Отговор: Media Player Mede8er med800x3D
Няма ли начин да се намалят тези кадри в секунда?! До колкото си спомням човешкото око не може да види повече от 25-30 кадъра в секунда? Това се използва ако снимаш някакво бързо движение и после можеш да го забавиш, примерно от 50к/с на 25к/с и става яко?! Може и да съм в грешка.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Петър Ишмириев
Няма ли начин да се намалят тези кадри в секунда?! До колкото си спомням човешкото око не може да види повече от 25-30 кадъра в секунда? Това се използва ако снимаш някакво бързо движение и после можеш да го забавиш, примерно от 50к/с на 25к/с и става яко?! Може и да съм в грешка.
Камерата снима с 25 fps и с 50 fps, но доста от филмите съм снимал с 50 fps, затова питам дали възпроизвежда този формат.
Ето линк с видео с 50 fps: http://dox.bg/files/dw?a=9b491d395f
Ако е възможо някой от собствениците на MED1000 да пробва дали върви клипа!
Цитат:
pab
Клипчето, което си качил при мен си работи без никакви проблеми ( Med 1000X3D ). Много е кратко, но това е разбираемо. Инфото от плеъра е: Video H264 1920x1080 50.000fps, Audio 5.1ch 48KHz. Мисля че няма от какво да се притесняваш. Успех!!!
Някой пробвал ли е до сега дали ще подкара кодек х265 или за сега не се поддържа?
Колеги,аз се сблъсках много кофти проблем....онзи ден когато прехвърлях филми през Самба,рутера заби и 2 филма се прехвърлиха наполовина,след което изтрих файловете в папките,но самите папки не мога да изтрия по никакъв начин!..рестартирах (20 пъти рутер,компютър,Мед) ,пробвах с ПС (използавам МАС) ...и съобщението,което ми дава,е че нямам права...МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!
П.С. нямам проблем с други файлове-качвам,трия,прейменувал и тн.
Разреших проблема...ако някой друг има нужда това е решението:
http://www.mede8erforum.com/index.ph...ic,9801.0.html
Но сега имам друго запитване:
-някой дали е теглил следния торент от Замунда: I,Frankenstein(2014)3D.BDRip.OU.x264.DTS.mkv При мен излиза надпис непознат формат?
Цитат:
playdeni
Колеги,аз се сблъсках много кофти проблем....онзи ден когато прехвърлях филми през Самба,рутера заби и 2 филма се прехвърлиха наполовина,след което изтрих файловете в папките,но самите папки не мога да изтрия по никакъв начин!..рестартирах (20 пъти рутер,компютър,Мед) ,пробвах с ПС (използавам МАС) ...и съобщението,което ми дава,е че нямам права...МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!
П.С. нямам проблем с други файлове-качвам,трия,прейменувал и тн.
Разреших проблема...ако някой друг има нужда това е решението:
Cannot save - Favorites, Watched Indicator, Copied files dissapear after reboot
Но сега имам друго запитване:
-някой дали е теглил следния торент от Замунда: I,Frankenstein(2014)3D.BDRip.OU.x264.DTS.mkv При мен излиза надпис непознат формат?
Без да съм теглил този торент ще се изкажа - 3Д рипове OU (едно над друго) много често са с размер на картината надхвърлящ 1920х1080 и за това плеъра казва "неподдържан формат". Съвета ми е теглете 3Д рипове SBS (едно до друго), с тях не съм имал никакви проблеми.
Имате такива хубави плеъри, пуснете си поне хубаво 3д, демек blueray iso. Какво теглите по 10-15гб скопени версии.Това е като да имаш кола с климатик , а да не го пускаш.
Цитат:
ra6o74
Без да съм теглил този торент ще се изкажа - 3Д рипове OU (едно над друго) много често са с размер на картината надхвърлящ 1920х1080 и за това плеъра казва "неподдържан формат". Съвета ми е теглете 3Д рипове SBS (едно до друго), с тях не съм имал никакви проблеми.
Не само OU, а и SBS има релийзи, които не са Half OU и Half SBS, а се водят Full OU и Full SBS с резолюция нещо от сорта на 3840х2160. Обикновено още в името на файла е записано дали е халф или фул.
Цитат:
Петър Ишмириев
Имате такива хубави плеъри, пуснете си поне хубаво 3д, демек blueray iso. Какво теглите по 10-15гб скопени версии.Това е като да имаш кола с климатик , а да не го пускаш.
Ха-ха-ха...., ама много си прав колега!!!! И за климатика, и за плеъра!!! Именно за това писах по назад в темата, че не гледам 3D, ми то сакати работи общо взето. Много рядко излиза нещо истинско и като го закачиш се оказва че няма сийд. Между другото да попитам и аз нещо: дайте някой различен торент от добре познатите арени, маймунди,пирати (нещо закъсняват с качествени торенти напоследък пиратите) и прочие. Търся сайт от където да се свалят филми по-големи от 30-40GB. Ще съм благодарен и на покана в някой сайт с Blue Ray издания. Няма да изложа поканилият ме. Гарантирам!!!
Руснаците сякаш са най-бързи в краденето на филми, ама не се сещам за сайт.:( А според мен хубавите блурейчета ще стават все повече.Аз самия вече съм приготвил няколко, Трансформърс,Лего, Ной. Само дето нямам с какво да ги пусна :) . (В момента оглеждам за звукова карта с оптичен изход, да пусна звука от компа към домашното кино и филма от компа към телевизора с HDMI. Дали ще стане лесно!? )
Цитат:
Петър Ишмириев
Руснаците сякаш са най-бързи в краденето на филми, ама не се сещам за сайт.:( А според мен хубавите блурейчета ще стават все повече.Аз самия вече съм приготвил няколко, Трансформърс,Лего, Ной. Само дето нямам с какво да ги пусна :) . (В момента оглеждам за звукова карта с оптичен изход, да пусна звука от компа към домашното кино и филма от компа към телевизора с HDMI. Дали ще стане лесно!? )
Аха... HDCLUB и Bluebird-HD.
За подкарване на блурейките виж тази тема https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html
Цитат:
Петър Ишмириев
За какъв компютър става дума? Ако е настолен (поне така предполагам) може да се окаже, че не ти трябва звукова карта щом имаш видео карта с HDMI изход. Дай подробности на лично, че да не спамим темата. Аз минах по този път и звука от компютъра ми е по HDMI кабел първоначално до телевизора, а в момента до ресийвъра. Не че не си купих 10м. оптика ама това е друга тема;). Сега събира прах....
Привет :)
Писах в темата за мненията, но там никой не отговар.
Имам едно питане за въпросния med800x3d - понеже в характеристиките му чета, че има web browser - какво ще рече това? Един вид мога да отварям страници от нета - youtube и т.н.? Или е нещо съвсем различно?
Благодаря предварително на отзовалите се :)
Обикновен браузър ,You Tube има отделен линк.
Цитат:
sceep
Привет :)
Писах в темата за мненията, но там никой не отговар.
Имам едно питане за въпросния med800x3d - понеже в характеристиките му чета, че има web browser - какво ще рече това? Един вид мога да отварям страници от нета - youtube и т.н.? Или е нещо съвсем различно?
Благодаря предварително на отзовалите се :)
Здравей,
да точно това означава-може да отваряш страници като от комп.(но да пишеш с дистанционното е малко неприятно),а You Tube си има дори отделна икона за директно влизане.
Колеги,аз имам 3 въпроса,който за сега ме затрудняват:
1-ви:Med8er 1000 е вързан с оптика към ресивър 5.1,но забелязах,че се чува звук и от високоговорителите на ТВ-то...от къде/как се спира звука по HDMI?
2-ри:когато добавям обложка правя следната процедура scan folder->edit->Scraper ->Save,(по този начин в папката получавам инфо за филма,фон и обложка) но следващия път когато вляза в папката вече обложката я няма(всичко останало е ОК инфо за филм и фон)
3-ти: При мен меюто с XML Search липсва?