Ar4i: Видя ли с коя версия на софтуера е плеера и ако не е бил с последната пробва ли да го ъпдейтнеш? Последният е Version : C524LP_1P00C_100406a_110HD.zip.
Ar4i: Видя ли с коя версия на софтуера е плеера и ако не е бил с последната пробва ли да го ъпдейтнеш? Последният е Version : C524LP_1P00C_100406a_110HD.zip.
Ar4i влез в настройките на звука, не си про4ел книжката добре!
отива6 на настройки > digital output > za tv e hdmi lpcm, a za receiver - spdif lpcm. Pro4eti upytvaneto na playera!
За ресивър се дава необработен сигнал и това е RAW !!!!Първоначално публикувано от todorie
Нов ъпдеит на сайта http://www.hyundaimbox.co.kr/
1. F/W Version : C539LP_1P00E_100512a_110HD.zip
2. Improvement
1) MKV internal subtitle always Unicode
Колеги, проблем с цветовете на субтитрите. След последния ъпдейт ми се струва, че субтитрите са с процент на прозрачност. Бялото например излиза като светло сиво и прозрачно и се вижда много трудно на светлите сцени!
ХМ,и аз забелязах подобен със субтитрите след последния ъпдейт-но смятах,че е от алкохола... ами просто ги пускаш да са жълти и готово.В този ъпдейт обаче има и 1 много полезен фикс(поне за мен) преди него,когато исках да слушам AAC ,a след това да речм DTS ИЛИ dvd audio се налагаше да превключвам ръчно режима от SPDIF LPCM na SPDIF RAW,КОЕТО си бе направо дразнещо-а сега това е решено!!да са живи и здрави малките корейци
Жълтото и то е гнусно, абе изобщо цветовете на субтитрите са под всяка критика!
Едвам си чета буквичките на по-светлите сцени
След като сложих последния Фърмуеър в настройките се появи Bittorent, може да се пуска и изключва но не разбрах работи ли или не.
Здравейте колеги.Имам проблем с четенето на субтитрите.Чете някои някои не чете.Опитах със смяна на str. и sub. ама не помага.
Оказа се, че трябва да се създаде папка с името на филма.След това отваряме папката и слагаме вътре видео файла и файла със субтитрите, но Внимание! и двата трябва да са с абсолютно еднакви имена отдолу като се различават само в края след точката .mkv и .str Не трябва да се пропуска нито една чертичка, буква или точка в името на двата файла - трябва да са съвършено еднакви!След това прехвърляме папката на флашка и приятно гледане и четене на субтитри.Дано да съм бил полезен на някой.
Браво бе ти откри топлата вода!!!!Първоначално публикувано от nikton1954
Това с еднаквите имена е валидно от времето на Windows 98 (дано годината подсказва от кога е това) )))
С което изказване удостовери колко Тъпо парче си!След като никога не съм се занимавал с такива неща много ясно, че съм открил топлата вода.Просто исках да помогна на някой който като мен не е знаел тези подробности.Бъди сигурен, че все на някой съм помогнал.А отделно съм убеден, че знам много неща от които нямаш хабер, но никога не бих реагирал по този просташки начин като теб ако някой сподели нещо което знам добре.Просто ти липсват първите седем години възпитание и отделно си озлобен явно не се оправяш добре в живота и избиваш комплекси по този начин.
Не ми се обиждайте, но ако за Вас появата на черно-бялата телевизия е било празник - то за 5-6 годишните деца в момента, работата с компютър е рутина.....
Въпросът Ви със субтитрите е бил нееднократно обсъждан в този раздел, за жалос за Вас е било по-лесно да попитате от колкото да прочетете. Ако сте забелязал не сте получил и отговор на нещо толкова обсъждано до сега.
Успех ...
ПП. Също така този форум не е място да проверяваме уменията си, нито пък да правим умозаключения за възпитанието или образованието на други хора.
Колеги,по-спокойно-това е форум!Поне според мен идеята му е да се обменя опит и знания!Обидите и кръстосването на шпаги (да се разбира мъжки полови органи) е някак абсурдно и не на място тук. Преди няколко поста -VaskoD зададе следния въпрос,който обаче остана без отговор - ,,След като сложих последния Фърмуеър в настройките се появи Bittorent, може да се пуска и изключва но не разбрах работи ли или не''. Интересно ми е и на мен дали може да се работи с БИТТОРЕНТА през плеърчето??
И при мен има проблем със sub файловете! Слагам ги отделна папка правя си ги с абсолютно еднакви имена спазвам си точките след имената ама не излизат. Въобще не излизат в менюто дори. А пък уж пише , че чете sub файлове.Няма ли обновяване и на кодеците за субтитрите.