аз не искам да тегля по мрежата.по мрежата тегля с компа и няма проблем.искам да го включа с кабела който е с квадратна букса от единият край и юсб накрайник от другия.директно в двд-то.да използвам Дивата като външен хард диск.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
аз не искам да тегля по мрежата.по мрежата тегля с компа и няма проблем.искам да го включа с кабела който е с квадратна букса от единият край и юсб накрайник от другия.директно в двд-то.да използвам Дивата като външен хард диск.
явно няма кой да ми отговори.а на първа страница пише че може да се ползва като външен хард диск.трябва ли да се добави нещо.
айде бре хора.кажете най накрая как да ползвам дивата като външен хард.пробвах и с USB кабел пак нестава.нито блу-рейката нито усилвателя е познават.
МОД:
Когато включваш плеъра, предполагам, че няма свързан тв към него и не виждаш какви съобщения излизат. След като Дивата се свърже като външен хард през синия USB порт с оригиналния кабел, то е необходимо да натиснеш един "ОК" от дистанционното за да го вкараш в този режим и вече имаш плеър като външен хард.
Този пост е редактиран от Hell; 25-11-15 в 22:27.
Здравейте,
След ъпдейт на компа на Win 10 Дивата не вижда споделените папки, иска username и password. С тези за уиндоуса не става. Изтрих шорткъта, който бях направил и създадох нов с user и pass за Win като добавих и IP адреса на компа. Пак няма връзка. Какво се прави в случая?
Поздрави
Трябва да се логнеш с локалния акаунт, а не Майкрософтския. Ако няма парола, трябва да въведеш поне username
Не знам какво значи локален. При преминаване от Win 7 на 8 искаше майкросовски акаунт и си направих в outlook.com. Сега не мога да го махна. При Win 8 пак искаше user и pass, но не помня какво въведох точно. Помня, че въвеждах и IP адрес. От един пост на Ra6o74 го видях тук в тази тема, но сега не мога да го намеря.
На компютъра
Настройки - Акаунти - Вашия акаунт
Podredko, благодарности, стана.
Поздрави
Здрв и аз имам домашно кино.. но е двд. ще те излъжа но май имаше проблем усб то като лимит 4гб и фат32..
При мен е свързано така..
DVD - HDMI - TV
DVD - Optical - TV
Diva с 3TB HDD - HDMI - TV
PS3 - HDMI - TV
и си го ползвам без проблем.. Разликата е че контрола става от дивата... За да избегна проблема за контрол си взех от лидил за 15-20 лв дистанционно дето може да се програмира.. и си го ползвам..
DIVA FULL HD 3D плеяра поддържа ли 3D ISO файлове?
Кой фърмуер препоръчвате за diva full hd 3d, защото моя е с оригиналния и нещо не ги чете. Ако може и едно линкче
Здравейте,
Имам Diva Full HD с фърм на Литофф. Питането ми е свързано с твърдият диск. Имам един 2тб, на който имам информация на отделен дял. (т.е. един дял 500гб и един 1.3тб.). Знаейки, че плеъра ще форматира хардиска, то той целият ли го форматира или определен дял? Мога ли да скрия дяла с информация, така че плеъра да не го форматира и него?
МОД:
Плеърът форматира целия диск. Ако няма да качваш торенти от вградения клиент (което не е и за препоръчване), няма нужда да форматираш диска от плеъра, направо го ползвай така, както е конфигуриран.
Този пост е редактиран от Hell; 14-12-15 в 13:19.
Здравейте, отдавна не съм се включвал но сега имам въпрос. Прерових цялата кутия на старата ми Diva HD и не намерих батерийка а машинката започна да си забравя настройките след всяко гасене. При всяко включване започна да пита за език, мрежа .... все едно съм я ресетнал. Дали нещо помни настройките или фърма е за префлашване, дали Diva-та е за изхвърляне .... с фърмуера на Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4) съм и до сега си работеше и изведнъж .... затъпя или я хвана Алцхаймера :-)
- - - - - - - - - -
Уфф, горния проблем се оправи. Реших, че щом се рестетва сам при всяко пускане, защо да не го ресетна пък и аз по желание :-) Рестнах го и на старата ми Diva FullHD паметта се върна и Алцхаймера бе самизлекуван :-)
МОД:
Всички плеъри от този тип с Риълтек чипсети (Дива 1&2&3 и клонинги) нямат батерии за пазене на информацията за системните настройки. Имат кондензатор, който пази инфото известно време без захранване. Ако и изключваш захранването за по-дълго време, е нормално да си забравя настройките, а може и кондензатора вече да е за смяна. Правилно си я ресетнал, просто от дълга служба се е омотал фърма.
Този пост е редактиран от Hell; 26-12-15 в 23:23.