Първоначално публикувано от
sbangelov Страхотно!!! Значи стават и тръгват без допълнителни усложнения! Ами тогава наистина май ще е добре да помислиш за разпределение на ХД канали и други канали

Ако случайно ти трябва помощ, кажи, ще помогна с каквото мога. Ето ти целият списък с линковете, направих си труда да ги извадя, за да е по лесно, защото като гледам са сигурно над 100 канала. Прикачам ги като файл, за да не става голям постът. Имам следният въпрос - има ли някакакъв начин и сами да ги добавяме такъв тип линкове във фирмуера? Може би чрез това рссонхдд - как се работи с това, някой може ли да поясни? Благодаря предварително!
Ще успееш ли да сложиш тези още днес - ако ми обясниш как и аз мога да го направя (пиши на мейл или ЛС за по-лесно):
----------GERMAN--------
Sat.1 HD
Pro Sieben HD
Kabel Eins HD
Sixx HD
RTL HD
Sport 1 HD
RTL II HD
ZDF HD
Das Erste HD
N24 HD
RAI 1
RAI 2
RAI News
arte HD
VOX HD
На твоя въпрос дали гледаме теливизиите - ДАААААА, и ако сложим всички тези с ХД качество, то не ми трябва нито кабелна нито сателитна
Поздрави на всички!
P.S. Литофф, линковете във файла са различни видове в зависимост от начина по който ще се пускат, така че се дублират някои - предполагам ще се ориентираш. Тези които на практика се пускат директно чрез флоуплеър започват от ред 96/97 (---------ENGLISH-------------), на практика от този тип които са МТВ и Дисни, които ти пратих в имейла.