https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...tml#post478429
- - - - - - - - - -
Вървят си съвсем нормално.При вградени в мкv файла субтитри сливането да става от телевизора / прожектора / .Ако е от плеъра не ги показва коректно
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...tml#post478429
- - - - - - - - - -
Вървят си съвсем нормално.При вградени в мкv файла субтитри сливането да става от телевизора / прожектора / .Ако е от плеъра не ги показва коректно
[QUOTE=iuli1971;674271]https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...tml#post478429
- - - - - - - - -
Благодаря ти много
- - - - - - - - - -
В този филм има някакви вградени , които се показват некоректно ако се слеят от плеъра , при сливане от тв няма проблем , те излизат малко напред , а на снимката са размазани (последната снимка) . Външните са без проблем само ги преименувах с името на видеофайла прилагам и снимки.
С 303d съм и не ми тръгва 3d iso.Нито по мрежа нито от вътрешен диск,само звук се чува.Ще съм благодарен за някакви насоки какво да проверя,имам го от 2 дена и още го разучавам.
Оправих се бях задал кадрите на 60 hz
Този пост е редактиран от sotneron; 19-04-14 в 02:00.
Здравейте!
Тия дни си купих плейър Dune Base 3D, взех си и един хард диск WD, 3.5 SATA, 4TB, green, ама не мога да го вкарам ( туй малко тъпо звучи :-) ) в слота. Остават към 2см, но не влиза. Вътре има една изхвърляща пластина която е като заяла и не се прибира в жлеба си.
Може ли някой да сподели какво толкова трябва да се направи, има ли нещо по-специално при вкарването на диска или при плейъра е проблема.
Дано стане работата, че вече нямам търпение да почна да свалям качествени 3Д филми и да гледам.
Благодаря предварително!
Пъхаш диска докъдето може и затваряш с вратичката .
- - - - - - - - - -
https://www.youtube.com/watch?v=3OCrUpvzI9A
28 секунда
Благодаря ти за отговора, но така както стърчи тоя диск, вратичката няма как да се затвори. Почти съм сигурен, че тоя изхвърлящ механизъм просто трябва да се движи и си отиде в вградения канал за него в дъното на слота, ама той не помръдва наникъде. Дали има някакъв заключващ механизъм за него, дали трябва да се направи нещо с менюто и т.н.?
Няма нищо по менюто , няма заключване , това е начина (като на клипа) , ако не става бегом в сервиза .
Уффф, стана най-сетне, но сега друго излезе - иска да го форматира, но не може какъвто и начин да избера. Дава, че диска е прекалено голям, а е 4ТБ, което по спецификации е мах възможно, НО ВЪЗМОЖНО! Дори и да откажа форматиране, пак не иска да го отвори. Този диск е чисто нов, тъкмо изваден от опаковката и е: WD 4TB HDD, Green Power, 3.5, моделът е WD40EURX. Обикновено слагат такива за запис от охранителни камери и т.н.
Другото е за интернет. Свързах го с кабела от комплекта му за рутера, дори му сложих и антената, но и по 2-та начина не може да се свърже. Разбира се правя настройките от мрежовия браузер, но - нищо. Дали нещо не правя както трябва?
Ще съм много благодарен, ако някой помогне.
Благодаря предварително!
Здравейте!
Може ли някой да каже как теглите и записвате филми и др. във вътрешния хард. Въобще как става чрез лаптоп да се създаде мрежа, Дюна да ми излезе на лаптопа и там да посоча безжично теглените файлове да се записват на харда в Дюна? Пробвах с разни настройки, излезе Дюна, но не ми дава нищо да правя. Като че ли трябва настройка от Дюна, там дори да дам да е без защита връзката, пак нищо не става от лаптопа.
Някой би ли ми помогнал с тая мрежа и да почна най-сетне да пълня тоя хард.
Благодаря предварително!
Че не погледнах по рано , щях да ти кажа да не се мъчиш да го вкарваш. Поддържа се до 1.5 ТБ.
Относно тегленето аз лично си ги свалям на компа и после ги местя на Дюна. За да виждаш Дюна трябва да си го шернал.
И може да пробваш директно на него да сваля когато го намери като устройство мрежата.
Здравейте. Наскоро си купих dune base 3d . След като го свързах в локалната мрежа чрез wi fi го виждам от компютъра , но немога да видя шернатите папки от компютъра през дюна .Ще се радвам ако някой помогне с насоки какви настройки трябва да се направят за да се виждат шернатте папки през дюна. Забелязвам и нещо което незнам дали е проблем. След като плеъра стои в stand by при някои опити за включване ми дава error и след това restart .За да тръгне при тази ситуация трябва да се направи ресет от бутона за изклюване на захранването. Благодаря ви предварително за отговорите.
Ето от тук Как открыть общий доступ для DUNE к папке в Windows 7 - Dune (медиаплееры, прошивки, FAQ) - HDTV форум аз реших този проблем преди време. Що се отнася до втория проблем за който си писал мога само да ти предложа да ъпдейтваш плеъра. Ако вече си го направил, то тогава пробвай следното: първо включи телевизора и едва след като той е "светнал" включи плеъра. Може и да размениш кое устройство да включиш първо. Не е от значение. Просто има проблем с т.нар. WatchDog и плеъра се "шашка" и забива ако ги включиш почти едновременно. Поне така беше когато пуснаха функцията CEC по HDMI порта. Плеъра ми винаги правеше номера докато тази функция бе активна.
И не на последно място - честито и със здраве да го ползваш!!!!!
Мерси за бързият отговор. Само забравих да спомена че съм с windows 8