Страница 7 от 52 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:Popcorn Hour A-200

Civica, намяш ли идея за къкво става въпрос? Ползваш от доста време машинката.
    Помагай!!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2008

drecolli, сигурен ли си, че е форматиран диска от плеъра?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Тъкмо влязох да пиша, че проблема е решен и видях поста.
    Да, диска не беше форматиран.
    Единствената причина да го поръчам (диска) от вас, беше това. Да е инсталиран и готов за работа. Затова и давам 10 лв повече. Ако е само да се завият 4 болчета мисля, че всеки може да си го направи.
    Както и да е. Важното е, че проблема е решен.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Съжалявам за което, но прецених, че ще е по-важно да го пратя навреме и да пристигне по-рано.

ПП. Болтчетата са доста повече от 4, но пък и за монтажа пари не начисляваме така или иначе.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Инсталирах диска, форматирах го и инсталирах NMT apps. Сървисите са рънинг. Забучих го в суича. Виждам пуканката от компютъра. Сега какво трябва да направя за да видя и диска и? Искам да му прекопирам малко филми

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има ли сложен FTP клиент ? Иначе може да я ползваш като голяма флашка през usb !

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Има. Има си стандартните сървиси от пакета НМТ.

Не мога ли да го гледам като мрежово у-во през самба? На мене някаква такава ми беше идеята...
    Одеве забравих да спомена важното нещо че съм инсталирал Ext2Fsd ext3 драйвера.

[edit] Оправих се. Макар да не съм много сигурен как... Mисля, че на ръка трябва да се шерне диска на пуканката. Аз бях решил, че ще е автоматично.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Как си шервал диска на ръка? По принцип пускането на самба-та е достатъчно да се види и плеъра и диска му.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Хммм, значи "не съм много сигурен как" все пак си остава в действие. Ами самбата си беше пусната, а виждах само плеъра, но не и диска. После отметнах някаква настроойка на ext2fs драйвера и рестартирах компютъра едновременно с това направих някакви настройки в network менюто на плеъра. След рестарта тръгна. Признавам си, че бях все още полузаспал като ги правих тези работи :/

Сега вече съм на бачкане и нямам достъп до плеъра. Довечера пак.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Днес докато си ровичкам новата придобивка открих странен проблем.
    На вградения хард имам и папка музика с МП3-ки. Та значи пускам филм, рисивъра намира сам формата на звука и се превключва пускам друг фил пак ОК. Няма заначение DTS, Dolby и т.н.
    Проблема обаче е, че когато се върна на папката с МП3-ки каквото и да плейвам от колоните се чува само шум. Пробвах ръчно да сменям форматите, нищо. Проблема се решава единствено с пълен рестарт на пуканката. МП3 почват да вървят до момента в който пусна филм и пак зациклят.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Вчера си лягам. Три торента вървят на клиента на пуканката. Тази сутрин ставам, рутера ми забил(не отговаря, Sys лампичката не свети). До тук добре, скапан рутер, ама след като го рестартирам и влизам в торент клиента на пуканката гледам няма ги торентите. Някой да има идея какво e станало? И изобщо нещо не мога да я сетъпна тaя чудесия... То сигурно и рутера има вина де, освен моята некадърност.

A, толкова се надявах, че всичко ще си тръгне без проблеми. Дори таях надежди, че гигабита ще тръгне. Колко съм бил наивен :/

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2008

За момента е по-добре да държиш в менюто опцията за мрежа на 10/100. Така реално гигабита е изключен и получаваш по-добра стабилност на мрежата. Скоростите са също доста добре - от порядъка на 8-12MB/s.
    Проблеми с торент клиента наистина има. За момента ограничаването на скоростта на сваляне и качване до някаква стабилна стойност върши работа.

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Очакваме обещаното българско представяне на продукта......

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Предварително се извинявам, ако въпроса ми е тъп поради недоглеждане от моя страна, ама не разбрах къде може да се види на живо (респективно - да се купи) обсъждания в темата продукт? Или как може да се поръча? Ако има значение - от Варна съм.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , на живо в София , от дилъра за БГ ! Поръчка от сайта им или по телефона или от Китай , както съм направим аз !Аз също съм от Варна !

http://civica.snimka.bg/other/popkor...81010.17726344 !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 52 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 10:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе