Супер! Довечера ще се тества.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Супер! Довечера ще се тества.
BTPD ползвам .С трнсмишъна също имам проблеми тръгва да сваля торента като стигне до 5-6 % дава ерор.Първоначално публикувано от psybg
Само аз ли не правя нещо както трябва ? Преди бях с Iconbit 5059. Мрежата си работи нормално, гледах си филми от РС-то. При първо вързване ми иска потребителско име и парола, давам му тези от Уиндоус акаунта ми и всичко си работи.Първоначално публикувано от amonev
Откакто започнаха да излизат версии със SDK4 не е така. Компютърът ми се вижда в мрежата, но като поиска потребителско име и парола за достъп до споделената папка, казва Logon Fail и толкова. И не мога да гледам от РС-то. Какъв е проблема ?
Другото, коеот ми направи впечатление3, когато започне на плейва нещо по UPnP, плеърът задълж ително се рестартира. И с предишната, и с тази версия SDK4. При SDK3 фърмуерите нямам проблеми.Странно...
някои знае ли как се работи с руторент
Здравейте, имам един въпрос за който никъде неможах да намеря нищо.От настройките на дива та формат на екра на напрвих 16:9 телевизора е 16:9 вързан с Хди ем ай кабел тв то е на авто форматиране пак на екрана има стеснение като на 4:3. някой да има същия проблем между другото и филма е 16:9.
Обикновено кино филмите не са в 16:9 Display aspect ratio ( Съотношение на картината ) а в 2.35:1 , думата формат има друго значение в случая - AVI,DVD,WMV,MPEG и т.н. Практически ако гледаш 2.35:1 запис винаги ще имаш черни ленти. Аз бих настроил плеъра на HDMI Auto .
на ауто съм обаче пак има стеснение при тебе как е имали? свалям хд филми и при тях е същото
Първоначално публикувано от ceco7
Опитай в настройките на Divata на видео - опция дисплей когато излезе правоъгълника за размера на екрана да избуташ със стрелките на дистанционното хоризонталните и вертикалните линии на правоъгълника така че той да изпълни екрана- т.е. да няма пространство отстрани и отгоре, и потвърди с ОК от дистанционното.Първоначално публикувано от ilko80
Mного се извинявам, не можах да прочета цялата тема, но все пак всичко от първа страница!
Някой знае ли да ако си включа към плеъра външния ми HDD 2,5"Western Digital ще мога да гледам директно от него??
да - DIVA с оригинален фърм и външен WD 2TB USB 3.0 си работи.Първоначално публикувано от brabusbg
Благодаря за бързия отговор!Първоначално публикувано от dvdo
А някой ползвал ли е този плеър по дълго време за да даде мнение! Понеже аз съм продавал много дълго време продуктите на Дейзи (не говоря за тези плеъри, а за фотоапарати, касови апарати и т.н.) и мога да ви кажа че накрая се отказах да ги продавам - беше ми неудобно да ОГРАБВАМ хората (клиентите) - съвсем сериозно!!
DIVA е клонинг на A.C.Ryan, сигурно ги правят в едно и също китайско текезесе. Като за плейър от почти десетмесечен опит нямам оплаквания, но го ползвам само за музика и филми (HDMI). кара FLAC 2.0/5.1 от 44.1/16 до 192/24, кара големи по обем MKV, M2TS, всичко това със заводския фърм. има проблем с някои хедъри и не отваря видеото (примерно 27 от 177 филма), но на същата кутия с A.C.Ryan фърм ги отвори всичките тези 27 проблемни.Първоначално публикувано от brabusbg
за торенти бих препоръчал само компютър, тези кутии не стават за даунлоуд на големи обеми и много торенти едновременно. за мрежа и WiFi не знам, не ги ползвам. всички изходи аудио/видео са едновременно активни (което не е май така при Dune).
бих го препоръчал като един от най-добрите Realtek плейъри понастоящем (говоря за стандартната DIVA, не мини и прочие).
Моята Дива не е мръднала вече близо 2 год. свалям си на компа и от там на Дивата, всичко е в мрежа свързано. Гледам само филми
И аз съм много доволен. Не съм срещал нищо, което да не може да се плейне досега. Правя си разни експерименти с нови фърмуери, но не защото имам проблеми, а от любопитство. И пак се връщам на стария...