До колкото разбирам всичките версии са излезли по едно и също време. Тази която ми дадоха линк за нея е с обновен буутлоудър. Това значи ли ,че ако обновя до нея и не ми хареса няма да мога да върна до RTD1186_v10.1.2.r10165 с която съм сега ?
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
До колкото разбирам всичките версии са излезли по едно и също време. Тази която ми дадоха линк за нея е с обновен буутлоудър. Това значи ли ,че ако обновя до нея и не ми хареса няма да мога да върна до RTD1186_v10.1.2.r10165 с която съм сега ?
Би трябвало да можеш да се върнеш - все пак и двата фърма са официални. Но най-вероятно ще останеш с по-новия бутлодър. Пробвай де! Аз съм с сменен бут от iNext HD1 KIIE.0402.5057, системата ми е настроена и не ми се занимава само за един тест. Вече ако има нещо революционно (например подобрен дизайн, добавени приложения освен китайските), в което се съмнявам, тогава бих тествал. Предполагам знаеш как се сменя фърма - ще ти отнеме 5-10 мин. Смело и пиши какво ново има.
Пробвах и не се получи. Появява се прогрес бар-а за момент после веднага се сменя с надпис "Correct ID" и така си остава. Оставих го 30 мин и не се промени. Върнах после пак стария за всеки случай. Ще пиша на Дейзи пак...
Смених го но още не съм се престрашил да го пусна иска ми се да видя какво ще ми отговорят от "Дейзи". Все пак дават ми нещо което не работи...можеше поне да го тестват. Малко съм възмутен от факта ,че поддръжката е на такова ниво.
Ще ви държа в течение ако ми отговорят или предоставят нещо друго. Ако все пак някои го тества преди това нека сподели резултата.
ПС: Подменяйки install_a какво точно подменям ? Тоест какво точно прави въпросния файл ?
ПС2: Има ли начин да си сложа за лого при зареждането мои графичен файл и ако да как?!?
Този пост е редактиран от VoodooServ; 03-10-13 в 21:56.
Категорията "прошивки" ;-)
Тия диваци са написали страшно пъргав фърмуер с възможност за какви ли не настройки .... през уеб :-) Сменяш скинове, пускаш и спираш услуги изключително лесно. Отделно има и доста мултимедийни чудесии ама естествено с руски пълнеж: IPTV, RSS, каталози с онлайн филми и какво ли още не.
Трябва да се разгледа. Аз го качих и поне засега единственият бъг който хванах, е че не свети диода на панела и не можеш да разбереш дали е включен плеъра или не, но предполагам това е от водката :-)))))
Така изглежда панела със сървиси в браузър.
Ето и линк към "прошивката".
Този пост е редактиран от benov; 05-10-13 в 10:41.
С помощта на колегата @benov, аз открих това: moServices • View topic - Черный список плееров на процессоре Realtek . Нека всеки погледне дали неговия плеър или по-скоро процесора на плеъра не е в този "черен списък" (пише как) защото после няма връщане назад. Знам че не важи за Дива, но там пише че дори и да няма защита процесора не е никакъв проблем тя да се активира (качи,зареди... вероятно при опит за смяна на фирмуера).За съжаление моя плеър е там в списъка, което автоматично даде отговор на много от въпросите, които съм си задавал...... ама какво да се прави вече съм изгорял, така че ще разчитам на поддръжка от производителя.
Този пост е редактиран от frizera; 05-10-13 в 02:50.
Здравейте,
Плеъра от тази тема този ли е:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-DIVA-3D-DVB-T
или този:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PREMIUM-CENTER
А всъщност кой е по-добър?
Този , темата е за него - https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...1186dd-3d.html
Като ги гледам плеъра е един и същ , но единия има вграден DVB-T тунер , може и да има някаква " козметика " по кутията .
VoodooServ, този фърм за първата версия ли е?