Здравейте,
Някой има ли проблем с лийча от ХД-торрентс.орг?
С Версия на трансмишъна 2.13 съм, виждам, че е в белия списък, но торентите не тръгват да се теглят.
Преглед за печат
Здравейте,
Някой има ли проблем с лийча от ХД-торрентс.орг?
С Версия на трансмишъна 2.13 съм, виждам, че е в белия списък, но торентите не тръгват да се теглят.
Рестартирай плеъра или торент клиента.
На тракера са му сменили адреса и затова дава грешка.
Лазарус,
Жив и здрав да си.
Тръгнаха. Поздрави
Сам
Здравейте,изчетох бая от двете части на темата,но зяа съжаление малко се поизгубих в нещата които искам да направя.Ще се радвам да ми помогнете със съвет :)
1.Имам стационарен компютър(XP) със три харда.Шернал съм ги,но необходимо ли е нещо друго да направя за да може да гледам всичко от тях през Попкорна?Имам и още един външен хард 1.5тб който е вързан към стационарният компютър и който също искам да е част от мрежата и да се гледа през плеъра!
2.Имам и още един плеър мултимедиен: http://www.lacie.com/ca/products/product.htm?id=10461 ,не точно този модел а по старичък със 500гб хард,който искам пак да го включа към Попкорна и да мога да го ползвам общо взето като външен хард.Тук ми е необходимо малко помощ за връзването и всичко останало,защото в момента съм го вързал през USB към Попкорна,но като тръгвам да свалям на него от стационарният компютър постоянно ми дава грешки.
3.Има и два лаптопа,с Windows 7,и тях искам да ги шерна.....
Както се казва искам всичко да минава през Попкорна за да мога по всяко време да си избирам какво да гледам или слушам.
4.Каква мултимедийна програма да си сложа (YAMJ),или нещо друго и дали ще индексира какво имам по хардовете гледайки Попкорна само или това са програми само от PC към Попкорн и да виждаш там какво има свалено?
Мъча се повече от седмица или две вече да си оправя нещата в къщи,но уви все нещо ми убягва.
П.П.Да кажа че съм през рутер у дома :)
Благодаря :Drinks:
Шеринга си е шеринг. Ако си направил всичко както трябва /през ХР не е толкова сложно/ всичко ще работи.
Не разбрах какъв е проблема всъщност. Не виждаш вернатите дискове по мрежата, не виждаш всички, не можеш да влезне или има проблем с плейването на файловете?
Най-добре е да си мапнеш всички шернати устройства от плеъра за да не ровиш всеки път през Network Browser-a. Това става от Network Share менюто и след като ги въведеш един път ще си ги виждаш директно в Source менюто.
Ако си шернал и USB диска, закачен на компютъра няма проблем да го виждаш и ползваш по мрежата.
Значи единствено не съм мапнал хардовете,но ще послушам твоят съвет и ще ги мапна по късничко днес.
Проблемът ми е със следното:
2.Имам и още един плеър мултимедиен: http://www.lacie.com/download/datash...premier_en.pdf,не точно този модел а по старичък със 500гб хард,който искам пак да го включа към Попкорна и да мога да го ползвам общо взето като външен хард.Тук ми е необходимо малко помощ за връзването и всичко останало,защото в момента съм го вързал през USB към Попкорна,но като тръгвам да свалям на него от стационарният компютър постоянно ми дава грешки.И спира,давами че не е намерено специфично място за сваляне и да го сменя.И после пак пускам и се оправя.И последно дали като си ъпдейтна компютъра със 7-ца ще имам проблем?
И след това последното мнение от хора които ползват Мултимедиен Juckebox,кое да пробвам?
Добре е диска , на който сваляш торентите да е форматиран от плеъра ! Не трябва да имаш проблем с Win 7 !Цитат:
Първоначално публикувано от elby
По принцип не е добра идея да се сваля на диск по мрежата. Особено пък външен и то вързан към устройство със слаб процесор.
Закачи го на компютъра и го шерни както шерваш вътрешните дискове.
За джубокс не мога да ти помогна. Така и не ме заплени идеята.
Мапнах всичко както ме посъветва но понеже компютъра ми е през WIfi вързан през рутер малко бавно вървят нещата,предполагам няма какво да се направи,освен ако има някакви портове да се пренасочът или просто си трябва кабелче?Или нещо по рутера да пипам или попкорна?
По WiFi забрави - в най-добрия случай 720р.
Значи ще се прокарва кабелче и приятелката ми най много да ме убие :).
Е , тогава всичките ти проблеми ще са решени ! :)) :-memnon
Най-добре си инсталирай на компютрите сървъра на пуканката http://www.networkedmediatank.com/do.../myihome.html. През него филмите с по-тежък битрейт вървят много по добре и организацията на файловете е много по прегледно. Можеш и да посочиш физическо ДВД устройство и да гледаш записани филми HD филми.
С какво/как/ може да се възстановят изтрити файлове на файлова система ext2/3 (popcorn Hour) ?
Приятели,
Моля помагайте за моя проблем. Напоследък въобще не иска да изгрее на телевизора пуканката. Вижда се логото като зарежда и когато трябва да покаже синия екран с менюто и край - черно. Телевизора изписва - "търсене на сигнал" и после - "не се поддържа" . На 20 пъти - един път може да зареди. Пускам филм от външен преносим диск и по средата на филма прас и изгася и търси сигнал телевизора. Следват рестарти пак докато се появи менюто.
Някакви предположения?
Бях писал в горните постове пак за нещо подобно. С последния фирм съм, а и това сякаш се появи когато го сложих. Оттам нататък дори и да върна стар, пак същия проблем се наблюдава.