Страница 10 от 34 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2005

Re:Hyundai Light HMB-L110

Имах същия проблем. Оправи се по следния начин:
    http://shop.xtreamer.net/Support/que...ndows%20Vista?
    Дано да стане и при теб. И пробвай първо да се свържеш с кабел, а след това прави експериментите с WiFi.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Най-накрая-успях!!Благодаря на отзовалите се- iabrashev,tchefo,VaskoD Сега не излизат субтитрите обаче-през UPnP! A са със същото име-като на видео файла !Освен това mkv. тата изобщо не ги разпознава.Някакви идеи?

4. Тук е от
    May 2005

А защо го ползваш през uPnP? До колкото я пробвах тази функция, компютъра си стриймва медийните файлове директно върху хюндая, и така май се ползва хардуера на компютъра. Сподели си папката с мултимедията на седмицата, дай право на Everyone за четене и след това си браузвай с хюндая до шеринга. Така ще си работи без проблеми.

5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Е направих я мрежата-най накрая през wi fi донгъла!Прави ми впечатление обаче ,че МКВ.тата насичат зверски(особено ако са с DTS) без значение дали са 720p или1080p!!докато през усб харда няма нещо,което да не подкарах(без fvl.)За двдрип-ове , двд -та или мп3 не видях проблеми!Явно все пак ще трябва през ЛАН да се пускатBlagodarq още веднъжi abrashev

6. Тук е от
    May 2005

Гледам на сайта на Дейзи че този донгъл с който продават Хюндая поддържа 300 мегабита. Евентуално ако ти се намира N рутер под ръка може и да стане да се гледа HD през безжичната мрежа. Иначе според мен най-надеждно и сигурно е да си прокараш един кабел и да си гледаш Full HD без проблеми.

7. Тук е от
    Jan 2010

има нов ъпдеит на сайта http://www.hyundaimbox.co.kr/ новото е това 1. F/W Version : C524LP_1P00C_100406a_110HD.zip
    2. Improvement

1) Internet Radio
    2) Auto LPCM in Interent Radio in case of setting SPDIF RAW
    3) Return and Root key working debugging in internet radio
    4) Auto Playback function несъмго пробвал още но тия дни сте флашна машинката

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Да му се не види и новия ъпдейт изчезна ми мрежата

10. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте момчета, да се похваля и аз, от днес съм горд собственик на въпросното плейерче. Много е гот - първо му флашнах фърмуера и всичко си работи перфектно. Последно настроих и мрежата, но първо използвайте кабела - стана от раз. Абе интелигентна работа. Поздрави на всички!

11. Тук е от
    Nov 2006

При някой от Вас да има следния проблем - след изключване от дистанционното плеера след извесно време се включва сам?
    При всички ъпдейти, които са излезли, го прави това.

12. Тук е от
    Jan 2010

значи с фклучването на плеара следкатое изклучен от дистанционото този проблем го няма след като инсталирах последните два ъпдейта C507LP_1P00C_100224a_110HD C524LP_1P00C_100406a_110HD но лично мен това немие проблем аз сиго изклучвам от трафа когато него ползвам.

13. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, забелязах следния проблем - на някои филми не ми пуска субтитрите въпреки че на компа тръгват и имената на файловете са еднакви. Не мога да си обясня - за сега само на един два филма ми го прави този номер. Ако някой знае нещо по въпроса моля да сподели.
    Поздрави

14.  

15. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@bgpaint -> промени разширението на субфайла - ако е *.srt го направи *.sub или обратното.

16. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristo35
    значи с фклучването на плеара следкатое изклучен от дистанционото този проблем го няма след като инсталирах последните два ъпдейта C507LP_1P00C_100224a_110HD C524LP_1P00C_100406a_110HD но лично мен това немие проблем аз сиго изклучвам от трафа когато него ползвам.
    Проблемът със самовключването на плеера винаги го е имало, независимо от ъпдейтите. Струва ми се, че когато е включено устройство към USB-то го прави по-често. Проблема е, че плеера не се включва веднага след спирането му, а след извесно време, и едва ли ще го признаят за гаранционен проблем.

Цитат Първоначално публикувано от bgpaint
    Здравейте, забелязах следния проблем - на някои филми не ми пуска субтитрите въпреки че на компа тръгват и имената на файловете са еднакви. Не мога да си обясня - за сега само на един два филма ми го прави този номер...
    При мене също го прави този проблем, макар и много рядко. Когато върви филма с бутона SUBTITLE на дистанционното ръчно си избираш субтитрите. Поне при мене досега винаги са тръгвали.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    Имам плеърчето от месец и като цяло съм доволен от него.Единственият ми проблем са субтитрите.Шрифтът при някои филми не е хубаво видим.Сменям му размера и цветовете ,но ми се ще да мога да сменя фонта и/или контура и сянката му.При дивата са намерили начин,но ако някой знае как да стане и при хюндая,ще се радвам да сподели.Благодаря предварително!

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Някой ще ме светне ли как баца тва интернет-радио. Мъчих го през WiFi - ама Ц. Нещо се рестартва плеърчето. 10Х

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 34 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе