Става , но не се препоръчва wi-fi за тази цел ! С кабел е по-добре !
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Става , но не се препоръчва wi-fi за тази цел ! С кабел е по-добре !
аз искам да ги свалям с wi-fi на твърдия диск
интернета не е ли същия или е по-слаб
Интернета си е интернет , но с кабел е по-добре ! Повярвай ми !
Проблем с големи файлове няма стига да е добър релийза на видеото а не някоя лошо рипната ъплодерска изцепка дето нищо не я подкарва гладко.Първоначално публикувано от pachko1
Дивата и доста други плеъри имат възможност да свалят директно върху вградения хард но никой плеър не само Дива-та не може да се похвали със стабилност и скорост каквато се получава при компютрите.
Относно Wi-Fi особено за теглене на големи файлове плеърите имат известна нестабилност и склонност към забиване (прегряват донгълите, рутера .....) и може да се окаже че си оставил плеъра да тегли цяла нощ и сутринта да ти е забил на 5%. Все пак на кабел е по-стабилно и бързо както тe съветва @civica но и там не може да замениш напълно компютъра.
В темата е изписано много по тези въпроси а и в първата и част така че приятно четене че няма как да се отговори кратко на въпросите. Времето е ценно както за теб така и за всички останали![]()
много благодаря и на двамата за отговорите
За нищо !
Но иначе си помисли за това , което ти казах ! Няма да съжаляваш !
Смъквайте фирм 5059 на Iconbit от предната страница. Transmission тегли с над 1.0MB ... за първи път тегля 5 филма без да прекъсне нещо.
пп - има пуснат RSS_еx update до 2.0.9. Ще го инсталирам на този фирм и ще проверя дали Youtube-a работи.
Ако трябва да сме коректни това не е изцяло вярно. С последните си 2 плеъра, с инсталиран Transmission на тях, свалям с 2МВ/с и качвам с 1МВ/с. Никога не е забивал торент клиента и през това време мога да гледам дори и пълни BD филми. Мога да вдигна и до 3МВ/с, но съм го ограничил защото почва да товари и да шуми диска.Първоначално публикувано от nestorbg55
Вярно, че това не е съизмеримо с мощен настолен компютър, но е напълно достатъчно като скорости.
Естествено плеърите не са Дива, ното пък друг Realtek, базиран модел.
Тъй като колегата питаше за безжична връзка и теглене на торенти и това което написах е в тази връзка, това което постигаш през Wi-Fi комуникация ли е или жичен LAN? и ползваш ли рутер - ако да какъв, че моя ще го сменям защото повечето проблеми са ми от него - претоварва се дори да ограничавам конекциите - повечко сме на клона :-)Първоначално публикувано от lazarus18
Не става ясно, че говориш за безжично сваляне. Тези скорости са по кабел естествено.
Иначе единствения плеър, който съм виждал да сваля стабилно и бързо безжично е Popcorn Hour C-200 със miniPCI WiFi платка.
Значи според теб решението което търси колегата @pachko1 е Popcorn Hour C-200 със miniPCI WiFi платка защото гледам че навсякъде по темите пита за Wi-Fi комуникация а колегата @civica го убеждава за кабел :-) а не винаги е възможно. А за новите не винаги е естествено и ясно че по кабел е по-добре. Не им е и ясно че тегленето с торрент клиент си е невидима но доста натоварваща техниката операцияПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
Има и друго решение , но си има тема и за това ! И не го убеждавам , а само го съветвам !
Не виждам защо да не си вземе някакво Powerline решение. Не са толкова скъпи и не се налага да опъва кабели допълнително, а скоростите са в пъти по-високи от wi-fi.
Който смее да бърка в контактите да бърка аз за сега съм скептично настроен още повече че Powerline адаптерите приличат на RJ-45 розеткиПървоначално публикувано от lazarus18
но струват многократно повече. Най-евтините които съм виждал са над 60 лева
Пък и когато искаш да теглиш от съседа който не си е защитил качествено Wi-Fi рутера на аванта, не става
![]()
Какво общо има рутера на съседа. Ти пак си се закачай към каквито мрежи те влече. Просто вместо да се бориш /безнадеждно/ с безжична мрежа през USB адаптери, си слагаш 2 Powerline адаптери през ел. мрежата и имаш връзка с рутера, сървъри, мрежови дискове, компютри и още там каквото имаш у вас, плюс стабилен достъп до интернет.
Да, по-скъпи са, но работят и си спестяваш опъването на кабели.