При първите тестове които направих, устройството е уникално добро. Ъпдейта на фирмуера премина безпроблемно и вече съм с версия 1.72. Субтитрите са почти перфектни с новия фирмуеър, но не открих начин да ги вкарам в черната лента под филма ( защото TV-то ми е 4:3 ). Наистина загрява доста устройството. Веднага ми намери NAS-a, и плейвам по мрежа всичко до 720р включително перфектно ( като всички вас ). Не се наложи да използвам UPNP, защото си намира основната папка като шарната. Възпроизвеждането на FullHD ще тествам по Коледа, когато се каня да си взема нещо 37-40 инчово, защото все още съм със CRT Panasonic 21". Понеже явно трябва да си взема и флашка 16GB ( имам, но е 8GB ) за 1080р филмите, споделете наблюдения - всички флашки ли се справят с четенето, или трябва да се оръсвам за високоскоростна.
Имам и друг въпрос:
По назад във темата беше споменато, че като се купува рисийвър, трябва задължително два HDMI - вход и изход. Въпросът ми е как се свързват, в тази последователност ли: ZP-500 -> receiver HDMI in -> receiver HDMI out -> HDTV HDMI in ?