Бяха си на Passthrough, сега пробвах Downmix и пак не върви. Трябва да добавя, че симптома е, че не тръгва файла. Това с аудиото аз си го измислих.
Бяха си на Passthrough, сега пробвах Downmix и пак не върви. Трябва да добавя, че симптома е, че не тръгва файла. Това с аудиото аз си го измислих.
Другите от поредицата вървят ли?Първоначално публикувано от SongBird
Подозирам, че проблема е от MKV със VC-1.
apokavk, нямам опит с 3тб дискове. Мисля, че е въпрос на форматиране на диска.
Всичко друго върви. Е, не знам дали е от това, но си имайте едно наум с А200 и PCM.
Аз имам няколко филма с PCM 7.1 звук и вървяха, но не бяха в MKV, a пълни Blu-ray.
оказа се че трябва да се форматира с win7
фабричния формат не върши работа
сега всичко е наред
Искам да ползвам NFS сървъра на пуканката от Windows 7. Инсталирал съм си NMT Apps. Пуснал съм NFS сървъра. Пуснал съм си Client for NFS екстрите на Windows 7. mount командата ми работи.
Проблема ми е, че каквото ще да правя все ми излиза една от двете грешки
Пробвах и с изключен Firewall. Не става.Код:net helpmsg 67 The network name cannot be found. net helpmsg 53 The network path was not found.
mount-a ми представлява всякакви вариации на:
mount nfs://192.168.1.47/opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK_A4 Z:
като това голямото съм го взел от
showmount -е 192.168.1.47
Много ми се ще да си маунтна NFS, защото в момента връзката ми между компа и пуканката е доста по-бавна отколкото интернет връзката ми, а аз ползвам торент клиента да сваля директно на диска на пуканката и се получава, че ме бави поради бързината на този share.
Я опитай да се свържеш на този адрес:
nfs:///share
Виж и това ръководство:
http://www.networkedmediatank.com/wi...p/NFS_Windows7
колеги вътрешния диск на пуканката изведнъж се е превърнал в read-only
някой знае ли нещо за такъв проблем
Случвало ми се е веднъж на А-110. Не помня точно как се оправи, но мисля, че правих ресет до фабрични настройки от менюто на плейъра и преинсталирах приложенията. Откъде е read only - чрез компютър по мрежата или и от самия плейър?Първоначално публикувано от apokavk
само по мрежата
интересното е че е съм го форматнал под ntfs
някакси се е маунтнал като read only
Дори А-110 отдавна няма проблем да чете и пише на NTFS, не мисля, че файловата система има отношение. Принципно няма как диска да се "маунтне" като read only, тъй като приложенията осигуряват пълен достъп (разбира се, при нормални условия) и това не може да се избира.
самата пуканка си пише чудесно върху него
като направя telnet се вижда че флашката на която са аппс е с пълни права докато диска има само read права
при опит да сменя правата с chmod 777 ми отговаря read only file system което ме навежда на мисълта че така се е маунтнало устройството
ще пробвам да преинсталирам аппс
никъде в нета не срещнах как се ремаунтва диска на това устройство и въобще тоя линукс е страшно орязан
Този линукс е само колкото да върви плеъра. Нормално е да е "орязан"/
Опитай да стартираш плеъра без флашката с NMT, нека зареди и го изгаси, Сложи я пак и виж дали ще се оправи при новото зареждане.
такаа
оказа се че пуканката също приема диска за read only
открих как се казва и го ънмаунтнах и после го маунтнах отново с -o rw обаче той упорито се маунтва само с риид права
външния ми ntfs диск си се маунтва с фул права
оунершипа на диска е рут и аз съм логнат през телнет като рут
нещо е станало защото преди дни качвах музика през фтп
сменях флашката с програмите но това беше преди да кача музиката което значи че смяната не е прецакала правата