5992 е най-стабилният от всички фърмове досега - започни с него и ако имаш някакви проблеми сложи 7082. И чети старите си постове, там съм дал някои отговори на въпросите ти.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
5992 е най-стабилният от всички фърмове досега - започни с него и ако имаш някакви проблеми сложи 7082. И чети старите си постове, там съм дал някои отговори на въпросите ти.
Ето линк за моднат фърм: http://www.файър.ком/?slk2vgy37tj4nen в момента съм с него. Добавени са доста неща, който иска мoже да пробва. Проблема е, че е за съседите от румъния и повечето линкове не тръгват. Ако някой може да каже как и дали може да ползваме линковете от litoff.
Линка не работи. Бих го тествал защото 8010 не ми съвсем допада.
Evolve вече имат нова юнска firmware версия - v9.5.43.r8631, която за съжаление не работи при нас.
Поздрави на всички притежатели на Diva HD Explorer.
В първия пост има обяснение как се заменя файър.комПървоначално публикувано от Se4ko
Благодаря, работи чудесно.
Излезе нова BETA версия на PlayON v7.4.x.r8755
http://www.acryan.com/downloads/PV73...5_European.zip
Changelog:
* Fixed 'cannot play media file' error in Youtube client
* New/Updated NTFS driver
Най-вече излезе заради проблема с YouTube според мен....
Сложих тази нова BETA версия на PlayON v7.4.x.r8755 модната от litoff . YouTube върви но за малкото време което имах за тестване ми се видя доста бавна и веднъж заби . другото е ,че не се гаси от дистанционното .уж изгася и след секунда отново светва синята светлина
При мен се гаси нормално. YouTube и при мен заби 1-2 пъти, но така или иначе много рядко го ползвам. Рефлашни си фирма и може да се оправи, ако не прочети към 75-та страница беше за този проблем, стъпките с фирмвете.
Аз лично ще се въздържа от слагането на BETA-та, не ми трябва YouTube, а и като гледам едно мнение във форума на ПлейОн няма да оправят Samba-та на SDK4 (не че я ползвам и нея), но ако няма да се оправят главни неща (като се има предвид, че е споменато, че плейъра е интернет мултимедиа плеър)![]()
Има нещо оправено, но не знам какво е. Наблюдавам, че пълен блурей и мкв 1080 се стартират по-бързо. За блурея преди се случваше като изкараш менюто за превъртане, после картината насичаше, сега си е нормално. Може и да се заблуждавам за по-бързото стартиране, но насичане не се наблюдава вече. Може да е от споменатия NTFS драйвер.
Aдмирации за желанието да се занимаваш и подбора на муз.телевизии специално за Juzni Vetar и другите телевизии.Първоначално публикувано от litoff
![]()
здравейте на всички. опитах се да си инсталирам новия фърм 8010, следвах всички стъпки , вече чакам половин час че и повече да ми се рестартира, устройството , нормално ли е това?
НЕ! Но опитай да го свалиш на друга флашка, изключи кабела на захранването и кабелите на HDD и след това пробвай да го инсталираш.Първоначално публикувано от lucifer1948
аз съм с вътрешен хард, а тази флашка да не я вадя така ли?
Аз нямям вътрешен хард. Бях чел, че е по-добре да го махнеш. Между другото няколко поста по-нагоре съм дал линк за моднат фърмуер, има някои дребни забелжки, но може да опиташ.Първоначално публикувано от lucifer1948