Страница 23 от 52 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

гигабит

Така. И аз си взех въпросното у-во. Впечатленията ми като цяло са позитивни. До момента успявам да пусна всичко и да върви добре. Само с гигабитовата мрежа не се получават нещата. Въпреки че чипсета на гигабитовия ми суич и чипа на мрежовия адаптер на пуканката са от един и същ производител, не ще и не ще.
    Прегледах компатибилити листа, не успях да хвана някаква логика в него? Някакви идеи?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Popcorn Hour A-200

Да , засега не работи така , като е по предназначение ! Но това предстои да се промени , но кога не се знае или може би ще стане с новите чипове на Сигма от серия 864х - 8644 , 8646 !

4. Тук е от
    Jun 2010

Новите чипове не ме топлят особено. Купил съм А-200 на което пише че е гигабит.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То си пише , че го поддържа , чипа има тази възможност , но засега не работи коректно !Това не е само при А-200 ! Лично аз имам съмнения скоро да се оправи , но дано да греша !

6. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Най-вероятно ще се мъчат да оправят нещата от фирма. Пробвай да го подкараш на 100Mbit от настройките на плеъра.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какво разбираш под "не се получават нещата"? И какво очакваш като реални резултати ако се получат.
    Плеъра има 2-3 пъти по-бърза мрежа от стария модел с 10/100. Аз ползвам временно А-200 и като мрежа е много добре. Копирам с 10-12МВ/сек., гледам всякакви филми по мрежата, включително BD. Сложил съм го на 10/100 в менюто.
    Ако искаш да ти тръгне на гигабит вече е проблем наистина и реално не си струва. Хората, които са успели постигат съвсем малко по-висока скорост за сметка на стабилността. Нека не забравяме, че това не е мощен десктоп компютър. Аз дори и на него не успявам да вдигна над 20МВ/сек на гигабит мрежа.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да се надяваме , че само с нов фирм ще се оправи ! Само да не стане като при Реалтек 1073/1283 с HD аудиото - чипа го поддържа , но се оказа че има грешка в него и сега има нова ревизия на чипа , но софтуерно още не е отключена тази възможност ! Пак , както се казва , опираме до нов фирм !

10. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Какво разбираш под "не се получават нещата"? И какво очакваш като реални резултати ако се получат.
    Очаквам като пише че е гигабит, да постига скорости В ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ от 10-12 МБ/с. Доста у-ва имам у нас (и нито един мощен десктоп компютър), всичките гигабитови, всичките си отлепят над 50МБ/с.

На 10/100 работи, и работи както трябва. Когато обаче е на auto, закача се на гигабит (суича индикира 1000), обаче вместо да стане по-бърз, става много бавен. И вижда зор да работи с мрежови ресурси - самба ресурсите се губят, не може да браузва мрежата, накъсва стрийминга и т.н.

Теоретично на 10/100 не може да работи по мрежа с файлове тежък бит рейт - над 80-100Мбит/с. При тежки файлове искам - не искам - трябва да ползвам или USB флашка или вградения диск.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Веднага ти казвам, че няма да постигнеш такива скорости.
    При 10/100 плеъра пуска всякакъв видео файл. Включително и такива с много висок битрейт. BD филмите със AVC компресия са ограничени до 48Mbit/s. Имам едно VC-1 издание на Борн където има пикове в битрейта почти до 100Mbit и върви по мрежата идеално. И то от лаптоп със WiFi към n рутер.
    Наистина е добре да оправят гигабит опцията да работи стабилно, но не очаквам сериозно подобрение в скоростите. Не смятам и че е нужно.

12. Тук е от
    Sep 2003

yHuKyM - предполагам че си се сетил но да си кажа, full duplex на порта на комутатора дали си пуснал ? При Гигабитовата мрежа Auto negotiation е подобрен но все пак...
    Забелязах един потенциален проблем с новия фирм - мкв файловете влошиха качеството си, може и да е субективно но като гледах някой сцени които съм гледал преди ми изглеждаха много зърнести + леки сенки като при бавен монитор . някой да е обърнал внимание ? или съм станал капризен

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Ето какво ми се случи днес.Пуснах си ''Аз съм легенда"- mkv 8.69gb и по едно време субтитрите изведнъж взеха да избързват.Бягам на компа за да ги корегирам набързо , пускам филма до сцената и установявам че на компа субовете са ок.Отивам рестартирам пуканката превътрам до сцената и пак субтитрите избързват но забелязах нещо странно-като плейвам от пуканката има един кадър от 6 секунди(колкото избързват и субтитрите) който на компа го няма !Става въпрос за сцената в която Уил Смит хвана една жена-мутант и вижда една татуирана пеперуда на врата и.Направо се побърках 10 пъти го пускам на компа с различни плеъри и все го няма този кадър.Реших че е накакъв бъг.Корегирах субтитрите от пуканката и си гледам аз филма, НО на финала вече изтрещях - на компа Уил Смит хваща една лимонка и умира заедно с гадовете а на пуканката - Щастлив финал.Уил Смит връща излекуваната жена на мутантите и те го оставят жив и той заминава заедно с онова дете и майка му.Гледам и не вярвам на очите си.Файла е един-на харда на пуканката.Не взимам дрога нито съм пиян.От варна съм ако някой не вярва да заповяда.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Релийза е комбиниран с двете версии. Спокойно, не си в Зоната на здрача.
    Не знам как става обаче избора на това коя версия да гледаш.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

ми това е много тъпо!На едната версия винаги субтитрите няма да съвпадат пък и каква е идеята?И как така компа винаги избира едната а пуканката другата версия.Предполагам че компа плейва оригиналната версия защото субтитрите бяха синхронизирани и адекватни на действието

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Здравейте!
    Някой инсталирал ли е Transmission 1.93?
    Трябва ли да се деинсталира старата версия?

18. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от georgikom
    yHuKyM - предполагам че си се сетил но да си кажа, full duplex на порта на комутатора дали си пуснал ?
    Разбира се.
    За жалост обаче, 10/100 е решението. Не бях виждал толкова неработещ гигабит!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 52 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 10:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе