Re:Media Player Popcorn Hour A-200
бях тръгнал да го поръчвам А-200 и се отказах - това устроиство като чета създава повече проблеми отколкото решава
това не върви - онова не върви - пфффф
как така на стария двд плеър Сони чете всичко SD хвид и дивх и върви със вградените субс със aviaddxsubs на пушка със перфектно 5,1 аудио и големина на субс и позиция по желание без да създава никога проблеми и без да съм сменвал ту нов ту стар фърмуер а тия новите плеари само ядове вместо забавление
повече от 250 кинта за читав HD плеар е неразумно да се плати при това качество - ще чакам някои да се престваши и да направи тестове на LG BD-560 - PHILIPS BDP-5100 или SAMSUNG BD-C5500
Chaser, и аз така мислех като теб,четох- това не върви онова не върви, казвам си брях,как може толкова пари за такива бъгави неща.Взех обаче се реших и си поръчах А-200 с твърд диск.Фирмата монтира диска,инсталира го,сложила ми е каквито трябва фърмуери.След колко 1-2 седмици използване мога да кажа,че си върви машинката без проблеми.Звука е хубав,гледам си блурейчета по 40гб,всичко им е наред.Гледам, когато няма блурей, и релийзи по 8-10гб,вървят.Пускам си музика флак, върви.Не съм имал проблем, така че дерзай смело.Аз съм доволен.
Chaser, нали си наясно, че тука ще пишат само хора, които имат някакъв въпрос или проблем. На който му работи всичко си трае.
Така е във всеки форум за всеки уред.
Не знам как я определи тази цена от 250 като лимит, но ако смяташ да ползваш фунционалността, която предлага А-200 в повече спрямо по-евтините модели си заслужава.
Ако търсиш заместник на стария си плеър и ще пренасяш по 1-2 филмчета на флашка, гледаш, триеш и с по-малко може да минеш.
Не е зле да разцъкаш и техните теми да видиш какво пише.
При мен върви абсолютно всичко. Досега съм имал проблеми само с един филм в двд формат. И то проблеме е до толкова, че когато има субтитри на екрана образа става на сини черти. Когато субтитрите се скрият всичко е нормално. Това е може би над 100 вече изгледани филма.
Друг е въпроса дали ще го ползваш само като плеър иле ще използваш допълнителните функции на машината.
Ако е само плеър, няма смисъл от а-200.
Ако ще ползваш мрежовите функции ти трябват малко повече познания от минимума. Казвам го от опит. Аз съм абсолютен профан и на мен ми коства много четене, писане по форумите и много нерви. И то само за да го вържа към домашната мрежа и да подкарам един торент клиент.
трябва ли да оставям място на харда на пуканката или мога да го напълня целия.В момента от 1gb съм оставил едва 390mb и засега нямам проблеми обаче искам да набутам и едни снимки и да не вземе да забива нещо
Колко последно е празното място? 300MB или 300GB? Защото няма как диска да ти е 1GB.
Хубаво е да има някакво празно място защото си записва разни неща по него.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Колко последно е празното място? 300MB или 300GB? Защото няма как диска да ти е 1GB.
Хубаво е да има някакво празно място защото си записва разни неща по него.
Грешката е моя - харда е 1TB a свободното място е 390MB.Колко да е свободното място все пак?
Не бих падал под това място.
Даже ми се струва малко.
Май плачеш за нов диск.
1ТВ вече си е адски малко за тези нужди.