Опитай да издърпаш от техния сайт фърмайер за поправка при лошо инсталиране. Той е много стара версия и се инсталира по много различен начин. В началото има процедура за тест на устройството, с различни цветове на екрана.
Преглед за печат
Опитай да издърпаш от техния сайт фърмайер за поправка при лошо инсталиране. Той е много стара версия и се инсталира по много различен начин. В началото има процедура за тест на устройството, с различни цветове на екрана.
Най - невинно реших да сменя видео мода на Ауто и зареждането на картината се оправи при пускане. Когато е на ауто си прави картината 1080P 60Hz. Когато го сложа ръчно на 1080P 60Hz - не ще да изгрее ! Странно. Пробвах и на други модове и пак не става, само на Ауто изгрява. Щом си иска ауто-то ще го оставя, независимо , че няколко пъти премигва докато зареди, но това не отговаря на въпросите какъв може да е проблема.
И при мен на Сони не тръгва на 1080р на 60. Пробвай на 24, 23,96 или 25 тогава си работи без проблем. Аз ползвам 24 и няма проблеми.
опитай на какви други ръчно зададени резолюции тръгва 720@60p, 1080@50p...
с какъв кабел си? лудост е да го държиш на ауто
Лазарус, то при почти всички модове върви след като го потвърдя с ОК - изгасва за малко и изгрява, но когато рестартирам не изгрява на 720/60 и на 1080/60. Кабела е HDMI от комплекта. За сега само на ауто става или на 10тия път на 1080/60.
Ще пробвам и другите резолюции и ще пиша.
PS: Е аджаба, как до сега изгряваше като беше сложен ръчно на 1080P/60? Да неби от последните фирмуери да е?
опитай и дали на същия вход работи с друго hdmi устройство.
Лазарус, пробвах обратното. Включих устройството и на друг свободен HDMI вход и пак същото.
А защо искаш да е на 60 кадъра като всички филми които дърпаш са 24 или 25 кадъра?
да, но няма логика да не му тръгва.
Защото и при мен на Сони 40 инча не тръгва на 1080р 60 херца. Зависи от телевизора дали поддържа тази резолюция.
Щом досега е тръгвало трябва да върви и сега.
Ако телевизора не го поддържа е ясно, но не вярвам това да е проблема.
Все пак няма да е лошо да знаем модела.
В подписа ми е модела на телевизора.
Благодаря за отговорите !
Предполагам, че не си опитвал reset to default от менюто на плейъра. Само като идея, може и да оправи нещата.
Някой слагали ли е различен explorer на пуканката, да се вижда или да може да се сортира,
кои са последно качените файлове/папки
нещо по-лесно за ровене ?
Аз сега да запитам,появи се отскоро нов проблем с "Пуканката",някои файлове(филми и сериали),тръгват но после забива картината и върви само звука или въобще не върви нищо.С 1тв хард съм и 90% от нещата които са там вървят.Сега трябва ли да направя един формат на диска и всичко отначало или просто самият филм е бил с лош рип,което е малко вероятно,защото пък на компютъра си ги пускам от там и всичко си върви.