Нещо не ми тръгва новия фирм ( оригинален фирм - v4821 - 03.12.2010) дава ми да инсталирам по стар или нещо такова някои има ли идея
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Нещо не ми тръгва новия фирм ( оригинален фирм - v4821 - 03.12.2010) дава ми да инсталирам по стар или нещо такова някои има ли идея
Инсталира ли първо новия Boootloader ? инсталира се по същия начин както и фирмуеър.Първоначално публикувано от harko77
Не съм доволен от новия фирм 4821.
Diva-та видимо се забави, особено на превюто на филмите, вместо веднага да показва филма, това става на 3тата секунда. И тъй като използвам машинката само за плейване на видео ще Ви помоля да ми кажете кой фирм ми гарантира безпроблемно отваряне на повече формати и има бърз интерфейс.(и-нет радия , youtube , метафийдс - не ми трябват)
@ermak -> не можеш да слагаш директно фирмуерите от сайта на Mede8er, защото те са само за този плеър, а адаптираните за клонингите (сиреч и за Дива) са в 1-ви пост - секция "Алтернативни фирмуери ...".
@veselintonev -> може би искаш да кажеш как да имаш достъп до Дивата от компа си ? Ако е това трябва да напишеш в браузера си "http://Diva IP".
@reloopz -> пробвай с моднат фирм Mede8er 3.04.128v2 + freespace optware
Mede8er V4 beta 6 final
http://www.megaupload.com/?d=NHQTZWIL
Това ще е много хубаво ако наистина има Mede8er V4 beta 6, но на мечешкия форум нищо не са писали,
сигурно още не е обновен? И все пак ако някои може да тества и да каже http://www.megaupload.com/?d=NHQTZWIL
това нещо beta 6 ли е?
Фирмуера е неофициален, изпратен за тест до няколко човека от форума на Ме4ката, един от които съответно препратил за хакване
Очаква се това да е последната бета преди финалния релийз, затова са го кръстили така.
Тогава с нетърпение очаквам да видя Release Notes, какво ново ще има в тая версияПървоначално публикувано от amonev
![]()
Благодаря, до преди малко си играх с фирм-а на mede8ter, но и той бави менюто.Първоначално публикувано от Hell
Ако трябва да съм точен по-време на превю - филма се стартира между 4 и 5 секунда с Mede8ter и на 2,5 секунда с v3240. Така,че в крайна сметка реших за мене си да остана с новия bootloader и стария фирм v3240
Само не съм сигурен дали 4821 има нови видео кодеци и поддържа повече формати, или новото е при добавените функции
Интересен проблем има при мен с новия Mede8ter, плеарът се вкючва сам след 20тина секунди
Да и аз го забелязах това. Задръж бутона на плеара продължително и ще изключи.
Здравейте,
Аз ползвам един от предните релийзи на mede8er фърма, но мисля да го сменя с различен (да не е на mede8er). Притеснява ме обаче фактът, че имам доста неща на диска, който е в дива-та. Префлашването с друг фърм ще води ли до формат на диска (нали трябва дискът да е форматиран от самата дива...)? Имам още един въпрос - кога е нужно да слагам буутлоудър?
Благодаря!
@mioiox -> не би трябвало да ти иска формат, пък и трябва да те пита ... Буутлоудъра трябва да го смениш за да можеш да си слагаш и новите фирми след 4318.
Две неща ме накараха да си върна пак 3.04 :Първоначално публикувано от amonev
1. Дивата не се изключва от дистанционното, а само от копчето на самия плеър.
2. Субтитрите са сиви а не бели.
Иначе плейва неща, които по-старите фърмуери не могат, но явно ще се чака финалната версия.
Някой ползва ли друг торент клиент, като Transmission или RTorrent, за да каже дали е по-бърза ли е скоростта с тях?