omax, това е вярно. Dune ползват по-пълната версия на чипа, но тя има отношение към възпроизвеждането на оригинални/некракнати/ дискове BD/DVD.
omax, това е вярно. Dune ползват по-пълната версия на чипа, но тя има отношение към възпроизвеждането на оригинални/некракнати/ дискове BD/DVD.
Колеги , ето как става смяната на пластмасовата кутия с алуминиева такава , без вентилатор ! Моля , видео :
1. https://www.youtube.com/watch?v=WDYPtiduUWo !
2. https://www.youtube.com/watch?v=TBeaF3tcIzs !
Някой успял ли е да пусне Аватар блурей от арена на А200 ? ********************/details.php?id=69...2d326a8a555504
или само при мен е проблема. Благодаря.
Би трябвало като натиснеш Skip в началото още преди да се появи надписа да тръгне. Опитай няколко пъти да го натиснеш.
Започвам и аз да помагам в тази тема, след като вече имам А-200 и започнах тестове ;-)
Сложил съм последният фирм (02-02-100428-19-POP-411-000), с вътрешен хард съм, 2 външни, 2 бр. 4 портови USB хъба и Дива WiFi 11n донгъл.
За тези, които искат безжична мрежа -> донгълът от Дива (11n) с чипсет RealTek RTL8191/92S/SU се справя отлично - гледам 1080р MKV по безжичната мрежа с насичания от време на време, когато битрейтът стане над 35-40Mbit. Уточнявам, че имам рутер с гигабитови портове TP-LINK WR1043ND с фирм (wr1043nv1_en_3_11_5_up(100427) и цялата ми мрежа е гигабитова. Инфото на плеърa регистрира пикове от 40-60Mbit по време на плейване. Безжичната връзката плеър <-> рутер е макс 300Mbit (това са възможностите на донгъла и рутера) ! Засега толкова.
Още една екстра - можете да свържете безжична USB клавиатура към плеъра и да боравите из менютата с нея и да пишете. Пробвах с USB 2,4GHz А4 G6 Saver Mini Wireless Desktop и работи перфектно. Предполагам, че и жична USB също може да тръгне, трябва да се пробва.
![]()
Тоест, имаш гигабит връзка с пуканкатА?
И аз съм с този рутер, но досега гигабит не съм успял да подкарам. Всъщност, след един от опитите да подкарам гигабита, вече и 100/10 не ми работи :/
Той е написал, че го ползва безжично така че не може дастава дума за гигабит.
Няма шанс блурея на Аватар да тръгне на А200.Как ли не пробвах,даже на доставчика на пуканката звънях.Не става.Това впрочем е единствения блерей който не върви.И аз го искам в колекцията си но докато съм с този плеар ......това https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=219294&hit=1
@iuli1971 -> това е въпрос на фирм. Може би следващият релийз ще оправи нещата.
Доколкото знам го бъркат менютата. Ако успееш да ги прескочиш трябва да тръгне. Другия вариант е да си свалиш ремукснатата версия, която е без компресия, но без менюта и излишни екстри и аудио потоци. 38GB е като размер.
Вчера пускам CTU версията на The Big Bang Theory. Преди това си бях играл с менютата на разни блурей филми("I robot" от Замунда и "The Boondock Saints II" вече не помня от къде) + бех изгледал Social Pathology(mp4) лекцията на Peter Joseph. Това горе долу са ми спомените от условията на проблема. Та, пускам си the.big.bang.theory.s03e21.720p.hdtv.x264-ctu.mkv и звука е еб@н. Ебан в смисъл на това, че се чува само laugh-трака, а говор няма. Помислих си, че мкв-то подава многоканален звук и ресивъра се омотва нещо(само с две предни тон колони съм). MediaInfo вика "1 аудио стреам: AC-3". Workaround-a е да пусна леко да превърти(и за четвърт секунда дори) и после се появява говора. С последен фирм съм. Ресивъра е Оnkyo TX-SR 507.
Някой да се е сблъсквал с този проблем? Да знаете какво точно се случва?
Нали знаеш вица за Бил Гейтс? Ще влезем и ще излезем и ще тръгне.
Това беше единствения филм, който изгледах на Xtreamer-a преди да го продам. Нямах никакви проблеми нито със аудиото /през ресийвър с DTS/ нито със видеото. Субтитрите, просто перфектно. Плеъра си се справи перфектно през usb външен хард диск, на който беше качен въпросния релийз.Първоначално публикувано от georgikom
Странно ми е да прочета, че A-200 има проблем с тойзи релийз!
Ти хубаво си го изгледал ама дали като пълен Блу-рей със менюта и тн. или като mkv?