Здравейте,
някой има ли информация за плеър като Full HD Explorer но DVB-C тунери или най-добре комбинация от DVB-C и DVB-S2 тунери :rolleyes:
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Здравейте,
някой има ли информация за плеър като Full HD Explorer но DVB-C тунери или най-добре комбинация от DVB-C и DVB-S2 тунери :rolleyes:
Има такова инфо / AC Ryan примерно / ! Но тунерите се купуват отделно и не са евтини , а някой още са в процес на разработка , а и лично аз се съмнявам в тяхната работа , особено пък с условията у нас !
Kолеги някой може ли да ми помогне,ще сзм ви много благодарен–Първоначално публикувано от ilko80
Фотоапаратът ми снима видео точно във формaт .MTS(AVCHD) и плеярът си ги чете без да преименувам нищо.
Благодаря ти за инфото!Първоначално публикувано от ogiclub
Само да те питам - преди да флашнеш с новия фирм , имаше ли го този проблем ? Понякога торент-клиента се бъгва ! С преинсталация пробва ли ?
Бях с друг фирм.Пробвах с преинсталация не става.Къкво точно трябва да напиша в браузъра за да мога да се свържа с БТ торента? Да не би нещо аз да бъркам?Първоначално публикувано от civica
Пак въпрос - а досега ползвал ли си торента на плеъра ? Имаш ли хард и какъв е - ако е вътрешен е препоръчително да е форматиран от плеъра !
И още , чел ли си постовете по тоя въпрос от стр.1 ?
Ползвам от 1 година плеъра торента съм ползвал преди от давна не бях ъпдейтвал плеъра и реших да го направя.Първоначално публикувано от civica
И сега не мога да се свържа с торент програмата.С вътрешен хард съм и съм го форматирал.
@ilko80 -> http://IP:1024 (192.168.1.147:1024)
Спазете стъпките за ъпдейт на фирмуера - използвайте методът със задържането на бутона. Руснаците препоръчват задължително форматиране на вътрешния хард с този фирм.
@ ilko80:
И аз имах подобни проблеми със всички фирмуери на базата на SDK 4, вкл. и този , който ползваш.
Виждайки айпито ти предполагам, че с мрежата се свързваш чрез беззжичния модул. Опитай да се свържеш с мрежата чрез кабел, или се върни на някой фирм с SDK 3.
Ъпдейтнах на Firmware v7.5.0.r2285 и за съжаление SMB комуникацията на Дивата с моите PCта вкъщи се срина тотално. Някой може ли да ми каже, дали има Firmware който да решава този проблем?
Добре дошъл в форума !
Сигурно си прочел това -онова , но почна ли от стр.1 !!
Да, проверих 1ва страница, но всичко, което се предлага там като решение отдавна го бях пробвал. И тъйкато с Firmware v7.3.14 r4821 нещата бяха доста по-добри - явно некадърността в програмирането на Firmware за Дивата си казва думата. За сега се връщам обратно на 7.3. Когато имам повече време, ще ви напиша тук моя анализ. Честно казано вече съжалявам че дадох 280 лева за Дивата + 150 лева за хард-диск...до сега не си заслужили инвестицията.Първоначално публикувано от civica
Не се коси , сам си направил тоя избор , иначе на пазара такива плеъри мноооого , на цени разни ! Мен лично никога , ама никога , Дива-та не ме е привличала , ама с нищо ! Но това не значи , че е кофти , освен откъм поддръжка на софтуера и то от българска страна !!