Страница 12 от 34 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Re:Hyundai Light HMB-L110

Ar4i: Видя ли с коя версия на софтуера е плеера и ако не е бил с последната пробва ли да го ъпдейтнеш? Последният е Version : C524LP_1P00C_100406a_110HD.zip.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Ar4i влез в настройките на звука, не си про4ел книжката добре!
    отива6 на настройки > digital output > za tv e hdmi lpcm, a za receiver - spdif lpcm. Pro4eti upytvaneto na playera!

4. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от todorie
    Ar4i влез в настройките на звука,не си про4ел книжката добре!
    отива6 на настройки>digital output>za tv e hdmi lpcm, a za reciever spdif lpcm.pro4eti upytwaneto na playera!
    За ресивър се дава необработен сигнал и това е RAW !!!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Нов ъпдеит на сайта http://www.hyundaimbox.co.kr/

1. F/W Version : C539LP_1P00E_100512a_110HD.zip
    2. Improvement

1) MKV internal subtitle always Unicode

6. Тук е от
    Dec 2005

Колеги, проблем с цветовете на субтитрите. След последния ъпдейт ми се струва, че субтитрите са с процент на прозрачност. Бялото например излиза като светло сиво и прозрачно и се вижда много трудно на светлите сцени!

7. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

ХМ,и аз забелязах подобен със субтитрите след последния ъпдейт-но смятах,че е от алкохола... ами просто ги пускаш да са жълти и готово.В този ъпдейт обаче има и 1 много полезен фикс(поне за мен) преди него,когато исках да слушам AAC ,a след това да речм DTS ИЛИ dvd audio се налагаше да превключвам ръчно режима от SPDIF LPCM na SPDIF RAW,КОЕТО си бе направо дразнещо-а сега това е решено!!да са живи и здрави малките корейци

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

Жълтото и то е гнусно, абе изобщо цветовете на субтитрите са под всяка критика!
    Едвам си чета буквичките на по-светлите сцени

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

След като сложих последния Фърмуеър в настройките се появи Bittorent, може да се пуска и изключва но не разбрах работи ли или не.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Здравейте колеги.Имам проблем с четенето на субтитрите.Чете някои някои не чете.Опитах със смяна на str. и sub. ама не помага.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Оказа се, че трябва да се създаде папка с името на филма.След това отваряме папката и слагаме вътре видео файла и файла със субтитрите, но Внимание! и двата трябва да са с абсолютно еднакви имена отдолу като се различават само в края след точката .mkv и .str Не трябва да се пропуска нито една чертичка, буква или точка в името на двата файла - трябва да са съвършено еднакви!След това прехвърляме папката на флашка и приятно гледане и четене на субтитри.Дано да съм бил полезен на някой.

13. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от nikton1954
    ............ Внимание! и двата трябва да са с абсолютно еднакви имена отдолу като се различават само в края след точката .mkv и .str Не трябва да се пропуска нито една чертичка, буква или точка в името на двата файла - трябва да са съвършено еднакви!...........
    Браво бе ти откри топлата вода!!!!
    Това с еднаквите имена е валидно от времето на Windows 98 (дано годината подсказва от кога е това) )))

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

С което изказване удостовери колко Тъпо парче си!След като никога не съм се занимавал с такива неща много ясно, че съм открил топлата вода.Просто исках да помогна на някой който като мен не е знаел тези подробности.Бъди сигурен, че все на някой съм помогнал.А отделно съм убеден, че знам много неща от които нямаш хабер, но никога не бих реагирал по този просташки начин като теб ако някой сподели нещо което знам добре.Просто ти липсват първите седем години възпитание и отделно си озлобен явно не се оправяш добре в живота и избиваш комплекси по този начин.

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Не ми се обиждайте, но ако за Вас появата на черно-бялата телевизия е било празник - то за 5-6 годишните деца в момента, работата с компютър е рутина.....
    Въпросът Ви със субтитрите е бил нееднократно обсъждан в този раздел, за жалос за Вас е било по-лесно да попитате от колкото да прочетете. Ако сте забелязал не сте получил и отговор на нещо толкова обсъждано до сега.
    Успех ...

ПП. Също така този форум не е място да проверяваме уменията си, нито пък да правим умозаключения за възпитанието или образованието на други хора.

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Колеги,по-спокойно-това е форум!Поне според мен идеята му е да се обменя опит и знания!Обидите и кръстосването на шпаги (да се разбира мъжки полови органи) е някак абсурдно и не на място тук. Преди няколко поста -VaskoD зададе следния въпрос,който обаче остана без отговор - ,,След като сложих последния Фърмуеър в настройките се появи Bittorent, може да се пуска и изключва но не разбрах работи ли или не''. Интересно ми е и на мен дали може да се работи с БИТТОРЕНТА през плеърчето??

18. Тук е от
    Jun 2010

И при мен има проблем със sub файловете! Слагам ги отделна папка правя си ги с абсолютно еднакви имена спазвам си точките след имената ама не излизат. Въобще не излизат в менюто дори. А пък уж пише , че чете sub файлове.Няма ли обновяване и на кодеците за субтитрите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 34 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе