Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2
Сложих този фирм Iconbit HDS6L SDK3 - 28.12.2010 и пак не мога да сложа Transmisson. Ако сложа Mede8er, въпреки, че няма вграден торент, не мога и да инсталирам от freespace optware Transmisson?
И някъде четох, че от Metafeeds можело да се гледа HD канали. Как става тази работа?
Цитат:
Първоначално публикувано от amonev
"Eboda 500 HD for all" версия 3260 /има модифицирана любителска версия с почти всичко доп.инсталирано/
Къде я има тази версия?
Това за мен ли го казва, или просто даваш линк към нов фирм? :)
Здравей те
С фърмуера на мечката съм версия бета 4 и днес исках да гледам този филм Red.2010.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE свален от замунда и не иска да тръгне видеото. Някви идей и отзиви от по-новите фърмуери дали тръгва ако някой го е пробвал да каже.
Знае ли се кога ще излезе финалната верция на мечката че много свикнах с него и ми харесва най-много.
Благодаря.
@fntsy -> проблемът се нарича "header compression" и неподдържането и от по-старите фирмуери.
Сложих Eboda, инсталирах Transmission, но сега пред 10-15 минути и ми спира нета на плеъра. Преди нямах такъв проблем. Оправя ли се това?
А как може да се гледат HD канали с плеъра? Ако някой обясни по-подробно, а не само с коя програма (щото май е с metafeeds), ще съм благодарен :)
Цитат:
Първоначално публикувано от amonev
Сложих този последен фирмуер от PlayOn 4824 от линка на amonev. Видя ми се най-доброто до сега което съм виждал. Работят му Internet Feeds - YouTube, Pikasa, има и едно допълнително за разлика от оригиналния на Diva - streeming (нещо подобно на metafiids).
Плейва и файловете които предишния PlayOn - ски от 11м.2010(v7.3.4 r4090+Cracked+Youtube) не искаше да плейва заради header compression.
Само не успях да вляза в WEB интерфейса (дали въобще има такъв) за да пусна торент или може би в този фирмуер торент клиенте да се пуска по друг начин просто нямах време да се задълбая но довечера ще пробвам ако преди това някой друг не каже нещо по въпроса?
Цитат:
Първоначално публикувано от LexHammer
А как може да се гледат HD канали с плеъра? Ако някой обясни по-подробно, а не само с коя програма (щото май е с metafeeds), ще съм благодарен :)
Виж каналите в HDD Links
Румънците са се постарали и има доста канали.
При мен (f/w HD_for_all_500_ver_v7.0.18.r3620_v8 ) не тръгват линка към xTreamer9 и интернет радиата от главното меню.
Не мога също да задам user account на Metafeeds и ми отваря винаги главното меню.
Ако някой знае как се оправя ...
Цитат:
Първоначално публикувано от nestorbg55
Сложих този последен фирмуер от PlayOn 4824 от линка на amonev. Видя ми се най-доброто до сега което съм виждал. Работят му Internet Feeds - YouTube, Pikasa, има и едно допълнително за разлика от оригиналния на Diva - streeming (нещо подобно на metafiids).
Плейва и файловете които предишния PlayOn - ски от 11м.2010 (v7.3.4 r4090+Cracked+Youtube) не искаше да плейва заради header compression.
Само не успях да вляза в WEB интерфейса (дали въобще има такъв) за да пусна торент или може би в този фирмуер торент клиенте да се пуска по друг начин просто нямах време да се задълбая но довечера ще пробвам ако преди това някой друг не каже нещо по въпроса?
Разбрах че в този фирм има проблем с WEB сървъра и от форумите препоръчват да се влиза с:
http://PlayON!HD-IP-address:1024/indexrm.html
Не съм пробвал да влизам по този начин но довечера ще го направя за да видя дали става.
Сложих Eboda-та, и мисля, че това е най - добрият фирм засега ! Естествено имам проблеми с Transmission. След пресен флаш и инсталация на торент клиента всичко заспива и торенти се теглят с над 2 МБ/сек оето е много добре, лошото е че като се спре веднъж не мога да го стартирам наново и Transmission Remote GUI не се свързва.. помагайте:)
Edit: С последната версия на Eboda - HD for all 500-7.3.21.r4803_v2 всичко е оправено.
Цитат:
Първоначално публикувано от hajigeo
Виж каналите в HDD Links
Румънците са се постарали и има доста канали.
Къде да ги видя тези HDD Link? За metafeeds ли става дума? Никога не съм я ползвал и не знам къде да ги търся тия връзки...
Във форума на Ебода се публикуват актуализирани линкове към интернет приложенията. Инсталират се като файловете се запишат на флашка и се направи ъпдейт от менюто на плеара.
Цитат:
Първоначално публикувано от LexHammer
Къде да ги видя тези HDD Link? За metafeeds ли става дума? Никога не съм я ползвал и не знам къде да ги търся тия връзки...
В Eboda
Home>IMS>HDD Links
но при мен няма HD канали
Имаше в Metafeeds, българския канал, ама сега май не работят линковете.
Брат ми има xTreamer и ми беше споменал за тях, но не съм тествал.