Отговора е много прост: Дивата по default не става за сваляне на торенти! Факт!
пп - има някакво решение ако инсталираш Transmission, но и той често забива. За повече инфо как да го направиш, виж на първа страница препратките.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Отговора е много прост: Дивата по default не става за сваляне на торенти! Факт!
пп - има някакво решение ако инсталираш Transmission, но и той често забива. За повече инфо как да го направиш, виж на първа страница препратките.
Като излезнат моделите плеъри със Sigma чип тогава ще можем да кажем.
А от тези кой би ми препоръчал ?
,Bluetimes,Shenzhen Blue times Technology Co., Ltd,Power Bank ,Portable power bank ,Bluetimes power bank ,Power bank OEM and ODM-Product Center-3D Android Media Player , ,Bluetimes,Shenzhen Blue times Technology Co., Ltd,Power Bank ,Portable power bank ,Bluetimes power bank ,Power bank OEM and ODM-Product Center-Blue Ray 3D Android TV Box , Egreat R160S 3D Full HD 1080p HDMI 1.4 Blu Ray ISO Media Player Realtek 1186 New-in HDD Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com , Egreat R150 3D Full HD 1080p HDMI 1.4 Blu Ray ISO Media Player Realtek 1186-in HDD Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com $10 off per $100 order 1080P HD MEDIA PLAYER Mini Full 3D REALTEK 1186DD with Android 2.0+OS LINUK KIUI3.0 TV BOX of KBe K6-in HDD Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com , Full 1080P 3D Intelligence HD Media Player Abdroid 2.2+KIUI 3.0 1186DD 3.5 inch Wifi SATA Interface LED Display of KBe K670i-in HDD Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com , Measy X5 HD Network Media Player, support 3D, Android, DLNA, 3.5" HDD, USB 3.0
Изобщо, добре ли съм се насочил за 3D плеър или съм в грешната посока ?
Без да съм ги разгледал всичките подозирам, че това си е един и същ плеър от различни производители.
Не мисля, че ще ти дадат нещо повече от коментираната тук Diva с 1186.
Благодаря ти за отговора ! Значи все пак ще ми е от полза ? Имам предвид, че сега гледам директно от компа през DLNA и няма как да слушам DTS и да гледам Full HD 3D. Пък и субтитрите ще са доста по-добре през плеъра ! Понеже виждам, че си запознат и предполагам, че можеш и да ми помогнеш още малко, като ми кажеш надеждни сайтове за доставка на подобна техника или още по-добре български сайтове, или направо магазини във Варна ?
@spark33
Има обява във форума за продажба на обсъждания тук Diva Premium 3D.
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...%BE%D0%B2.html
Със спестените 80 лв можеш да си помогнеш за хард диска.
Здравейте! Как флашвате с различен от Дива firmware? ...през менюто не става с нито един...Има ли начин за флаш като старите , със задържане на power бутона?
Точно така се прави. Със задържане на бутона за включване.
Както е тръгнало, нов фърмуер от Топ Диджитал скоро няма да видим.
Стана, мерси...а знаеш ли, как се сменя грозното бутващо лого?
Вчера го купих, първите ми впечатления са противоречиви...имам външен диск, 3.5, 750гб., блурей от него не тръгва, накъсва здраво, въобще файл над 10гб. върви с прекъсване.На стария PlayonHD всичко вървеше перфектно.Забелязах, че нямам звук от online приложенията, не зная защо.Иначе от вътрешния хард всичко работи, мрежата е ок, доста по-бързо се движи по менютата...
p.s. ...след формат на диска нещата си дойдоха на мястото, остана само проблема със звука на youtube и другите онлайн приложения.
...проблема е бил в избора на аудио през HDMI, бях го сложил на raw, на auto работи всичко
Този пост е редактиран от alphabeta; 13-12-12 в 00:07.
Мда...
Забраних торентите, но продължава да забива...
Може ли да ми посъветвате по-стабилен фирм, че ще си прецакам харда ако така продължава?
Здравей те имам следният проблем.И имам два телевизора на единият е вкл. дивата другият е самсунг има длан и е вързан към мрежата но не вижда устроиството като длан сървър как мога да гледам на другият телевизор през мрежата.Вторият проблем е ,че на трансмишана постоянно ми дава ,че портът е затворен .Моляа за помощ.
Здравейте,
имам 2 въпроса:
1. Мога ли да сложа без проблем 2ТБ или 3ТБ външен хард Seagate или WD? Ползват USB 3.0, ако това има значение. Ясно е, че ако стане ще работи със скоростта на 2.0
2. Мога ли да сложа вътрешен 3ТБ хард? Виждам, че са описани само до 2ТБ дискове, но все пак може да не е ъпдейтнат списъка.
Благодаря!
Този пост е редактиран от LexHammer; 13-12-12 в 19:42.
Здравейте
някой може ли да ми каже защо в UPnP ми показва само ави файловете, а тия в мкв формат не ми ги показва?
И защо в мрежата ми показва само папките, а файловете не се виждат?