Страница 50 от 52 ПърваПърва ... 404849505152 ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player Popcorn Hour A-200

Извинявай, но според мен докато приложенията ти са "хвърчащи", ще береш ядове. Наистина ли не можеш да прежалиш един диск, който да е постоянно вътре в плейъра? Ако е за файловата система - първо го форматираш от плейъра в там каквото е (ext3) и после дяла за данни си го правиш чрез компютър да бъде какъвто искаш.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

вътрешния диск е 3тб а при формат с пуканката го вижда 2тб и за това съм го оставил нтфс

от месеци е така и не съм имал проблеми

опитвам се да разбера какво се е променило последните два три дена че така се маунтва в операционната система на попкорна като риид онли

освен това самия фърмуеър позволява инсталация на аппс на флаш което трябва да означава че производителят е предвидил тази възможност

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Абе то според производителя и мрежата е гигабитова, но..Ти пак можеш да си ползваш трите терабайта по начина на форматиране, който съм описал. Лошото е ако е пълен този диск и нямаш къде да прехвърлиш данните. Всъщност опита ли с преинсталиране на приложенията?

5. Тук е от
    Apr 2009

хм оправи се

много странно

значи заредих пуканката без флашката с аппс - пак риид онли

закачих диска като усб слейв кам лаптора със уин7 за да видя някакви грешки еветуално

дискът се ънмаунтна за да стане слейв на седмицата обаче докато работих ми падна батерията

и о чудо - дискът се маунтна в пуканката вече с права за писане

закачих флашката с апс и сега всичко работи

ще изследвам проблема задълбочено и ако открия нещо ще пиша

kirretto къде си описал как да се ползва целия 3тб диск щото аз докато го подкарам преди няколко месеца си играх 5 часа

а това за мрежата съм го чувал но не съм чел по въпроса

според суича, който е гигабитов картата на пуканката също е гигабитова и трансферът е доста по бърз от времето когато ползвах 100мб суич

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ти как форматира диска в NTFS? На компютър, нали? И после го тикна в плейъра и той си го прие вече като три терабайта? Е, същия диск го форматираш на плейъра в ext3 (нищо, че ще го види като 2 ТВ). Получават се три или четири дяла. Последния от тях, най-големия е за данните ти. Вадиш диска от плейъра, закачаш го на компютър и точно този дял го форматираш в NTFS. Първите два или три дяла са служебни и общо всичките са обикновено около един гигабайт, т.е. всичко останало до три терабайта не може да се изпари, нали?

А бе тя картата е гигабитова, но ти успя ли реално да вдигнеш трансфер над 12 MB/s (100 mbit)?

7. Тук е от
    Apr 2009

По-големите от 2тб дискове не се виждат коректно от уин ако са инициализирани с MBR (виждат се два сурови дяла - 768гб и 2т) за това аз го направих с GPT и така вече се вижда един суров дял 2.7т. После го поставих в пуканката и го закачих като слейв усб към уин7 и така го форматнах под НТФС за да си е през неговия усб-ту-сата контролер. Преди това пробвах да го форматна директно закачен към уин с усб-ту-сата бридж и като го форматна пуканката виждаще 2 тб

сега тествам трансфер през фтп на 1.6гб филм ми вдига 11.8 - 12.1 мб/с обаче ако наредя много файлове може и да забие

рутерът ми е линксис с гигабит

преди ползвах рутер със 100мегабита суич и тогава тронсфера през фтп ми беше 6 мб

интересно е, тест на капацитета на мрежата показва наистина че картата на пуканката не достига гигабит

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

колеги, някой включвал ли е клавиатура в а200

току що пробвах и забелязах че работят само бутоните за посоките

смятах да я използвам за приложението Youtube

някой да знае защо не работят останалите клавиши и най вече тези с буквите

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз съм включвал навремето и работят буквите. Ползвах я да си правя настройките първоначално - шеринги, пароли - че иначе е досадно. След това никога не ми се е налагало. YouTube ползвам 2 -3 пъти в годината.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Бърз въпрос. Според това сравнение на A210 и C200 A210 няма поддръжка на Full блурей менюта. Всъщност от самото начало А200 си нямаше такава навигация, тя се появи вследствие. Въпросът е, че в момента аз имам пълна навигация и се чудя дали е възможно да е грешка това и със следващият firmware тази функция да зачезне? Или има някаква друга динамика тука? Чували ли сте нещо?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Пуснали са фандък на хората. Официално не трябва да го поддържа защото се плащат лицензи.

13. Тук е от
    Apr 2009

Здарвейте, имам проблем А-200 чете 3д филми без проблем ,но конветирани субтитри от Еnrgy заедно с филма като ги кача на хард диска неги прочита като налични а през лаптопа ги виждам налични в папката на 3д филма .Пробвах с няколко филма и нестава за съжаление .

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

A-200 не чете външни 3д субтитри.
    Трябва да са в mkv контейнера.

16. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Здравейте!
    Някой с кутия за А-210 да сподели как е охлаждането, сравнено с пластмасовата кутия с вентилатор.
    Благодаря предварително

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

След една година чакане - нов фирмуер :

Popcorn Hour A-200/A-210 firmware release including the Networked Media Jukebox

Release Date : 31 July 2012
    Firmware Version : 03-04-120727-21-POP-411-000
    NMT Apps Version : 03-04-111220-21-POP-411

Свали от -> http://files.syabas.com/popcornhour/...OP-411-000.zip

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Хората бавят, но не забравят.
    Виждам, че са оправили няколко неща, които бях забелязал като бъг преди време.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе