Transmission е значително по-бърз като скорост на сваляне и качване в сравнение с вградения, но има други проблеми.Първоначално публикувано от LexHammer
Въпреки че е по-бърз пак не може да се достигне пълен капацитет на връзката. Аз стигам 2 мегабайта/с на вход и 1 на изход, което е доста под капацитета на интернета ми.
Друг проблем е че при стартирани много торенти забива, при мен се случи с 40 сиийд и 12 лийч (торента).
При забиване на плеъра се прави hash check на всичко което последно е вървяло и ако в него има дори един Blu Ray примерно около 50 GB ела да видиш какво циклене пада - поне 30 минути плеърът е буквално неизползваем.
Така че зависи много как ще се експлатира.
---
А сега един съвет извън торент клиента към всички които основният им дял е NTFS (на диска на плеъра имам предвид): Ако плеърчето Ви е забивало от време на време е добре да разкачите диска от него, да го закачите към Windows машина и да мине един chkdsk /f.
Ще кажете ама защо ? Ами защото колкото и добра поддръжка да има Linux за NTFS, тя все още не е безупречна и при един неправилен dismount или както е в случая направо липса на такъв, стават грешки по файловата система.
Така че е добре от време на време (или както беше при мен, като Ви изчезне някой филм) да мине един check disk.