Не бъдете егоисти споделето го този бутлоадер с нов линк
Благодаря.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Не бъдете егоисти споделето го този бутлоадер с нов линк
Благодаря.
@ALL -> всички нови неща ги има във 2-ри пост !
Ето малко инфо за приложенията в последния фирм на Iconbit:
Дополнения к прошивке
- Веб интерфейс теперь доступен по адресу http://[адрес_плеера]:81/, логин и пароль по умолчанию admin.
Работу с новыми прошивками нужно начинать с админки!!! Здесь все настраивается.
- альтернативные Интернет-сервисы RSS Ex 1.5 и mediarss.
- Transmission 2.0+ Русский Web Interface встроенный откликается на порту 9091 пользователь torrent, пароль 1234. По-умолчанию настроен на закачки в папку /hdd1/torrent. Веб-интерфейс transmission http://IP_плеера:9091. Можно им удаленно управлять transmission-remote-dotnet или transmisson-remote-gui.
- монтирование дополнительных разделов и сетевых ресурсов
- ftp-сервер организован аналогично
- MediaCenter
- Samba (работает и без HDD). Хотите видеть плеер в сети - настройте имя плеера, рабочую группу, запутите сервис samba, включите его в автозагрузку.
- Mediatomb
- Udpxy
- Модуль top - информация о загрузке процессора.
- Модуль rdate - синхронизация времени, можно изменять часовой пояс.
- Поддержка USB DVD.
- RSS сервисы.
Дивата си работи повече от година с оригиналния софт перфектно. БТ обаче не работи коректно, забива непрекъснато и това ме накара да търся решение. Снощи инсталирах най новия фърм на IconBit. Първо тръгнах да търся торента на порт 80, както си беше на стария по подразбиране. Ама го няма. Точно мислех да се откажа и ми хрумна да сканирам портовете и ето го резултата:
21
23
1024
6881
7171
8082
61796
първите два са ясни. На 1024 излиза веб интерфеис - дистанционно управление и други неща и БТ е там. Другите защо ги отваря нямам идея. Мнението ми до тук: BT си е същото дърво. Не виждам плеъра от другите компютри в мрежата и те не го виждат. За 24 часа заби 3 пъти и трябваше да ставам да му вадя захранването.
Явно ще си оставам с бетата на A.C.Ryan SDK4, на руския фирм явно само скоростта в менютата му остава като предимство по изказванията на колегите преди мен. Ще си ми "ЛАГВА" както ме бъзикаше съседа ми но пък ще е красив и функционален което пък му допадна . Ето и още няколко картинки от интерфейса на A.C.Ryan SDK4 фирмуера -
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=10077
Можете ли да стартирате конкретна глава от менюто на блу-рей филм с този плеър или това е възможно само при двд-тата?
Здравейте, да попитам за какво е този архив package_MP в Iconbit HDS6L + DIVA Logo (@AMONEV Release)?
Опитвам се да го кача то bootloader но винаги зацикля...
Има малки подробности при инсталацията ! Прочете ли за това в темата по-нагоре ?
Доколкото разбрах се инсталира Iconbit HDS6L + DIVA Logo (@AMONEV Release), след това фирмуер версия 4673, а след това 4387. Или бъркам?
Нещо такова , а версията на bootloader-a сменил ли си ?
Схванах как става.Първо: Iconbit HDS6L v7.3.41 r4673, след това Iconbit HDS6L + DIVA Logo (@AMONEV Release) и след това Iconbit - fw HDS6L v8.5.2.r4387 1.9l3 ru. Жалко че няма Българско меню. И отново не може да управлява "Harry Potter and the Deathly Hallows Part I 2010 CEE 1080p Bluray AVC DTS-HD MA 5.1 DVDSEED - Gogeta".Не може да се пуснат субтитри или да е възпроизведе филма. Подкарва подред всички видеофайлове и това е.
Няма и да има БГ меню , правен е за руския плеър от руснаци , който има меню само на руски и английски , но все пак е на кирилица ! Радвай се , че е без пари !
О да изключително съм благодарен за положения труд от страна на всички хора работещи по тези проекти. В интерес на истината в предишния фирм (Iconbit HDS6L v7.3.41 r4673) имаше БГ меню. За мен това не е проблем, по-скоро за децата ми...
Тъй като вече съм с последния фърмуер от айкънбит - v7.5.2.r4387 и според мен е най-доброто засега с едно малко изключение - интерфейса ме дразнеше изключително много и като цяло това синьо ми бъркаше в мозъка и реших да барна тук-там някоя картинка Редактирах леко и българското меню. Поизтрил съм и някои неща, които не ползвам в интернет менюто - Video podcasts, Audio podcasts, Buddy link :rolleyes: За фон ползвах картинката на nestorbg55 няколко страници по-назад. Попромених и грозните икони като плей, пауза, стоп, превъртане и др.
Това е резултата - не ме съдете прекалено строго
v2 - http://www.mediafire.com/?t12jy5n1n7k6btc
Похвално колега ! А що не вземеш да направиш и изцяло БГ фирм , че да дадем и ние нещо на света !