Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 90 от 188 ПърваПърва ... 40808889909192100140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. sbangelov
    Guest

Re:Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2

Здравейте на всички,

litoff - браво за хубавия фирмуеър!!! Опитах се да ти пратя днес имейл чрез контактната форма на уебсайта ти относно ТВ стриймове. Надявам се да си го получил, мисля че информацията, която съм ти пратил, ще ти бъде много полезна особено предвид, че повечето канали са ХД! Ако все пак не си, пиши, и ще пиша тук във форума. Може би ще е хубаво ако има разпределение и при теб на ХД канали и такива с нормално качество.

Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

cd /tmp/usbmounts/sda1 && wget http://www.metafeeds.com/mfinstall -O mfinstall && sh ./mfinstall.-този скрипт съм ползвал последно

litoff с твоя фирмуер последната версия съм и да ти кажа честно метфиидс фаворитите не ми липсват при толкова други полезни неща които си сложил вътре , особено при положение че има често някакви проблеми с гугъл и някаква овърквота.

4. Тук е от
    Jan 2011

Моля за помощ. Не мога да се вържа към компа си. Бях се вързал,но изчезна папката network-pc с която виждах файловете който исках да гледам директно от компютъра си. Вързан съм през рутер с Лан кабел през настройките показва Connection Test - OK но въпреки това не мога да видя ПС-то си. Позволил съм му всички неща изискващи шерване на файлове. Моля някой разбиращ да помогне. Опа появи се пак Workgroup след изключване от кабела на захранвенето Всичко се оправи.!!

5. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от sbangelov
    Здравейте на всички,

litoff - браво за хубавия фирмуеър!!! Опитах се да ти пратя днес имейл чрез контактната форма на уебсайта ти относно ТВ стриймове. Надявам се да си го получил, мисля че информацията, която съм ти пратил, ще ти бъде много полезна особено предвид, че повечето канали са ХД! Ако все пак не си, пиши, и ще пиша тук във форума. Може би ще е хубаво ако има разпределение и при теб на ХД канали и такива с нормално качество.

Поздрави
    Благодаря за линковете вече са онлине 2-та МТВ и Дисни
    ще проверя и за други

6. sbangelov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    Благодаря за линковете вече са онлине 2-та МТВ и Дисни
    ще проверя и за други
    Страхотно!!! Значи стават и тръгват без допълнителни усложнения! Ами тогава наистина май ще е добре да помислиш за разпределение на ХД канали и други канали
    Ако случайно ти трябва помощ, кажи, ще помогна с каквото мога. Ето ти целият списък с линковете, направих си труда да ги извадя, за да е по лесно, защото като гледам са сигурно над 100 канала. Прикачам ги като файл, за да не става голям постът. Имам следният въпрос - има ли някакакъв начин и сами да ги добавяме такъв тип линкове във фирмуера? Може би чрез това рссонхдд - как се работи с това, някой може ли да поясни? Благодаря предварително!

Ще успееш ли да сложиш тези още днес - ако ми обясниш как и аз мога да го направя (пиши на мейл или ЛС за по-лесно):

----------GERMAN--------
    Sat.1 HD
    Pro Sieben HD
    Kabel Eins HD
    Sixx HD
    RTL HD
    Sport 1 HD
    RTL II HD
    ZDF HD
    Das Erste HD
    N24 HD
    RAI 1
    RAI 2
    RAI News
    arte HD
    VOX HD

На твоя въпрос дали гледаме теливизиите - ДАААААА, и ако сложим всички тези с ХД качество, то не ми трябва нито кабелна нито сателитна

Поздрави на всички!

P.S. Литофф, линковете във файла са различни видове в зависимост от начина по който ще се пускат, така че се дублират някои - предполагам ще се ориентираш. Тези които на практика се пускат директно чрез флоуплеър започват от ред 96/97 (---------ENGLISH-------------), на практика от този тип които са МТВ и Дисни, които ти пратих в имейла.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от sbangelov
    Страхотно!!! Значи стават и тръгват без допълнителни усложнения! Ами тогава наистина май ще е добре да помислиш за разпределение на ХД канали и други канали
    Ако случайно ти трябва помощ, кажи, ще помогна с каквото мога. Ето ти целият списък с линковете, направих си труда да ги извадя, за да е по лесно, защото като гледам са сигурно над 100 канала. Прикачам ги като файл, за да не става голям постът. Имам следният въпрос - има ли някакакъв начин и сами да ги добавяме такъв тип линкове във фирмуера? Може би чрез това рссонхдд - как се работи с това, някой може ли да поясни? Благодаря предварително!

Ще успееш ли да сложиш тези още днес - ако ми обясниш как и аз мога да го направя (пиши на мейл или ЛС за по-лесно):

----------GERMAN--------
    Sat.1 HD
    Pro Sieben HD
    Kabel Eins HD
    Sixx HD
    RTL HD
    Sport 1 HD
    RTL II HD
    ZDF HD
    Das Erste HD
    N24 HD
    RAI 1
    RAI 2
    RAI News
    arte HD
    VOX HD

На твоя въпрос дали гледаме теливизиите - ДАААААА, и ако сложим всички тези с ХД качество, то не ми трябва нито кабелна нито сателитна

Поздрави на всички!

P.S. Литофф, линковете във файла са различни видове в зависимост от начина по който ще се пускат, така че се дублират някои - предполагам ще се ориентираш. Тези които на практика се пускат директно чрез флоуплеър започват от ред 96/97 (---------ENGLISH-------------), на практика от този тип които са МТВ и Дисни, които ти пратих в имейла.
    Привет на всички !!!! Аз преди време писах че с този фирм и труда който влага колегата litoff ( ) не ми трябват разни кабеларки и др. ..... Искам да ви помоля колеги за следното: фен съм на формула 1, но нямам вече свободно време да я гледам (работата ми е активна през топлите месеци) , та можете ли да помогнете с линкове на колегата litoff да я качи и нея към каналите пък да я гледаме всички когато сме я изтървали ? Благодаря на всички отзовали се.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2010

всичките са онлайн, но за днес без икони
    Online TV -> International -> HD media.ru първата икона
    Не съм ги тествал всичките!
    кефете се

10. sbangelov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    всичките са онлайн, но за днес без икони
    Online TV -> International -> HD media.ru първата икона
    Не съм ги тествал всичките!
    кефете се

Вървят супер засега, дано и за в бъдеще а бе друго си е HD!

А допълнителните български на ртсп ще тръгнат ли?

11. Member
    Тук е от
    Oct 2010

това са само 48 -те канала. в текстовиа файл ми се видяха безкраиииии
    утре ще мисля за останалите

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

ЕЕЕЕЕЕЕ Вие се кефите а аз още бачкам... А като се прибера ще трябва направо в талаша да се метна Абе не е за разправяне мойта ама ...

13. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от frizera
    ЕЕЕЕЕЕЕ Вие се кефите а аз още бачкам... А като се прибера ще трябва направо в талаша да се метна Абе не е за разправяне мойта ама ...
    Радвай се че имаш работа, щото някои нямаме и се занимаваме с играчките ама това не ни храни много само духовно

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от frizera
    Привет на всички !!!! Аз преди време писах че с този фирм и труда който влага колегата litoff ( ) не ми трябват разни кабеларки и др. ..... Искам да ви помоля колеги за следното: фен съм на формула 1, но нямам вече свободно време да я гледам (работата ми е активна през топлите месеци) , та можете ли да помогнете с линкове на колегата litoff да я качи и нея към каналите пък да я гледаме всички когато сме я изтървали ? Благодаря на всички отзовали се.
    Ударихме в земята всички кабелни и сат.оператори

16. Тук е от
    Jan 2005

Здравейте един въпрос от мен относно фърмуера на litoff.
    Преди време качвах някакъв фърмуеър не си спомням точно кой, но версията е 7.3.4 r4824. Bootloader 0202.1026L с логото на MovieCube.Чипсета на Дивата е 1073DD. Ще мога ли да кача фърмуера на litoff или ще трябва да сменям буутлоадера с по-нов. Притесняваме, че имам на харда окло 700 ГБ инфо и не ми се ще да я изгубя при префлашването. И дали мога да кача фърмуера ако съм разкачил харда.

Благодаря.

МОД: Трябва да си смениш буутлоудъра с този на PlayOn!HD (има го и във 2-ри пост) и тогава флашни фърма. Разкачи харда за всеки случай и направи двете флашвания без него.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2010

спокойно откачи харда и пробвай. Ако не стане ще трябва да смениш бута

18. sbangelov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от vencism1
    Ударихме в земята всички кабелни и сат.оператори
    Дааааааа, става все по-добре! Колегата литофф се е заел вече да слага и иконки гледам на новите канали :-)
    Цяла нощ гледах HD каналите и направо не мога да си намеря място от кеф
    В началото като пуснаха дива-та на пазара се мъчех известно време с Wild Media Server, ама впоследствие се отказах.
    Но сегаааааа, наистина си имаме жесток мултимедиен плеър благодарение на Литофф.

Аз понеже сега се регистрирах (ама следя темата още от самото начало... откак пуснаха Дива-та на пазара преди години и реших да я купя), искам да благодаря изключително много на колегите Hell и MyDiva, които движат оснвно форума още от самото начало и без тях нямаше най-вероятно да има толква ентусиасти и да се радваме на такива екстри.

Който не е пробвал фирмуера на Литофф да пробва! Аз досега бях само на оригиналните на Дива, които излизаха, и сега съм супер доволен.

Имам следният въпрос - Някой може ли да ми обясни как да ползвам RSSONHD и как да го сложа на дивата? Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе