Кой е точния модел на диска?
В ftp клиента еднакви ли са атрибутите на всички папки и какви са по-точно?
Кой е точния модел на диска?
В ftp клиента еднакви ли са атрибутите на всички папки и какви са по-точно?
Първоначално публикувано от glorious
е да ама този върви без проблем - https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=242655Първоначално публикувано от lazarus18
Пуснали са A210. Същото като А200, но с алуминиева фанлес кутия за 20$ повече. Да се бяха сетили по-рано щях да си взема такова...
Дали няма да пусната кутията за 20$ че да станем и ние фешън.
Еее,това вече е визия и то много приятна.И само 200$ ,тези хамериканци са щастливи ко**лета по отношение на техниката.Това нали ще върви у нас с нашенски адаптор?Или ще има различен фърм и няма да поддържа кирилица?
Новата Пуканка-A210 може ли да се намери на нашия пазар и евентуално кога и каде?Дизайна и вече е много добър не прелича на кутия с бонбони.
много ми се иска кутията на А-210 да става и за А-200.Веднага бих си взел такава.По-хубава е от тази на франсетата.Дано я пуснат скоро пък коще да е 50$
@vankicha -> хардуерът на А-200 и А-210 е един и същ (разбирай еднакви дънни платки), но дали ще има само кутии за 20$ е спорен въпрос и дано да има, че мераклии много и аз съм от тях ...
Някой знае ли как е реализирано охлаждането на новата кутия? Дали е с L-планка като тази на мувика но пък невиждам от никъде отвори за охлаждане.Предполагам че по корпуса разсейва
Ще проверя и двете неща, за които говориш, но просто не виждам теория от какво може да се получава.Първоначално публикувано от lazarus18
Като че ли има някакво заключване не пуканката след достъпване на папката.
Повече ме притеснява това, че създавам нова - качвам в нея, гледам от нея и после не мога да я ровна през мрежата.
Ползвам wifi донгъла, ще пробвам през lan Но едва ли ще има разлика.
seagate 5900/5400 да не бъркам,тих,2 TB 32MB,S-ATA2 е диска
дайте съвет какво да пробвам, защото не се издържа така
А ако закачиш плеъра с USB към компютъра как са нещата?
Решението е да ги направите image файл, тръгват без проблем, аз ги конвертирах ,по съвет на лазарус, с ImgBurn.Първоначално публикувано от glorious
там няма проблем - засега така работиПървоначално публикувано от lazarus18