Здравейте! Реших да попитам дали някои знае нещо по въпроса дали "Дигитален Свят" смятат или са пуснали нов фирм официален за нашите машинки "Версия-1" ?!? Писах и на тях скоро но така и не ми отговориха.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Здравейте! Реших да попитам дали някои знае нещо по въпроса дали "Дигитален Свят" смятат или са пуснали нов фирм официален за нашите машинки "Версия-1" ?!? Писах и на тях скоро но така и не ми отговориха.
Diva FullHD Premium Center - TB & Мултимедия
Едва ли... Последния гледам е от 16.04.2013.
Аз лично ползвам "клонинг"
Ами има нужда от обновление определено. Можеш ли да ми кажеш кои клонинг ползваш и какви са +-совете и минусите.
Здравейте!
Отдавна не съм писал в темата относно нови фърмуери. Вчера реших да тествам последния от IconBit http://files.iconbit.ru/MEDIAPLAYER/...4)_2.02_RU.zip Инсталатора е сменен и задължително сменя бтлодъра, но за най-голяма изненада след като инсталацията приключи, плеъра остана без сигнал към ТВ (черен екран). Ако някой има решение на този проблем да пише.
След това пробвах новия фърм от iNext HD1 версия 2.10 - при него също се сменя бутлодъра автоматично. Тук обаче проблем нямаше - плеъра зареди. Първи впечатления: няма го Android-а и плеъра доста бързо зарежда, добавени са много нови приложения - IPTV (има два плейлиста свободни около 80 канала), Глав ТВ (не еднократно съм го рекламирал), няколко които работят само в Украйна - няма да ги споменавам и МОЛОТ.ТВ - заслужава си да се пробва - няма реклами всички последни заглавия (филми) в 1080р, естествено дублирани на Руски.
Самия фърм няма БГ меню, но чете БГ субтитри (за съжаление всеки път ръчно трябва да се зареждат). Ето линк http://goo.gl/8kEmhF
И двата линка са за оригиналните фърмове, нищо не съм променял!
В крайна сметка си върнах стария на iNext 9980 - поне за мен е най добрия!
Ако все още някой ползва този плеър ето един форум, където има доста линкове за фърмуери за чип RTD1185DD.
MagicBox HDR900D (Страница 1) — Форум gmini
Здравейте!
Бих искал да знам, дали само цитираните съвместими HDD в първия пост/които не намирам на пазара/ работят с плейъра?
Ако могат да се ползват други, биха ли били добри колегите ползващи такива, да ги представят!
Благодаря, предварително!
п.п. Аз се оглеждам да си купя за HDD/не съм решил външен или вътрешен/.
Другари! Някой да знае дали има начин да се подкара това чудо като DLNA сървър?
Телевизорите не го виждат в мрежата.
Здравейте
Взех за 120 лева Дивата и след като не ми хареса нито един фърм на дива, сложих този на Litoff, и нещата заспаха. Направих си субтитрите на Tahoma Bold и гледкам.
БЛАГОДАРНОСТИ НА LITOFF.
Да си жив и здрав.
Извинявам се предварително за глупавия въпрос! Промених видео настройките на мултимедията и ми прекъсна сигнала към телевизора. Интересува ме има ли вариант за ресет?
Пробвай да го включиш на чинчовете към телевизора и ако тръгне си оправи настройките. Другия вариант е да преинсталираш фирмуера.
Някой има ли представа дали Дивата ver.2 може да захрани от компютърните системи на креатив 5.1 без да се ползва PC-to.
Здравейте!
Наскоро ми се повреди дистанционното.Ходих по сервизи-не можео да се смени интегрлата,щото трябвало да се програмира наново.Пратих мейл на Дейзи ММ-без отговор.Търсих по нета - не открих.Така че ако някой знае откъде мога да си поръчам дистанционно или ако некой продава-нека ми пише.