Благодаря на всички !
От настройките на ресийвъра е, ама кой да чете...
Дивата е съвместима с HDCP.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Благодаря на всички !
От настройките на ресийвъра е, ама кой да чете...
Дивата е съвместима с HDCP.
Здарвайте, искам да попитам защо на някои файлове с разширение flac дивата се рестартира директно а други си ги просвирва перфектно. С последния упдате сам. "ако не намеря решение направо го продавам този плеар жалко че е на 3 дни "
@MEK -> А не си ли се замислял дали не е от самите файлове ?
Ами замислих се, но навсякаде другаде си вървят.Даже ги пробвах при един приятел на WD TV и там няма проблем.За жалост не познавам никой друг с дива та да пробвам да не е от плеара
@MEK -> Другото от което може да е е фирмуера. Пробвай с друг, защото при различните версии плейването на флаковете е различно.
След тест и на двете версии впечатленията ми са следните:Първоначално публикувано от amonev
1. Субтитрите и при двата фърмуера не са чисто бели а отново сивеят.
2. Новият интерфейс GUI 2.0 е много добър и функционален.
3. За съжаление и при двата фърмуера плеърът се рестартира, когато си поиска, което най-вероятно е причинено от сканирането на харда, което не може да се изключи от менюто, независимо, че има опция.
4. Забавянето на менютата не е толкова фатално, но постоянните рестарти скапват цялата работа.
5. Не съм тествал уай-фи, лан и т.н. защото по-горните неща ме накараха пак да си върна старият но изпитан 3.04 v2.
Рома наистина е много добър, но скоро, след като дивата се стартира, не може да бъде достъпена и по wi-fi и по лан интердейса. Оправя се с рестарт.Първоначално публикувано от kokonvz
Има ли по-нова версия с оправени бъгове?
Здравейте,
Възнамерявам да купя мултимедиен плеър, като основно съм се спрял на DIVA FULL HD.
Обаче забелязвам следното:
1. В по-големите магазини дават гаранция по 2 години(за версии без диск). В интернет магазин намерих комплект с 500ГБ диск хитачи, но 1 година гаранция за всичко. В компютърните фирми същия диск е с 3 години гаранция. Не ви ли изглежда по резонно да се купят по отделно в такъв случай? Или има някакви други съображения - инсталации, различни производители....
2. Има ли страница на която да проверя за даден диск дали е съвместим с плеъра?
Поздрави
Доколкото знам, гаранция една година няма. Минималната търговска гаранция е 2 г. по закон.
Взимай най-добре по отделно и където е повече гаранцията.
Списък със съвместими и тествани хардове има на първа страница на темата, в края на първи пост.
Виж и на официалната страница какви оферти има в момента.
Благодаря за насоките.
Само едно разяснение: а коя е официалната страница, за която пишеш?
http://www.topdigital.bg/Първоначално публикувано от dam
Не си купувай диск Хитачи! Съвет!
засега съм се спрял на 1.5TB WD Caviar Green Power 64MB SATA II
и се надявам и той скоро да се спре у нас
А аз понеже съм от "Село" и джарам оригиналните фирмове (добре че ги има щото този полуфабрикат НЕ работи без тях) т.е. v7.3.14r4821 като фирм. не ми стана ясно защо на някои филми при налични srt. или sub и т.н. няма никакви субтитри. Като цъкна на бутона subtitle и ми дава че са изключени , и като се опитам да ги включа не се получава нищо? Къде е проблема? Някой има ли идея? Другия ми проблем е че като се опитам да се намъкна през Дива в компира ми иска пароли , но аз не мога да разбера какви и за кого са- рутер , компютър... Работя с BDC ADSL. Ако можете да датете свжи идеи --- много ви благодаря предварително.От до тук прочетеното и моя опит с този полуфабрикат ще споделая, че когато салгаш различен фирм не очаквай чудеса защото може да не стане от раз. Когато за първи път инсталирах r4821 машинката работеше отвратително,но след повторно инсталиране сега къпи торенти като бясна.Е все пак остава проблема със субтитрите ....Имам и други наблюдения макар че пропуснах да напиша че съм притежател на Дива едва от седмица, и ако не съществуваше този форум ------ ДА МУ МИСЛИ ТЪРГОВЕЦА осмелил се да ме лъзне така.В работата ми ежедневно се сблъсквам с такива ,че и мноооого по-скъпи полуфабрикати и съм свикнал да приемам предизвикателства,но вярвайте с този макар наглед елементарен проблем щях да се запъна без подкрепата на този форум. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ !!!!!!!! Аз съм доста ангажиран и без мен и помоща на форума семейството ми не можеше да използва тази придобивка (в момента е 03:04 ) Благодаря още веднъж на всички!!!!!!!!!!!!!!!!
Странно, досега не съм имал проблем със субтитрите на който и да било фирмуер . Да не би файловете да не са нещо коректни?
Оригиналния софтуер е абсолютна боза. Пробвай моднатата версия 4318 от Playon или V4beta5 от Mede8er, но последния няма торент клиент.