Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 53 от 188 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2011

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55
    Като гледам анкетата най-отгоре само 2-ма са с такъв фърм v.5059 на Iconbit .....
    Два пъти го качвах. Добро "бързодействие", но скучен интерфейс, няма красотата на плейон-а или мечката /която съм виждал само от скрийншоти/. Имах един много странен проблем със субтитрите, за който не можах да намеря решение, въпреки многото ръчкане по настройките и в нет-а. Разчиташе само препинателните значи - без буквите, което наложи връщането ми към ... утвърдения r. 4824. Скромно потребителско мнение. Поздрави.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Chestuer
    Два пъти го качвах. Добро "бързодействие", но скучен интерфейс, няма красотата на плейон-а или мечката /която съм виждал само от скрийншоти/. Имах един много странен проблем със субтитрите, за който не можах да намеря решение, въпреки многото ръчкане по настройките и в нет-а. Разчиташе само препинателните значи - без буквите, което наложи връщането ми към ... утвърдения r. 4824. Скромно потребителско мнение. Поздрави.
    Ех този 4824 на PlayOn и на мен ми допада най-много като скорост и стабилност, само да имаше екстрата която има последния PlayOn-ски с SDK4 т.е да възпроизвежда наклонени, удебелени, подчертани шрифтове в субтитрите че ми беше омръзнало да ги преправям преди да гледам защото все излизат символите за тези ефекти вместо самите ефекти и ме дразнеха (с един от фърмовете на E-boda вървеше едно софтуерче SRT което го правеше автоматично за секунда). Друго си е да ти излезе наклонено, задебелено...... без да пипаш нищо. Някой да знае някакъв мод за тази цел ?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ех този 4824 на PlayOn и на мен ми допада най-много като скорост и стабилност, само да имаше екстрата която има последния PlayOn-ски с SDK4 т.е да възпроизвежда наклонени, удебелени, подчертани шрифтове в субтитрите че ми беше омръзнало да ги преправям преди да гледам защото все излизат символите за тези ефекти вместо самите ефекти и ме дразнеха (с един от фърмовете на E-boda вървеше едно софтуерче SRT което го правеше автоматично за секунда). Друго си е да ти излезе наклонено, задебелено...... без да пипаш нищо. Някой да знае някакъв мод за тази цел ?
    Не съм чувал за подобен мод, но в момента уж тестват нова вътрешна версия на Playon. Дано да са оправили бъговете. 5440 като цяло не е лош, най ме дразни това, че като гледаш филм не можеш да влезеш в Setup-a, а се рестартира.

5. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    5440 като цяло не е лош, най ме дразни това, че като гледаш филм не можеш да влезеш в Setup-a, а се рестартира.
    A не е ли муден?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Yж тестват нова вътрешна версия на Playon. Дано да са оправили бъговете. 5440 като цяло не е лош, най ме дразни това, че като гледаш филм не можеш да влезеш в Setup-a, а се рестартира.
    То на този фърм ако му оправят стабилността на самбата, мъъничко бързодействието и тези неприятни рестартове (и аз ги забелязвам но не на всички филми го прави а не мога да хвана логиката точно на кои и кога се получава) ще стане чудесен и няма да ми минават мисли за връщане към стари фърмове.
    А за муден 5540 е доста по-муден е от 4824 но когато му се изтрие историята и се изключи сканирането от сетъпа почти се търпи при наличието на екстрите и красивия интерфейс

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

То на този фърм ако му оправят стабилността на самбата, мъъничко бързодействието и тези неприятни рестартове (и аз ги забелязвам но не на всички филми го прави а не мога да хвана логиката точно на кои и кога се получава) ще стане чудесен и няма да ми минават мисли за връщане към стари фърмове.
    А за муден 5540 е доста по-муден е от 4824 но когато му се изтрие историята и се изключи сканирането от сетъпа почти се търпи при наличието на екстрите и красивия интерфейс
    Аз също смятам, че не е толкова муден.

8.  

9. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    За накъсването - провери си настройките във Видео сетъпа - препоръчвам ти HDMI 1080p 60Hz & 24Hz - Enable и сподели резултата.
    Пробвах, но за съжаление няма разлика - или поне видима с просто око!

МОД:

Дай инфо за следните неща:

1. Пробва ли поне 2-3 филма и при всички ли е така ?
    2. Филмът от вътрешния хард ли се плейва ?
    3. Телевизорът поддържа ли резолюция 1080р 60Hz и 24Hz ?
    4. С друг фирм има ли насичане на същите филми ?
    5. Дай Медия Инфото за проблемния филм (кодеци, битрейт)

Всичко това можеш да ми го изпратиш на ЛС да не товарим темата.

10. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте ползвам пачнат буутлоудър 0202.1026L от PlayOn - 10.06.2011, и след това съм инсталирал Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011.
    Проблема е, че вече ми се налага да ги инсталирам няколко пъти защото филмчетата за децата, които съм пускал много пъти преди това нямат звук. След инсталацията и на двете имат звук. Пробвах какви ли не настройки, но ми се струва, че е от буутлоудъра който ползвам. Молбата ми е да ми кажете вие кой ползвате и да ми пратите линк.
    Благодаря предварително

11. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@Daikin - буутлоудъра няма отношение нито към видеото, нито към аудиото. Дай информация как са ти настройките в аудио сетъпа и как ти е свързан плеъра за аудио сигнала.

Това настройки на аудиото "по подразбиране" нищо не ми говори. Ако искаш да ти се помогне, трябва и малко информация да предоставиш, а и малко да попромениш тези настройки и да видиш резултата.

12. Тук е от
    Aug 2011

В аудиото не пипам нищо- както си е по подразбиране. Но пробвах и с мултичанел. А иначе ползвам само HDMI кабел от комплекта. Интересното е, че в началото има звук. Гледам един филм. Изключвам Дивата от дистанционното и след включване всички филми нямат звук.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Най-лесното е да смениш буут-а, пробвай с Iconbit/Eboda/Emtec. Линкове има в темата. Не виждам причината как може да е от него, но всичко е възможно, все пак софтуера си чеква по някакъв начин буут-а и може да има някъде разминаване.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

Най-лесното е да смениш буут-а, пробвай с Iconbit/Eboda/Emtec. Линкове има в темата. Не виждам причината как може да е от него, но всичко е възможно, все пак софтуера си чеква по някакъв начин буут-а и може да има някъде разминаване.
    Понеже не разбирам много кой от тези трите е за PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Можеш да инсталираш произволен bootloader и оттам да инсталираш фимруер 4824 примерно или друг.

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@Daikin -> Така и така си с буута на ПлейОн, изтегли си този оригинален фирм и пробвай: http://www.acryan.com/downloads/PV73...4_European.zip

Проблемът (ако изобщо има такъв) може да е от разликата оригинален буутлоудър + моднат фирм, така че пробвай с оригинален фирм.

18. Тук е от
    Jun 2010

Колеги този торент може ли да тръгне? https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=278037&hit=1
    Диска съдържа 2D и 3D версията на филма.
    А ако може как да избера дали да се плейне 2D или 3D вариянта?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе