Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 80 от 188 ПърваПърва ... 3070787980818290130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Цитат Първоначално публикувано от Emil88
    Здравейте,
    имам намерение да си закупя: Diva - FullHD Multimedia Center (+ HDMI 1.8m + 500GB HDD - 299.00 лв)
    Въпроса ми е ще може ли този вграден хард диск да се разпознае от компютъра ми и директно да си качвам филми на плеъра.

п.с. Накой да го е срещал с по-ниска цена?

Благодаря !
    Да,разпознава се като диск.Директно би могло да се каже ако по време на свалянето на файла плеъра ти е вързан с компа и зададеш на торент клиента да сваля в харда му,но според мен не е практично.Втория начин да използваш вградения торент,става и през мрежа и през USB от харда на компа към този в плеъра.През USB ще имаш мноого по-голяма скорост на прехвърляне.

2.  

3. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Това е вече нещо !!! Изчетох коментарите на всички относно този фирм и тук намирам решение на текущите ми проблеми . В момента го свалям , но само на едно място тук: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg553916 виждам някаква последователност за инсталация . Трябва ли да я спазвам като слагам моднатия фирм и какъв ( ако трябва да е различен ) да е буутлоудъра . Питам защото този въпрос не се коментира към момента . Може би този : буутлоудър 0202.1026L от PlayOn - 10.06.2011 ???? Аз сега съм с този: буутлоудър 0202.1026L от Diva FullHD - 03.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55

... сега съм с новия на PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 07.02.2012 моднат от litoff с многото добри и-нет линкове (пък и Youtube-то си работи веднага). .... базата на SDK4 фърм аудио плеъра си е вече истински плеър без пукания и загуби между песните пък и добрата поддръжка на субтитри с всичките им екстри (наклонен, удебелен...) ми допада доста въпреки че е по-лагав и мрежово не съвсем стабилен (и нищо че няма синхронизиране на дата и време )

4. Тук е от
    Jun 2011

Слагаш 1-во пачнат буутлоудър 0202.1026L от PlayOn - 10.06.2011 (линка е в първия пост и не забравяй да промениш името на URL адреса) по стаднартния начин за качване на фирм и след това слагаш някой SDK4 фирм
    Тази последователност я бях дал, когато имаш проблем с изключването, нея не я гледай

5. Тук е от
    Feb 2012

Re:Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост

здравейте,
    моите коментари и въпроси с надежда да ги видят авторите и да направят подобрения

- официалния ъпдейт се инсталира успешно
    - след това youtube тръгна, но практически неизползваем при wireless поради слаба скорост към рутера въпреки че са на 10см. след свързване с кабел към рутера всичко върви добре, браузвам и папките на лаптопа(който е wireless) и интернет доколкото може
    - интернет браузърът няма flash и не отваря youtube и vbox7.
    - internet radio върви но шрифтът е много дребен и не се чете от канапето което е мега досадно ако искаш да видиш кой пее в момента. български станции явно не са листнати и не се ловят въобще.
    - безжичното включване както казах прави всичко много бавно (например списанието elle почва да зарежда едни проценти...)
    - вентилаторът се чува как работи, което е странно за устройство което стои до ТВ
    - по youtube приложението имам доста забележки - не може да се логнеш, не може да си пуснеш плейлист, не мога да открия как след свършване на клип да го рестартирам. освен това въпреки че съм избрал опцията в settings да свири наред - спира след края на първия клип и настава тишина
    - 1 път успях да крашна тотално
    - форматите наистина ги отваря(например на канон MOV), което е супер

така че ако може да се увеличи шрифта ще е добре

6. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivoant
    Слагаш 1-во пачнат буутлоудър 0202.1026L от PlayOn - 10.06.2011 (линка е в първия пост и не забравяй да промениш името на URL адреса) по стаднартния начин за качване на фирм и след това слагаш някой SDK4 фирм
    Тази последователност я бях дал, когато имаш проблем с изключването, нея не я гледай
    Абе малко късно видях че си писал Вече инсталирах всичко по начина който си описал и за сега работи . Не съм тествал още нищо защото имах да си оправям някои неща на компа и сега тиви-то само свети.... НОООО ВНИМАНИЕ !!!! По време на инсталациите след като сложих въпросния буут забелязах , че от 300GB свободно място останаха само 5,2 GB и реших че е евентуален бъг на буутлоудъра. Но след като сложих 7.3.4 r3582 положението остана същото и реших да спазя съвета за ваденето на харда, като инсталацията протече успешно!!! И при мен показалеца не беше стигнал до края , но ми изведе , че инсталацията е приключила успешно (някой по назад беше писал май за нещо подобно и описваше че е имал проблеми... ). И както вече писах още не съм тествал след монтажа на HDD-то . Само ми допълва фона зад лаптопа Почвам теста и ще пиша относно промяната в капацитета на харда .

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329775659[/time]_________________________________________________

Относно харда и сега се вижда , същото Ще го проверя с кабела да видя как е ситуацията....

7. Тук е от
    Jun 2011

Като го закачиш на компа какво показва?

8.  

9. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СУПР яко си го барнал колега litoff Браво Е аз вече не виждам смисъл от булсаткома А къде са настройките на цвят,контраст..... Нещо не ги открих или аз самия се бъгнах вече angel

10. Тук е от
    Jun 2011

Мисля, че няма такива За бск зависи какво гледаш :D

11. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Мисля, че няма такива За бск зависи какво гледаш :D
    Дааа това е само шегичка!!!

Като го закачиш на компа какво показва?
    Ами оказва се че кабела ми нещо се е прецакал , но като го направя като map диск през мрежата и се вижда същото с "абсолютна" точност. Как стана това не мога да се светна
    Иначе си намерих настройките за картината . Не беше трудно ама нали все още се опознаваме с машинката. Всичко стана така че все едно си купих нов плеър.
    Между другото чаааак сега намерих папката Theatre и я изтрих ама не намирам разлика в работата.Оказа се че е направена скрита. Сега ще пусна един чек диск и да видим какво ще се получи на финала.

П.П. Само при мен ли не работят Megalan IPTV ?

12. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Megalan IPTV работи само в мрежата на Megalan и може би Спектрумнет интернет доставчици. Има надпис в оранжево горе!

13. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Нещо не мога да се свържа през IP . Влючил съм всичко ама ми казва че няма достъп.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от frizera
    Нещо не мога да се свържа през IP . Влючил съм всичко ама ми казва че няма достъп.
    http://IP:1024/

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    Megalan IPTV работи само в мрежата на Megalan и може би Спектрумнет интернет доставчици. Има надпис в оранжево горе!
    А нещо за достъп до neterra.tv може ли да се направи че моят доставчик пък предлага безплатен достъп на абонатите до TV програмите на neterra.tv

17. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55
    А нещо за достъп до neterra.tv може ли да се направи че моят доставчик пък предлага безплатен достъп на абонатите до TV програмите на neterra.tv
    Формата на стриима не се поддържа от фирмуера

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    Благодарско !!!! Сетих се че по-назад имаше отговор на въпроса ми , но преди да почна да го търся ти ми отговори. :rolleyes: :rolleyes:
    А каво е необходимо да заработи джубокса? Сканира HDD и ми съобщава че няма някаква директория ли беше път ли не се сещам точно в момента!?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе