Не, с кабел е по-добре.
Връзваш го по кабела и си готов. Трябва да виждаш плеъра от компютъра /ако имаш твърд диск/ и от плеъра ще виждаш компютъра /ако си го шернал и настроил./
Не, с кабел е по-добре.
Връзваш го по кабела и си готов. Трябва да виждаш плеъра от компютъра /ако имаш твърд диск/ и от плеъра ще виждаш компютъра /ако си го шернал и настроил./
ОК, благодаря ти lazarus18
Нов Dune със стар чип на хоризонта .
Dune HD Media Player - Dune HD Base 3D | Dune HD
Цената му е прилична , обаче май не може да плейва BD 3D Iso
Кое точно му е старото на чипа?
По информация на първите потребители чете без проблеми BD 3D ISO и не само.
Интересна машина е и засега впечатленията са отлични.
Май ще сменям моя в скоро време.
Може би го бърка с 8670 на WDTV Live или Dune TV101/301. Този чип си е с HDMI 1.4 и гигабитова мрежа.
Да грешката е моя , обърках го с този на А 300 , за което се извинявам . Обаче никъде не намирам техническа информация за чипа , само общи данни .
ТУка има подробна информация за всичките им модели чипове:
http://www.sigmadesigns.com/uploads/...tion_guide.pdf
Скоро май ще сменям моя Base 3.0 с Base 3D. Ясно е, че менютата на блурей iso-тата няма да вървят. Въпросът е дали спокойно ще се сменят субтитрите от дистанционното, тъй като няма да можем да си ги изберем предварително от менюто.
Не виждам какъв би бл проблема.
Аз и сега ползвам моя с BD-Lite за да не чакам да се зареждат менютата. Сменявам и субтитри и аудио потока.
Един вече пътува насам .
Има го в Amazon и Ebay. А също така вече и в този вариант: Zappiti - Ultimate Media Center
Zappiti глупостите не ме устройват, предпочитам си оригиналния фърмуер. Това, че ги има на картинка в Амазон и Ибей не значи, че ги има налични. И на двете места пише, че ще са налични от следващата седмица. Затова съм и попитал човека откъде го е поръчал, та вече пътува към него. Дали е предплатил или не.
И аз нямах нерви да поддържам джубокс. Опитах и Zappiti и Yadis, но трябва да му робуваш.
Иначе като гледам скоро ще ги има и у нас:
Dune HD Base 3D
Dune HD TV-303D
- - - Обновено - - -
От Ибей , платен е , доставката е до 7 работни дни до Бг. Имат над 10 налични.
- - - Обновено - - -
Интересно на каква цена ще стартира в БГ , гаранцията не е като европейската - 2г. а е , 1г. в БГ. , но може и да е техническа грешка в изписването. Ако го бяха обявили с 2 дни по рано , надали щях да поръчвам от вън. Както и да е покупката е вече факт .