Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 28 от 188 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

@brabusbg - Плеърчето е доста успешно няма нищо общо с нещата които си продавал. Могат да му се качват различни фирмове и е въпрос на вкус кой на кого ще допадне. "Влюбваш" се в един и после каквото ново и да качваш пак на него се връщаш с надеждата че по- новите ще са като него ама "по-хубави" . Като разгледах последните фирмове с SDK4 ми се стори че по-скоро плеърите от това поколение не са дорасли до такъв интерфейс, май трябват мегахерци на процесорчето които ще дойдат в следващите поколения плеъри с новите процесори. А може би бъркам може би не са оптимизирани все още - времето ще покаже

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

здравейте някои може ли да обясни какви настройки трябва да направя на рутера за да си виждам фтпто от външна мрежа а не само когато съм вързан към моят рутер

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от gogoniko
    здравейте някои може ли да обясни какви настройки трябва да направя на рутера за да си виждам фтпто от външна мрежа а не само когато съм вързан към моят рутер
    Въпроса е интересен и за мен. Зависи си от модела от рутера и предполагам ще трябва да се направи port forwarding но тук трябва да си каже думата някой който е по-наясно с настройките на рутери, като се има в пред вид че при различните рутери се отнася за едно и също нещо но интерфейса е различен и няма точно универсален метод.

5. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55
    Въпроса е интересен и за мен. Зависи си от модела от рутера и предполагам ще трябва да се направи port forwarding но тук трябва да си каже думата някой който е по-наясно с настройките на рутери, като се има в пред вид че при различните рутери се отнася за едно и също нещо но интерфейса е различен и няма точно универсален метод.
    Здравейте,
    Трябва да се направи "Port Forwarding" от WAN порта на рутера, да препраща към 21 порт на IP-то на Дивата(LAN).

6. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от plamki
    Здравейте,
    Трябва да се направи "Port Forwarding" от WAN порта на рутера, да препраща към 21 порт на IP-то на Дивата(LAN).
    И на 20-ти порт. Това е ftp-data. По него текат данните при трансфер на файлове.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ето и една страничка (списъците в долната и част) на която има скринчета на много рутери с настройките им: http://screenshots.portforward.com/ и щом портовете са 20 и 21 се търси опция която е озаглавена "Port Forwarding" след което се указва диапазона на форварднатите портове към IP адреса на Divata и може би след проби ще стане.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Защо като пусна торентите да се сийдват и след около час ги намирам спрели. Трябва да загася Дива-та и да я пусна отново за да успея да пусна и торентите. С 4821 фирм съм.

Мдам, май щото съм пуснал повече от 3 торента.

Е малко по-дълго изкараха като са само 3, ноо...пак прекъснаха.

10. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте колеги

Реших и аз да си сложа този фирм - буутлоудър 0202.1026L + моднат фирм E-Boda HD for all 500-7.3.21.r4803_v2 всичко мина екстра пробвах трансмишъна- върви добре... реших да си пусна филм..изтеглих му титри..в настройките на Двата направих да са на кирилица... направих също и по познатия начин името да е еднакво със заглавието на филма... пускам.. и.. излизат ми само препинателните знаци на субовете... пуснах друг филм, пак същото.. сменях цветове, размери.. нищо не помогна да се появи нещо... Някой да се е сблъсквал с този проблем... ?

Поздрави!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от safoto
    Здравейте колеги

Реших и аз да си сложа този фирм - буутлоудър 0202.1026L + моднат фирм E-Boda HD for all 500-7.3.21.r4803_v2 всичко мина екстра пробвах трансмишъна- върви добре... реших да си пусна филм..изтеглих му титри..в настройките на Двата направих да са на кирилица... направих също и по познатия начин името да е еднакво със заглавието на филма... пускам.. и.. излизат ми само препинателните знаци на субовете... пуснах друг филм, пак същото.. сменях цветове, размери.. нищо не помогна да се появи нещо... Някой да се е сблъсквал с този проблем... ?

Поздрави!
    Всичко си описал подробно, само не си писал дали си изключил аутоенкодинга, та ако не си го изключил го изключи, иначе друга идея аз специално нямам.

PS. Знаех си че Hell ще те прати на 1-ва страница да четеш съветите, доста труд е хвърлил да ги подреди и поддържа в изряден вид
    Но когато си личи че си чел сериозно, но просто си пропуснал нещо е колегиално да ти се помогне (да ти се удари едно рамо). Важно е да се знае че в съветите няма важни и не толкова важни неща. Всички условия трябва да бъдат изпълнени за да върви всичко нормално (техниката става все по-сложна и многофункционална), така че ако имате проблем четете внимателно съветите от 1-ва страница

12. Тук е от
    Jan 2011

Точно това се оказа проблема... благодаря много колега..

13. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Проблемите със субовете и тяхното решение са описани в 1-ви пост, секция "Полезни съвети" !!!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от stoyanz
    Защо като пусна торентите да се сийдват и след около час ги намирам спрели. Трябва да загася Дива-та и да я пусна отново за да успея да пусна и торентите. С 4821 фирм съм.

Мдам, май щото съм пуснал повече от 3 торента.

Е малко по-дълго изкараха като са само 3, ноо...пак прекъснаха.
    В крайна сметка се оправи като изключих NAS функцията. А за какво служи тя ?

16. Тук е от
    Jan 2011

NAS служи за да може да имаш достъп до вградения хард на Дивата през мрежата.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от psybg
    NAS служи за да може да имаш достъп до вградения хард на Дивата през мрежата.
    Ясно защо не го виждах сутринта. Значи като ми трябва диска през мрежата, ще се включва NAS. В момента вече имам 10 торента и се свалят и качват без проблем при изключен NAS.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от stoyanz
    Ясно защо не го виждах сутринта. Значи като ми трябва диска през мрежата, ще се включва NAS. В момента вече имам 10 торента и се свалят и качват без проблем при изключен NAS.
    Вече стана ясно че процесорчето трудно се справя като има много включени функции при теглене на торренти. Като се изключат, NAS, скринсейвър,.... даже като се намали резолюцията помага за облекчаването на машинката което подобрява стабилността докато се свалят торенти. Имаше един фирм май на E-Boda който в WEB интерфейса позволяваше по време на теглене с едно кликване да се изключват всички ненужни функции с цел подобряване на стабилността. Та с него колегите постигнаха рекорди по отношение на скорост и стабилност.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 188 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе