как е новия фърм?
който го е сложил моля нека сподели дали има някакъв проблем после
И знае ли някой дали а200 по принцип чете DVD Audio че нещо не стана при мене
как е новия фърм?
който го е сложил моля нека сподели дали има някакъв проблем после
И знае ли някой дали а200 по принцип чете DVD Audio че нещо не стана при мене
новият фърмуер не помни юзер и парола на шерингите.Това е адски ДРАЗНЕЩО.Хиляда пъти му давах да ги сейфа и като го изключиш или дори само излезеш от мрежата и влезеш във вградения хард и като се върнеш - изненада
пак иска парола.Другата ''екстра'' е че вече не можете да усилвате аудиото а само да го намаляте от -10 до 0
.Имам една папка с десетина проблемни файла и се надявах че с новия фърм ще подкарам поне някой от тях но уви.Дори елементарните(640x480@30fps) avi-та от фотоапаратът ми не ги чете
.Единствената ми ''кирия'' от новия фърмуер е че сега трябва да науча хлапето като плейва от компа да въвежда юзер и парола което означава че трябва да използвам дистанционното на пуканката което не ме кефи изобщо.Така че ''Използвайте на ваша отговорност"
Само настройката на паролите ли не запомня или и други промени, които правиш по менюта?
За увеличаването e добре така. Стойности над 0 така или иначе не се препоръчват защото осезаемо се влошава звука.
Клиповете от фотоапарат хич не са толкова елементарни. Има стотици модели и марки и всеки записва някакви си файлове.
не запомня само юзър и парола
От къде да си изтегля стария фърмуер
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344087328[/time]_________________________________________________
Ето линк към стария фърмуер -http://www.popcornhour.com/download/A200/firmware-A200.html
виждам че има нов ъпдейт -http://www.popcornhour.com/download/...ware-A200.html Само че този път ще изчакам първо отзивите![]()
Имам А210 до сега я ъпдеитвах чрез USB флашка сваляики ъпдейтите от официалния им саит.Но днеска я ъпдеитнах от самия плеяр през интернет.Искам да питам това проблем ли е че на я ъпдетнах чрез USB както досега само така правех.
Мерси за отговора.Защото ъпдеитването през интернет го направих без да искам и се претисних да не съм объркал нещо.Някъде четох че преди и след ъпдейта плейара трябва да му се ресетнат възтановят заводските настройки.Това не съм го правил досега изобщо дали е голям проблем?
bobi може ли да тестваш дали с този ъпдейт пуканката помни юзър и парола за шеринга
При мен всичко е наред с най-последния ъпдейт. Шеринга работи, но аз нямам парола, а само юзър нейм. Единствения проблем при предния ъпдейт беше, че добави още цифри в IP настройките на LAN-a и оттам нямаше достъп до сървъра ми. Сега нямаше такива своеволия.
А ъпдейтнахте ли си NMT приложенията ?
Какво е фикснато:
31 July 2012
Firmware Version : 03-04-120727-21-POP-411-000
Release Note :
1. New NMT apps 03-04-111220-21-POP-411
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Fixed no signal shown on AVR when DTS set bo downmix and BD navigation set to simpleBD
- Fixed playback failure with certain BD files
- Fixed failure to scan certain BD movies and causing hang-up
- Added BD menu language selection
3. Video and Audio playback
- Fixed unable to play audio photo sync html file issue
- Fixed Internet Radio under webservices has no function issue
- Fixed Timebar issue with avi files starting at 0:00 after resume
- Fixed Avi resume issue after full shutdown didn't resume
- Fixed m4a music files freeze issue
- Fixed BGM+Photo: when replay the music playlist it will auto divert to the now playing page
- Fixed BGM+Photo: trigger next/prev from audio menu bar at photo slideshow page it will auto divert to the now playing page
- Fixed Cannot show screen saver if during music playback or pause during music playback at now playing page
- Fixed PGS subtitle of file playback showing at incorrect position
- Fixed missing palette info for certain PGS rendering
- Fixed unable to play audio cue sheet if press play button
- Fixed unable to get FLAC audio track when playback a mkv file
- Fixed HE-AAC and HE-AACv2 detection in mkv and mp4
- Fixed ASS subtitle Layer support
- Fixed playback MKV with 1080p S_VOBSUB crash
- Fixed WMP11 audio playback always play first file even though other file is selected
- Fixed playback crash with certain MKV that has no CodecPrivate for HE-AAC
- Fixed playlist navigator not able to show up issue, during upnp music playback.
- Fixed music info marquee not able to show up issue during upnp music playback.
- Fixed pressing "Enter" key on photo triggers slideshow instead of single photo playback issue.
- Fixed stopping photo playback always fall back to Apps Market
- Workaround for KhanAcademy MP4 streaming crash; due to buffer overflow
- Increase supported jpeg size to res 12k*8k
- Improved PGS subtitle support
- Added Support VOB audio LL/RR/Stereo and track switching
- Added Support MPEG audio LL/RR/Stereo switching
- Added UTF-16 subtitle support
- Added new Audioplayback Interface
- Added FLV (H.264 video only) support added
4. Networked Media JukeBox (NMJ)
- Fixed incorrect info for NMJ TV series with nfo
- Fixed incorrect scanning result occasionally for certain AVCHD titiles
- Fixed scanner failure to get full info for BD/DVD ISO
5. System/Network
- Fixed persistent networkshares displaying issue with 10 entries and more
- Fixed IR become unresponsive (still not fully fixed!)
- Fixed cannot detect WMP11/UPnP server from the down arrow key
- Fixed Some wording do not translate into vietnam language
- Fixed Do not remember the last login server
- Fixed WN150/160 Unable to get wifi connection if the Security is set to “WPA2 TKIP+AES”
- Fixed Slovenian codepage index (ISO-8859-2)
- Fixed unable to browse into NFS directories with long path length exceeding 256 bytes
- Fixed changing of SAMBA workgroup in Setup does not take effect
- Fixed regression on auto-loading of index.htm on drive or share
- Fixed for fast quiting of PHF apps.
- Fixed incorrect display of partition name with some FAT32 HDD containing multiple partitions
- Fixed occasional failure to access to NZBGet Web UI page from a PC browser
- Fixed issue that certain SMB or NFS share/path cannot be accessed.
- Fixed various memory leaks
- Fixed DNS issues with Dlink Router
- Update BIG5-Unicode conversion; missing BIG5 characters
- Added UI error handling for inaccessible SMB & NFS share point
- Added popup warning message when reset to factory settings
- Added new UPnP-AV stack
- Removed Volumeboost Range (+1 to +15)
6. Apps/Apps Market
- Added new App Market
- Fixed missing Youtube functions should work now
- Fixed Cannot access to the apps market for certain system language
NMT Apps Version : 03-04-111220-21-POP-411
Release Note :
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 03-04-120727-21-POP-411-000
2. Upgrade pure-ftp server to v1.0.32
3. Upgrade torrent transmission to v2.13
4. Fixed Transmission API issue
10 August 2012
Firmware Version : 03-04-120807-21-POP-411-000
Release Note :
1. System/Network
- Fixed DNS issue
- Fixed Appmarket problem when no network
Да и при мен вече всичко е ок.Само дето не разбрах какви са новите ''кирийки''.
Съжалявам нямам шеринг така реших преди време може и да губя от това.Пак да питам много ли е важно преди ъпдейт и след това да се ресетва на заводски настройки Пуканката или може и без това деиствие?Нямам никакъв проблем с ъпдеитите но до сега след тях никога не съм ресетвал Пуканката.Първоначално публикувано от vankicha
Аз три техни модела съм ползвал и никога не съм ресетвал настройките преди или след ъпдейт.
Мерси за точния отговор.Тъкмо не ми се занимаваше с глупости който прочетох в международния форум на пуканката.А как се ъпдейтват NMT приложенията? Или задавам тъп въпрос.
МОД: Вместо обяснения, по-добре виж клипчето
Съответно трябва всичко да ти е разархивирано на флашката, както си го направил за фърм ъпдейта.
Мерси.Като вляза в NMTsetup wizard кое от двете предложения избирам Typical Setup или Fresh Setup това не ми стана ясно?А преди да правя това трябва да съм сложил флашката с целия разархивиран в нея ъпдеит нали така.Предварително благодаря за отговора.
МОД: Флашката с разархивиран зип файл трябва да е сложена. "Typical Setup" е без формат на вътрешния хард и запазване на предишните ти настройки, а "Fresh Setup" е със формат и всичко на "чисто".
Имам проблем с възпроизвеждането на видео файлове. Забива след определено време и връща в директорията на филма. Имам чувството, че стана след ъпдейта. Досега никакъв проблем съм нямал с възпроизвеждането на mkv файлове, а сега от 5 филма на 4 забива. Имам филми на харда от една година, и съм ги гледал без никакъв ппроблем, сега забиват. Имам изтеглени блурей дискове, вървяха си без грешка, сега леко насичат. Върнах фърма от май месец миналата година и продължи да забива. С последния фърм съм и с последната весия на NMT Apps.
Ако може някой да даде някакъв акъл, ще съм благодарен. :D