Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

LG ST600 SMART BOX

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Отговор: LG ST600 SMART BOX

Никой не каза нищо за dts, възпроизвежда ли?, Поддържа ли отворен браузър,скайп,фейсбук.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от presar Виж публикацията
    Кажи името на тоз руски медия сървар и MKV Файловете вървят ли със субтитри
    Заповядай колега , Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP) филмите вървят без проблеми но ти трябва по мощен компютър . лаптоп за да ги плейваш през DLNA .

4. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,

Някой да знае как могат да се направят субтитрите по-големи? Предполагам, че ако се влезне в source на firmware-а може да се промени някоя настройка.

Как се едитва самия фирм/сорс?

5. Тук е от
    Jan 2011

Отговор: Re:LG ST600 SMART BOX

Цитат Първоначално публикувано от hristo.ico Виж публикацията
    Имам проблем с интернет.Показва ми, че имам връзка с рутера и домашната мрежа, а нямам достъп до световната мрежа.
    Интересното е , че на практика с браузера влизам на произволни сайтове, но не мога да използвам приложенията като
    ютуб, времетои т.н.Предполагам че нямам връзка със сървър на ЛГ , който отговаря за приложенията
    например преобразува от ютуб фаиловете във вид който да ги сдъвче телевизора.
    Понякога се получава свързването, но не мога да ги хвана като логика.
    Помогнете !!

Здравейте, при мен е същия проблем интернет има по кабел,без кабел от компа филмите вървят,но не отваря нито YOUTUBE, нито LG Appstore, да не иска регистрация или нещо друго .Благодаря предварително или да го връщам в Техномаркет иначе си заслужава за 99 лв има и DTS

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, вчера вечерта си закупих от Техномаркет това устройсто и тъй като ми трябва да работи с DNLA веднага се заех да го свържа към моята мрежа. На лаптопа си имам инсталиран медиен сървър PLEX, който работи перфектно с другия ми телевизор, който си е смарт. Пробвах да подкарам един филм, но субтитрите който са със същото име не поискаха да тръгнат. Изчетох досегащните постове и в менюто на плеяра имах двете ABC менюта, но там не ми даваше нищо да променям. Изпробвах още два филма, но резултата беше същия. Реших да сложа на лаптопа Nero-то което беше в оригиналния диск с устройството, но в този момент ST600 умря. Изгасна тотално без всякакви признаци на живот, който впрочем беше около 20мин. Днес го върнах е магазина и в момента съм пред делема дали да ми дадат ново или да ми върнат парите. Ако някой ми каже как да заработят субтритрите и къде аз греша бих си го взел. По принцип ще го ползвам само през DNLA, няма да използвам USB-то, затова не ме грее ако чете през USB. Ще се радвам някой да помогне.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от LSGI Виж публикацията
    Клипчета от Vbox7 или други сайтове използващи Flash Player не могат да се гледат А за Youtube си има отделна програмка в плеъра с която си тръгва без проблем , при мен си тръгва и през браузъра youtube Доколкото четох по форумите , няма да има Flash Player 11 за ST600 , даже вчера му качих и неофицялния фирм LG_ST_6100B31_9_79_901 и пак нищо , така че може да забравиме за FP

Излезе ли Flash Player за този модел позволяващ да се гледа лайв стрийм телевизия и видео в интеренет главно от тук

Sport Lemon - From Sport - Watch Live Sports Online - FromSport

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

привет

не ми стана ясно нещо- ако тв.няма ДЛНА функция, с този плеар ще мога ли безжично да прехвърля видео от компа до телевизора?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 27-12-14, 14:00
  2. Търся Smart или 3D с Smart TV до 1000лв 32"-46"
    От radibg2 във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 18-09-14, 22:32
  3. Smart Pen
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 0
    Последно: 20-10-13, 14:07
  4. LG ST600 SMART TV UPGRADER
    От Aikas във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-12, 22:34
  5. Smart Home
    От freelander във форум Черен списък
    Отговори: 22
    Последно: 13-11-06, 01:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе