Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Разкачи хард диска и пробвай да флашнеш друг фърм
Отговор: Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Здравейте!!! Може ли тази Дива да подкара 3D филм със субтитри и ако е възможно как.
Благодаря!!!
@amadeus - мнооого си объркал нещата. Първо на тeзи плеъри Андроида не е като на телефона ти, а е MIPS модификация и не може да слагаш приложения които са за другите Андроиди. Другото което бъркаш е начина за сейф флашването на плеъра - отиди в 1-ви пост и прочети отново инструкцията кога се натиска и задържа бутона "Power" - малко след като вкараш жака, а не преди това.
Re: Отговор: Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Цитат:
Първоначално публикувано от
dilyn
Здравейте!!! Може ли тази Дива да подкара 3D филм със субтитри и ако е възможно как.
Благодаря!!!
Може само SBS или TUB рипове (*.mkv), а вече самия телевизор ще ги представи като 3D
@ Hell
Привет,
Да за различната Андроид версия си прав и няма как да кача арр писана за телефон.
Но за флаш на фирма го правих точно както е описано в пост едно и както е описано в ръководството на плеъра (има малка разлика) и никакъв ефект! Пробвах със и без HDD, слагах флашката с фирма и в трите USB та - НЕ!
Щом пусна плеъра се появява началния екран дива мм плеър.стой 10 секунди и се рестартира сам и така до без край.
Няма ли някакъв Master RESET или някакво Restore to Default - комбинация от някакви клавиши!? Май нещата отиват към гаранционен ремонт! ;(
Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
amadeus
@ Hell
Привет,
Да за различната Андроид версия си прав и няма как да кача арр писана за телефон.
Но за флаш на фирма го правих точно както е описано в пост едно и както е описано в ръководството на плеъра (има малка разлика) и никакъв ефект! Пробвах със и без HDD, слагах флашката с фирма и в трите USB та - НЕ!
Щом пусна плеъра се появява началния екран дива мм плеър.стой 10 секунди и се рестартира сам и така до без край.
Няма ли някакъв Master RESET или някакво Restore to Default - комбинация от някакви клавиши!? Май нещата отиват към гаранционен ремонт! ;(
Като за начало форматирай флашката и пробвай да инсталираш пак фърмуера. Само един въпрос - казваш че го имаш отскоро, но този плеър отдавна го няма по магазините, или може би имаш втората версия на плеъра?!
Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
V2 e да.ето това е:
Diva FullHD Premium Center 3D + Gift HDD 500GB - TV & Multimedia
Форматирах я на Fat32 - не става,все така е!
Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
amadeus
Здраво си омазал нещата. Само @Hell може да ти помогне. Вече е оправял такива каши. Пиши му лично съобщение.
Мдааа ... лошо, но все пак е поправимо ... Обръщам пак внимание, че версиите на плеъра са две (със и без дисплей) и НЕ СА СЪС СЪВМЕСТИМИ ФЪРМОВЕ !!!
@amadeus - имаш лично съобщение
П.П.
Оказа се, че колегата не е флашвал въобще фърма. Предполагам, че инсталацията на apk-то е объркало нещата. Не правете такива инсталации в Андроида, че както се вижда не се знае до какво ще доведат. При това положение със сейф флашване нещата се оправят.
Отговор: Re: Отговор: Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Цитат:
ra6o74
Може само SBS или TUB рипове (*.mkv), а вече самия телевизор ще ги представи като 3D
Благодаря ra6o74 за бързият отговор. А със бг.субтитри ще стане ли??
Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Цитат:
dilyn
Благодаря ra6o74 за бързият отговор. А със бг.субтитри ще стане ли??
Да и с *.srt, и с *.idx, *.sub (последните два обикновено са заедно и изглеждат 3D, докато srt са плоски но пак става)
Отговор: Diva FullHD Premium 3D ВЕРСИЯ-2 /с дисплей/
Очаква ли се по нова версия на Diva-та или да ходя да копувам тази.Ако има по добър плеър от този ще съм благодарен за предложения.
Отговор: Diva FullHD Premium 3D ВЕРСИЯ-2 /с дисплей/
Здравейте,
имам следния проблем с плеъра и се надявам някой да може да ми помогне - изтеглил съм пълен 3D блурей /да кажем от арената на pacific rim над 30 гб, което е iso-то / всеки един такъв блурей съдържа и пълноценно 2D копие /, пускам го през плеъра и тръгва 2D копието. Как бих могъл да го променя и да тръгва 3D потока, за да го разчете телевизора?
Цитат:
smigle87
Здравейте,
имам следния проблем с плеъра и се надявам някой да може да ми помогне - изтеглил съм пълен 3D блурей /да кажем от арената на pacific rim над 30 гб, което е iso-то / всеки един такъв блурей съдържа и пълноценно 2D копие /, пускам го през плеъра и тръгва 2D копието. Как бих могъл да го променя и да тръгва 3D потока, за да го разчете телевизора?
Два са вариантите:
1. Когато започне филма натискаш "меню" и избираш от опциите 3Д
2. Можеш да включиш 3D AUTO от настройки система. Така филма автоматично ще започва в 3D
Аз лично предпочитам втория вариант. В настройки видео "дълбочина цвят" трябва да е изкл.