Привет.Понеже заговорихте за Mede8er,как седи въпроса с управлението на музикални файлове,плейлисти.Може ли да плейва музика от различни папки(плейлисти) или е като Dune.Аз още съм в процес на избиране и не знам къде да се насоча.Засега фаворитите са ми Dune hd base 3D и Mede8er600-800,а за този плеър чета доста положителни мнения и ако разликата с Дюна е само в липсата на дисплей вероятно ще го предпочета.Хем искам да взема нещо качествено,от друга страна няма да ползвам 3Д-то,и общо взето не ми се дават 600лв за нещо което няма да използвам пълноценно.Имаще преди едни модели на Dune,които са с многоканални аналогови изходи които аз ще използвам,но вече не се намират или аз не мога да открия.
Здравейте,
Имам плеър APACER от почти 2 г., но стават все повече филмите, които не тръгват на него.
Моля за съвет при избор на нов мултимедиен плеър за гледане на филми без 3D. Плеърът ще е свързан с ЛАН кабел към интернет рутера и HDMI към телевизора. Основното което ме интересува е качество на картината и надежност на плеъра, също така да има редовни ъпдейти на фърмуера. Цена около 150 лв. Добре е да мога да добавя вътрешен или външен хард диск, но за момента нямам нито едното, нито другото, ами правя връзка през рутера с домашния компютър.
Този пост е редактиран от sasho1999; 14-04-14 в 14:23.
ЗДРАВЕЙТЕ.
Дайте мнение за медия плеър, възможно по евтин. Мрежата ми е гигабитна и се състои от две ПЦ, NAS, Тошиба 50l4333 сървър със пусната Samba. Целта е да се гледат рипове със dts аудио и нищо повече. Не ме интересуват нито 3д или торент клиенти. Рутера е wdr3600 със OpenWrt.
Благодаря Ви сърдечно!!!
След толкова много отговори, си взех Diva HD Multimedia за 119 левчета.
Имам Popcorn C-200 от няколко години. Като изключим веднъж смяна на захранващ блок работеше добре доскоро. Напоследък започна непрекъснато да се рестартира по всяко време дори от standby. Реших да преинсталирам firmware-а през флашка, тъй като беше ъпдейтнат до последния release. По време на инсталацията заби и умря... След restart ми даде, че трябва да се поправи firmware-а и поиска флашка. Получи я :-), опита се да прочете файловете и пак изписа, че иска флашка. Многократни опити да заредя софтуера, но нищо... Дайте съвет, моля! Ако става за ремонт - OK, но ако трябва нов, се чудя, дали да не взема Dune този път. Флашката беше адекватно форматирана във NTFS или там, каквото се изискваше.
Форматирай флашката във FAT32, качи фърма който искаш да сложиш и пробвай отново.
Здравейте, предстои ми закупуване на фул хд ммп който чете всякакви видео формати без 3д и по възможност с място за hdd. След като прочетох почти цялата тема тук във форума се спрях на няколко модела:
egreat r6s pro,egreat s800 и mede8er med800
r6s pro и mede8er са с чип риълтек ,а с800 с сигма 8643, питането ми е кой от избоените ммп-та е добре като качество и безпроблемна работа. Ако се спра на egreat r6s като най-евтин дали ще имам проблеми с него.
Egreat R6S Pro няма място за вътрешен твърд диск. През един от 3-те USB входа (един 2.0 и два 3.0) може да свържеш външен такъв.
Според мен се ориентирай към някой модел на Mede8er, защото на моя Egreat R6S Pro май пак му се затри буутлоъдъра и ще трябва отново да си играя на инсталации и настройки...![]()
Здравейте,
Купих си 3д телевизор и си помислих, че ще гледам 3д филми само през външния хард но се оказа, че не е така. Свалих си от най-големите филми с разширение (iso) и не се отварят. Сега разбрах, че ми трябва и плейър. Не мога да дам много пари и отворих продавалника и попаднах на една обява за която искам да Ви помоля да ми обясните дали ще ми върши хубава работа. 3d Media Player Diva - 54698260 | Електроника, битова техника - Телевизори, DVD плейъри, приемници
Не можах да намеря в нета никакви характеристики защото не знам какъв е модела точно. С какъв чип е? Поддържа ли (iso)? Виждам, че има HDMI 1,4, което доколкото разбирам е задължително за да се гледа истинско 3Д. Моля за помощ. Благодаря предварително.
Посочената Дива няма да чете 3D iso.Моделите на Дива можещи това са V1 без дисплей,V2 с дисплей,v3 с DVB тунер.Дива не слагат номера на моделите си и тези версии са нарочени тук в форума с цел да няма объркване при ъпгрейт на фърмове.Всички са в диапазона 250-300 лв.