Щом това са ти приоритетите тогава старите модели са по-сигурен избор. Там всичко това работи. Всъщност то и при новите работи.
Щом това са ти приоритетите тогава старите модели са по-сигурен избор. Там всичко това работи. Всъщност то и при новите работи.
Именно, точно така стоят нещата. Идеален медиа плеър, на който не му липсва нищо няма да намериш в момента, но Дюн-а се доближава максимално към това. Ако искаш 3Д - вземи си новия, ако не ти е приоритет - вземи си някой от старите модели (на които пак може да си гледаш SBS или Top/Bottom с малко играчка за вграждане на субтитрите)
П.С.: Не знам къде точно има проблем с 3D.ISO новия модел. Аз лично не виждам такъв.
На каква система е най добре да форматирам диска , плеъра ми дава 3 опций ntfc ,ext2 ,ext3. base 3d е модела.И още един въпрос вентилаторът как се справя на по старите модели.
- - - Обновено - - -
И как се изкарват обложките на филми.
Ако не планираш да вадиш и слагаш диска на Windows компютър е най-добре да ползваш ext2 или ext3.
Вентилатора на моя стар Base 3.0 е нечуваем за мен освен ако не се доближа супер близко.
За да изкараш обложки ще трябва да си сложиш Zappiti, Yadis или някой от другите видео джубокси.
А има ли смисъл да качвам тези джубокси , в смисъл в началото е интересно , но после .... На моя бивш плеър А300 джубокса съм го ползвал малко нещо не ми допадна . Та въпроса ми е някой ползва постоянно тези красоти или не , и кой е най надеждният за ползване ? Пауър бутона видях че се програмира за пълно спиране и режим в който остава диска да работи , кой режим според вас е по удачен да ползвам него .
Аз го държа в Standby защото плеъра ми е достъпен по мрежата, по ftp и тн. Вентилатора обаче се върти /поне на старите модели/, но диска се гаси ако няма активност.
Аз не съм фен на тия джубокси. Изглеждат супер, но е голяма играчка да го поддържаш.
Няма спор, играчка си е да поддържаш джукбокс. Но пък си е много голямо удобство, ако имаш голямо количество филми и сериали. Аз поддържам колекция от около 6 терабайта филми и сериали (грубо около 600 филма и над 1000 серии). Ако трябва да ги търся из дисковете си е живо самоубийство. Yadis върши перфектна работа в това отношение.
Колеги,
Да направя един UP на темата, че гледам доста е поостаряла Поръчах си един Dune HD Base 3D, и вече ме очаква в офиса на Спийди, след работа отивам да си го взема, след което отивам да купия хард диск. Колебая се между 2ТБ и 3ТБ,
Друго ми направи впечетление, в сайта на Dune HD, в страницата за Hardware Compatibility , препоръчват дискове с 5400RPM, като дават някакъв Сигейт 7200 като неподходящ. Мисля да си взема зелената серия на Westrn Digital все пак, дори и 7200 предполагам че не е от най-греещите дискове.
Когато събера впечетления тези дни, или ако изникнат въпроси ще пиша отново
Я да питам нещо ,че вече няколко часа се ровя из нета и отговор не намирам.При пълно блу рей заглавие когато пусна филма без да зарежда менютата през опцията play / lite / ,ако е с два или повече M2TS файла на които е самият филм при прехода от единия към другия файл се получава пауза -картината замръзва за част от секундата.Може би някъде в настройките на самия плеър трябва нещо да направя.Всъщност доста си поиграх с настройките но така и не се получава.Моля за малко помощ.Плеъра е дюн дуо.
Този пост е редактиран от iuli1971; 11-09-13 в 03:34.
Сега се порових в интернет и на стария Дюн би трябвало да работи. Дай някое такова заглавие да опитам, че аз свалям предимно ремукс.
Гладиатор-от замунда ,релийза 45.90gb е с няколко M2TS файла.Междузвездни войни релийза 246.59 GB-всички серий с по два M2TS.