Някой може ли да каже как чете филми(основно тези на фуллХД) шернати в мрежата през ЛАН. За да знам дали да се набутвам с пари и да сменям сегашния ми плеар заради интернета на този.
Някой може ли да каже как чете филми(основно тези на фуллХД) шернати в мрежата през ЛАН. За да знам дали да се набутвам с пари и да сменям сегашния ми плеар заради интернета на този.
Май няма много хора с тази джаджа и аз съм потенциален купувач най вече заради интернета иначе моя телевизор си има плеер ,азискам да си пускам клипчета от профила ми в ютуб ,но уви май няма много потребители е желая успех на всички.
Здравейте
аз започнах тази тема защото имах нужда от помощ като го купих. Доволен съм от машинката нямам забележки за това което я ползвам но не съм специалист и не разбирам толкова че да ви давам съвети дали да си го купите и т.н.
Благодаря ти за това ,че си направи труда да отговориш geriko и аз не съм специалист и за това питам трябва да ходя да я купя ,че не остана време май беше до утре промоцията.
Аз имам един въпросПонеже моя плеър е от Канада и няма опция да се регистрира в Европа , та искам някой който си го е закупил от България да ми каже няколко неща :
1. Има ли Българско меню
2. Може ли да регистрира плеъра в Европа (при мен има само US,CA и Mexico)
3. До коя версия на софта се е ъпдейтнал последно
Благодаря предварително
Забравих да ви спомена какво работи на този плеър:
1. USB-то поддържа клавиатура или мишка , а най добре ако си намерите безжична клавиатура със тъч падровенето из интернет си става все едно си пред компютъра
![]()
Вчера го купих има БГ меню, на другите въпроси довечера ще ти отговоря когато съм у дома ,благодаря за информацията.
Здравейте и аз да се изкажа за тази машинка.Основно я ползвам за гледане филми и снимки през DLNA,ползвам домашний медия сървър и без проблем и насичане си гледам филми от 8-20GB na 43" плазма.Удобно е защото не се налага да ползвам твърд диск за по големи филми.Относно WEB браузъра който има също е на прилично ниво,запаметил съм си няколко страници и директно си влизам когато искам да прочета нещо.LG APSS има много други апликации които не съм разглеждал подробно.LG PREMIUM също има интересни неща на който му се занимава да ги разлежда подробно.За мен лично за цена 99лв. си струва!!!
А да ви питам , когато си създадете акаунт , има ли България в списъка със държави ?
Аз от премиума нямам Facebook което е странно
Едно от най - яките неща е Гугъл ърт , доста е удобно да си цъкаш пред тв-то![]()
Някой може ли да ми каже как могат да се гледат клипчета от VBOX7 или Youtube с интернет браузъра на плеъра, тъй като при мен не тръгват. Иска Flash plaer, който обаче не може да се инсталира както на компютър. Освен това в упътването пише, че браузърът работи само с версии на Flash до 8.
„Уеб браузърът на този уред е различен от уеб браузъра на вашия компютър. Уеб браузърът на този уред не поддържа допълнителни плъгини и зависещи от платформата технологии, като ActiveX.
Съвместими с този уред версии на Flash са версиите до Flash 8.“
При проверка за обновления на софтуера на плеъра ми казва, че няма нищо за обновяване. Та в крайна сметка въпроса ми е може ли да се гледат тези клипчета или не може и ако маже как да стане.
Клипчета от Vbox7 или други сайтове използващи Flash Player не могат да се гледатА за Youtube си има отделна програмка в плеъра с която си тръгва без проблем , при мен си тръгва и през браузъра youtube
Доколкото четох по форумите , няма да има Flash Player 11 за ST600 , даже вчера му качих и неофицялния фирм LG_ST_6100B31_9_79_901 и пак нищо , така че може да забравиме за FP
Аз има този плеер от месец и мога да кажа, че са пари хвърлени на вятъра. С плекс няма шанс да се изгледа каквото и да е .мкв, а с home media server е непредсказуемо - от 10 филма 5 тръгват, 5 не. Това е ако не се транскодират, ако се транскодират вървят, но звука упорито става дву канален, което ме дразни. Та като цяло, след като един месец се опитвах да го подкарам да работи нормално сега пак ги гледам филмите през HDMI на лаптопа с кабелче...
Аз пък съм доволен само ,че смених home media server с някакъв руски беше не си спомням точно името и вече нямам проблем .
Бихте ли ми помогнали с пускането на субтитрите. Опциите за суб. не са ми активни и няма как да се смени (мисля, че бяха зелено и лилаво поле) и да пусне 1251 или избор на суб.. Има избор на аудио канали, ако има повече от един, формат на картината и тн. Филмите са шарнати и вървят повечето, без mkv.
Нямам опция за стартиране на субтитрите предварително, има само избор на филм и това е.
Всички филми са с едно и също име като на субтитрите.