Никой не каза нищо за dts, възпроизвежда ли?, Поддържа ли отворен браузър,скайп,фейсбук.
Никой не каза нищо за dts, възпроизвежда ли?, Поддържа ли отворен браузър,скайп,фейсбук.
Здравейте,
Някой да знае как могат да се направят субтитрите по-големи? Предполагам, че ако се влезне в source на firmware-а може да се промени някоя настройка.
Как се едитва самия фирм/сорс?
Здравейте, при мен е същия проблем интернет има по кабел,без кабел от компа филмите вървят,но не отваря нито YOUTUBE, нито LG Appstore, да не иска регистрация или нещо друго .Благодаря предварително или да го връщам в Техномаркет иначе си заслужава за 99 лв има и DTS
Здравейте, вчера вечерта си закупих от Техномаркет това устройсто и тъй като ми трябва да работи с DNLA веднага се заех да го свържа към моята мрежа. На лаптопа си имам инсталиран медиен сървър PLEX, който работи перфектно с другия ми телевизор, който си е смарт. Пробвах да подкарам един филм, но субтитрите който са със същото име не поискаха да тръгнат. Изчетох досегащните постове и в менюто на плеяра имах двете ABC менюта, но там не ми даваше нищо да променям. Изпробвах още два филма, но резултата беше същия. Реших да сложа на лаптопа Nero-то което беше в оригиналния диск с устройството, но в този момент ST600 умря. Изгасна тотално без всякакви признаци на живот, който впрочем беше около 20мин. Днес го върнах е магазина и в момента съм пред делема дали да ми дадат ново или да ми върнат парите. Ако някой ми каже как да заработят субтритрите и къде аз греша бих си го взел. По принцип ще го ползвам само през DNLA, няма да използвам USB-то, затова не ме грее ако чете през USB. Ще се радвам някой да помогне.
Излезе ли Flash Player за този модел позволяващ да се гледа лайв стрийм телевизия и видео в интеренет главно от тук
Sport Lemon - From Sport - Watch Live Sports Online - FromSport
привет
не ми стана ясно нещо- ако тв.няма ДЛНА функция, с този плеар ще мога ли безжично да прехвърля видео от компа до телевизора?