Затова е толкова бавно. Всичко минава през компютъра.
BTPD го няма в NMT приложенията защото не е част от тях.
Нещо са се омазали приложенията ти явно.
Изкопирвай всичко и слагай новия диск. Не него и без това ще ги инсталираш на чисто.
Преглед за печат
Затова е толкова бавно. Всичко минава през компютъра.
BTPD го няма в NMT приложенията защото не е част от тях.
Нещо са се омазали приложенията ти явно.
Изкопирвай всичко и слагай новия диск. Не него и без това ще ги инсталираш на чисто.
ОК, от самото РСН прехвърлянето става значително по-бързо! Благодаря. FTP то обаче го няма никакво, рестарт на пуканката, рестарт на рутера, няма ефект !?!? неактивно поле в настройките и ...така. Изтрих от аппс, трансимшъна, изтрих BTPDто от share. рестарт .... нищо. Извинявам се за лайзма ми, ама идея нямам как така се срина точно FTPто... Статичен ИП, проверих го!
В NMT Apps каква е ситуацията?
Здравейте,
Имаше в началото на предната тема един html файл БГ радиа, който при слушане на радио по интернет се сменяха картини с висока резолюция. Днес го пуснах, но картини няма. При вас така ли е? Нещо със сайта на картините ли има?
То ги теглеше от един сървър, който може и да не е активен вече.
Имам А-110 и имам следния проблем: много често когато слушам музика (случва ми се и при .mp3 ;.flac и др.) плейбека спира въпреки че съм стартирал с PLAY понякога веднага след първата песен, понякога и по средата на песента и много често след това пуканката спича не мога да пусна нищо друго ако не я рестартирам. Някой имал ли е този проблем и как го е решил?
От къде ги пускаш песните?
Не ми се е случвало никога.
от харда в пуканката
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1300966939[/time]_________________________________________________
с филмите нямам такъв проблем дори съм пускал сериали с PLAY за да вървят една след друга сериите
Привет на всички. Някой може ли да препоръча качествен USB hub, който да работи на 100% с A-110 и да не спъва трансфера? Няма нужда да е с много разклонения и, разбира се да може да се закупи все пак отнякъде в България. Ще свързвам към него външни твърди дискове.
Някой да предложи софт. за пуканката с който може да се прави плей лист за музика
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301331129[/time]_________________________________________________
Лазаре на едно място във форума прочетох твой пост където пишеше "моите плеъри", колко плеъра имаш? :)
В момента имам Dune Base 3.0 и A-200.
Докато ползвах А-100/А-110 нямаше пряка възможност за правене на плейлисти от самия плеър - само с инсталиране на разни Jukebox приложения.
В новите модели има такава възможност.
Телевизорът ми поддържа 720/ 60р ;720/ 50р ;1080/ 60i ;1080/ 50i дайте ми съвет на кое е най добре да го настроя. В момента съм на auto и ми го слага на 720р
720p е най-добрия вариант.
Благодаря! на 60hz или 50 hz
Дай му Framerate Sync - PAL/NTSC. Тогава 50 или 60 нямат значение - 60 е ОК.