително се извинявам, ако повтарям неща, вече казани в темата.

5. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@todo1 -> възможно най-бърза флашка или картрийдър с бърза SDHC форматирани на NTFS заради файлове над 2Gb. Движение на субовете по вертикала със стрелки нагоре-надолу.

@eximels -> сложи Астонския фирм 1.73, направи си само филтриране по МАС, настрой DHCP: 192.168.0.XXX-XXX ; Sub: 255.255.255.0 и работна група "WORKGROUP" и трябва да тръгне. Ограничението за дърпане на битторента е от фирма и обещават в следващите да го премахнат.

Линк Astone 1.73 -> http://download311.mediafire.com/lim...0_fw_v1.73.zip

version 1.73
    ---------------------------
    Bugfix
    ----------------
    1. AP-100 spontaneously powers on again after power it off

10x @wkris

6. Тук е от
    Sep 2009

Хайде! Астонска 1,73 е на лице : http://www.astone.com.au/forum/viewt...cfc6209ccac645

Нямам време за тест обаче.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Можете да прибавите още един WL донгъл към списъка с неработещите:
    ASUS USB-N11 Wireless N USB adapter

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Някой да сподели ,ако е забелязъл ,че (аз съм с версия 1.72) с нея не се отварят файлове - flv ? Не ги разпознава ... С оригиналния 1.6 ги четеше . Някои ги чете, други не ? Може и да греша за оригиналния 1.6...

10. Тук е от
    Oct 2009

Сложих 1.73 от астон. Не забелязвам никаква разлика от 1.72. Разглеждайки драйвери на Dlink DWA-130 - n адаптер видях в инфо файла, че чипсетът е RTL8192U+RTL8256 но изглежда, че е старо производство и може да се намери залежал само по американски сайтове от 61 на 16$. В България май не се продава.

11. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от eximels
    Сложих 1.73 от астон. Не забелязвам никаква разлика от 1.72. Разглеждайки драйвери на Dlink DWA-130 - n адаптер видях в инфо файла, че чипсетът е RTL8192U+RTL8256 но изглежда, че е старо производство и може да се намери залежал само по американски сайтове от 61 на 16$. В България май не се продава.
    version 1.73
    Bugfix
    ----------------
    1. AP-100 spontaneously powers on again after power it off
    ----------------------------------------------------------------------------------------

Нищо не казваш за настройките на мрежата, направи ли всичко да върви ?

Изчакайте за оригинален 11n донгъл от Дейзи ММ. Сигурно ще струва 30-40 лв и ще го продават само заради феновете на Дивата.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Имам следното питане:
    Възможно ли е възпроизвеждането на Bly-Ray файлова система с Мултимедийния плеар ZP-500 / AP-100. Ако ли НЕ, в следващите версии на фърмуера, ще бъде ли достъпно? Или хардуерно е невъзможно?
    Нека който е наясно да си каже мнението.

13. Тук е от
    May 2004

Да е и сега е възможно, но трябва да се плейват от дирекно свързан usb HDD или голяма флашка. Не става по мрежата. BD са с много аудио и тежки аудио канали и общия стриим става голям. Та ... Влизаш в папката с BDMV > Stream > избираш най-големия фаил с разширение хххх..M2TS обикновенно. Възможно е и да са повече - тогава е по-лесно да започнеш от първия и с >> бутона да ги прегледаш. Обикновенно малките файлове са надпеси, заставки и т.н.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

malinmarinov : Благодаря Ти, ще пробвам дали става на моя плеар.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2003

здравейте,
    малко ме мързи да чета всички постове:
    има ли "оплаквания" от дистанционното при използване на астон 1,73 fw
    предварително благодаря

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Аз съм със firmware 1.73 на Astone и не съм забелязал някакви отклонения с дистанционното. При теб какъв проблем се получава?

18. Member
    Тук е от
    Sep 2009

аз също съм с новия соф. и нямам проблем ........

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 61 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе