Моя е форматиран точно с r7317 :) Нямам никакъв проблем с плеъра :)
Хубаво е да форматирате харда с някоя програма, която ще разпознае и скритите партишъни, за да е сигурно, че няма да има остатъци от стари фирмове :)
Преглед за печат
Моя е форматиран точно с r7317 :) Нямам никакъв проблем с плеъра :)
Хубаво е да форматирате харда с някоя програма, която ще разпознае и скритите партишъни, за да е сигурно, че няма да има остатъци от стари фирмове :)
То при формат нищо не остава скрито покрито.Ето моя случай: по търговски описания диска е 1ТВ реално не е точно толкова.След форматирането имам следното:999.7GB свободно място. Предварително от менюто изключих Prompt HDD. Според мен е редно устройството което ще ползва диска то да си го форматира стига да има необходимия софтуер.
Нормално е да има липсващи GB, а да не са точно 1000 при мен от HDD 750GB имам за използвяне 697,5GB, защото хара си заделя 50GB за неговите си нужди...Цитат:
Първоначално публикувано от frizera
При формат от уиндоуса ти форматираш само единия партишън (Ако преди си форматирал харда с дивата тя е създала общо 3 партишъна от които само 1 на който качваш филми и т.н. е видим за теб) Останалите 2 и те трябва да се форматират :) Аз за най-удобно закачвам хард-а към компа с SATA и през инсталацита на XP изтривам всички партишъни от този хард :) Просто на мен не ми се занимава със друг софтуер и с инсталацията на XP става най-удобно за мен ;)
Производителите на хард дискове смятат хардуерните 1Kbyte=1000byte, а софтуерът го дели на 1024 и оттам разликата. Сиреч 1Kbyte=979,43byte и вече кратните на тях, а използваемите са по малко заради мястото, което заема служебната информация на диска.
http://narod.ru/disk/43252516001.806...%20V4.rar.html коригирани грешки
МОД: Спасибо ;-) А какой буутлоудър (Iconbit) надo поставить на нашем плеаре или прошивка универсалная ? Ако някой се престраши да пробва този фърм да каже резултата.
Това на Iconbit фирм ли е ?
универсальнаЦитат:
Първоначално публикувано от flashstrong
МОД: ОК
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331539080[/time]_________________________________________________
http://narod.ru/disk/43252516001.806...%20V4.rar.html SDK3!!!! след мига, за да създадете папка на вашия твърд диск playlist, и го сложи в файл m3u (http://narod.ru/disk/43444177001.c1e...vcast2.7z.html)
открих още един бъг - когато гледаш през мрежата филм и поради някаква причина устройството къде се намира филма спре, то DIVA-та забива и не може да се оправи без да и спреш тока.
МОД: С кой фърм си в момента - 5992 или 7082 ?
5992 и да допълня :) когато пуснеш мрежовото у-во, DIVA-та работиЦитат:
Първоначално публикувано от maddog9
МОД: За какво мрежово у-во става въпрос - комп, NAS или рутер ? По принцип няма значение, но мисля че е нормално да забие плеъра след като изчезне източника. Това става не само при Дива, а и при WD Live Hub плеърите - това е проблем на фърма.
Пробвах този фирм. Резултата е : Добавените IPTV работят добре - 69 на брой (пробвах почти всичките), а торента е направо уникален!!! Сваля без да се налага каквото и да е ограничение,не забива и прекъсва.За тези които държат на това могат да го инсталират. Интерфейса е много стар (няма никакви анимирани подменюта освен основното). Като цяло плеъра се държа много стабилно без тотални забивки и др. подобни. Който желае да го ползва. Вече е тестван :) :)Цитат:
Първоначално публикувано от flashstrong
Спосибо и от меня колега flashstrong :thankyou-
Бърз, стабилен и качествен. Отдавна не съм бил толкова доволен от фърмуер. Въпрос: ако нямам харддиск в плеъра мога ли да добавя някак IPTV пейлиста?Цитат:
Първоначално публикувано от frizera
ако няма твърд диск, който е USB флаш устройствоЦитат:
Първоначално публикувано от kamelot
Някой пробва ли последния amp_r8_pohd модфърм ?
Чие дело е този фирм? Бих пробвал ако знам поне малко за източника :) :)Цитат:
Първоначално публикувано от Hell
МОД: Делото е на братята руснаци, правещи модфърмове за Realtek базирани плеъри. И преди сме анонсирали Amp rX фърмове и имаше доволни.
Здравейте.Първо да се извиня за въпроса ми,може би е разискван но търсих и не намерих никъде отговора ми.Искам да си купя такъв плеър, но искам да знам субтитрите дали могат да се направят да се виждат със черна лента зад тях,ето така:
http://prikachi.com/images/89/4532089U.png
А и още нещо.На снимките не виждам USB портовете.Къде по точно се намират на устройството?
Благодаря ви.