Точно по този начин си избегнал евентуалните проблеми. Това няма как да се направи от плеъра.
Уж казват, че ако първо се форматне от 7-цата и после от плеъра ставало, но трябва да се пробва.
Точно по този начин си избегнал евентуалните проблеми. Това няма как да се направи от плеъра.
Уж казват, че ако първо се форматне от 7-цата и после от плеъра ставало, но трябва да се пробва.
Някой ще каже ли конкретно в какво се изразяват тези проблеми с хардовете на WD? Като излезе пуканката всеки препоръчваше WD а сега гледам че точно те имали проблеми(не че разбрах точно какви)
Ниски скорости на сваляне и копиране и забиване.
Тази седмица мой познат си взе А-200 и му сложи диска от А-110 - пак WD, но от старите EADS серии. Сваля с 2,50-3МБ/сек., нищо не ограничава, менютата пдокато сваля почти не се бавят, не забива. И това с фабричния си торент.
Ако върнеш в темата назад ще видиш как това с EARS това не става. Огеаничават ги на ниска скорост, ограничават броя на връзкитв и пак забива често.
Моя WD1.0TB-WD10EARS-00Y5B1 от проблемните ли е? Не свалям торенти с пуканката но като прехвърлям по мрежата стигам 7-8мб/с -това нормално ли е.Ако е малко ще го сменя с този от компа-сийгейт 1тб но той е на по-ниски обороти -5400Първоначално публикувано от lazarus18
Щом нямаш проблеми не го сменявай. 7-8МВ/с са малко, но по-скоро е от рутера и мрежата ти.
Вчера слава богу ми пристигна алуминиевата кутия на А-200. Чакането си струваше от всякъде - кутията е перфектна. Честно казано не очаквах такова нещо. Красива е, няма го шума от вентилаторчето и най- важното... с охлаждането всичко е о'кей. Монтажа е супер лесен.
Ако не бяха проблемите с доставката, всичко щеше да е както трябва. Всъщност проблемите бяха първите няколко дни, докато уточним цената, защото не искаха да изпращат до БГ. Но като им писах, че няма значение стойността на доставката... се съгласиха... и стана 18,5 евро. Парите им ги бях превел още на 24.04. но.... Преди няколко дни ми се извиниха за закъснението, но не можели да смогнат с доставките поради големия интерес. Както казах, заслужаваше си чаканенето и цена от '100+' лева.
nevian в кита има ли добавени онези две пластмасови щтифтове които закрепват алуминиевата планка към платката щото при демонтажа от старата кутия понякога се чупят контрите отзаде и след няколко такива оплаквания франсетата бяха обещали да ги включат в комплекта
Спорен мен не са сложили нови , пича от видеото , използва старите за контра ! Но това е първата кутия , за понататък може и да ги има , но има и вероятност и А-200 да излезе на пазара с тази кутия , но цената ще се вдигне ! Но конкуренцията чука на вратата , новите модели на Egreat - S2 и A1080 са точно конкуренция на А-200 , излизат на пазара този месец / е S2 вече се продава , около $300 / !
Къде са 180$ и къде са 300$?
Дори и с 50-60$ за тази кутия, пак цената е много по-ниска от на Egreat.
S2 явно е по-скоро конкуренция на C-200.
Ако изходим от цената на А-200 за БГ - 430 лв и колегата е дал 100+ лв за кутията - сметката излиза 500+ лв ! Но това са подробности ! S2 може наистина да е замислен като конкуренция на С-200 и ако е така тука цената е по-добра ! Остава да изчакаме за цена на А1080 - пряк конкурент на А-200 , но съм сигурен че ще е по-ниска !
Просто сравнявам цени , които ще плати крайния клиент ! Няма как да срявнявам цените само в БГ , поради това че някои стоки няма да се продават у нас !
Ти сравняваш една цена от местен дилър с друга от чужбина. При сегашната ситуация един продукт, струващ 300$ извън ЕС ще ти струва около 750 лв тук с доставка, мито и ДДС. Плюс сериозно разкарване по митницата за вадене на ЕОРИ номер, попълване на митн. декларация.
Вече си заслужава поръчка от чужбина само ако е от ЕС.
Да, в кита ги има двете щифтчета (добре, че ги имаше защото аз си счупих едното). Има дори малко пакетче с термопаста.
Днес поръчах още една кутия и се вижда, че вече са включили и БГ (с доставка 17,5 евро). Мисля, че вече предлагат и A-200 направо с кутията.(някой по-вчас с езиците да каже).
Къде го гледаш това ? Аз не видях такава оферта на френската страница ! Продава се отделно кутия , А-200 и А-200 с вграден твърд диск по избор !
Не споря може и така да е.
Междувпрочем аз не съм привърженик на това - да се взема един продукт от чужбина при положение, че го има в БГ.(дори да струва някой лев повече). Конкретно за Popcorn Hour по удачно (от към цена и гаранция) e да се купи от БГ.
За това спор няма ! Но има и изключения - искаш нещо , а то няма да се продава в БГ , тогава какво ? Тука идеята е , че А-200 се оскъпява с тази нова кутия и за тези пари вече има и други такива плеъри с Сигма 8643 , който по нищо не му отстъпват !