Отговор: Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
Мисля ,че на страницата им имаше обяснено как да си направиш плейлиста - още не съм си "играл" с музикалните опции :) - иначе за сериалите и филмите ми харесва как си прави "фенарт"-а .
Само с някои филми с DD truеHD съм имал проблеми на Egreat-а - може да е някой бъг - префлашни го с друга версия .
Благодаря,разбрах как става.Който не чете настройките за аудио,така е.Може да се слушат една след друга или разбъркано.Нещо друго.Мога ли с безжична мрежа да направя шеъринг и файловете от лаптопа да се появят на плейъра и той да ги възпроизвежда.Или пък при сваляне на торенти на лаптоп да се препращат безжично на външен хард свързан към MED 1000X3D.
Здравейте момци!
Решил съм да си купя Mede8er ,но се чудя между 600-800-1000.
Каква е разликата между трите модела?
Аз съм се насочил към med600x3D поради факта,че няма вентилатор. Сега имам мултиемедиен плеър с вентилатор и е много шумен особеннно в началото когато го включа. В началото не беше шумен,но след една годишна употреба шумът се увеличава. Много трудно се намират вентилатори за тях от личен опит го зная. Намерих три вентилатора,но са високо-оборотни и са по шумни от оригиналният,та ми дайте съвет какво да си купя. Благодаря предварително за съветите ви.
MED1000 е твоят избор, но скъп избор. Другият вариант е MED600 . Никой не може да гарантира безпроблемна работа на вентилатора , но пък вносителя си има сервиз, където ще оправят нещата.
Искам да попитам MED1000X3D,като няма "климатик" не грее ли?
Цитат:
Първоначално публикувано от
zakata
Искам да попитам MED1000X3D,като няма "климатик" не грее ли?
Разбира се че грее, но само ако има диск в него. Температурата идва от диска, но плеъра е изработен от алуминий и това му помага да отдава жегата. Проблеми не съм имал заради температура докато имаше хард диск в плеъра.
Купих преди 3 дни MED800X3D/WP-1TB, оказа се обаче, че не чете всички формати. На разширението пише .avi, ама от 10 филма 2 не тръгнаха. Не знам, примерно трябва ли да свалям (и мога ли) някакви кодеци?
От версия 2.0 не се поддържа DIVX . Или прекодиране на файла или The BEST WORKARROUND to play your DIVX files with latest Firmware Your X3D . В този пост е обяснено как се лъже плеъра и възпроизвежда тези файлове . Въпрос на лиценз.
- - - - - - - - - -
Молба към потребителите на този форум . Ако въпроса и получения отговор са свързани с нещо ,което или работи и помага или не работи и се търси друго решение , да се напише - това ще е от полза за всички - не следващите да се чудят проработил ли е даден съвет или не !
Цитат:
Първоначално публикувано от
pipchi
От версия 2.0 не се поддържа DIVX . Или прекодиране на файла или
The BEST WORKARROUND to play your DIVX files with latest Firmware Your X3D . В този пост е обяснено как се лъже плеъра и възпроизвежда тези файлове . Въпрос на лиценз.
- - - - - - - - - -
Молба към потребителите на този форум . Ако въпроса и получения отговор са свързани с нещо ,което или работи и помага или не работи и се търси друго решение , да се напише - това ще е от полза за всички - не следващите да се чудят проработил ли е даден съвет или не !
Ами от мен хиляди благодарности. Свалих програмката от линка, макар, че малко ме притесни , че е от 2008. Там всичко си беше написано. Стартира се, отваряш файла и сменяш името на кодека. За нула време работа и после си гледаш филма.
Качих и новия firmware 4.0. Всичко работи перфектно.
Така, нещо като проблем, не знам дали е от плеъра - на два Блу-рей структура филма - The Grand Budapest Hotel и на The Amazing Spiderman 2 3D като при втория по-малко, на определени места филма прескача, при първия филм 4-5 пъти в първите 10 минути на филма, прескачането е около 2-3 секунди от филма, но е дразнещо. Това е при плейване от външен хард. С фърм 4.0 е, някой да е засичал подобен проблем? Сега тегля ремукс на Будапеща Хотел-а да видя, как ще е там.
ПП - Сега прегледах на компютъра, самите файлове си свършват така отрязани, ясно рипа е некачествен. Или като е свалян от някъде другаде, за да го качат нашите убавци е бил на 99% или от сорта.
Не знам за тези релийзи точно как стои въпроса , но при тази блурей структура и възпроизвеждането и има проблем ,когато основния филм не е един единствен голям файл , а е нацепен на множество малки . Тогава прехода между тези файлове се възприема като накъсване на картината и звука . Това е проблем на всички плеъри . Един Шерлок Холмс направо ме изкара от нерви . Сега като свалям такива гледам да са с един файл или използвам MAKEMKV за да го направя един!
На други блу-реи не съм забелязвал подобно нещо. Както и да е, гледах го ремукснат Гранд Хотел-а.
И аз досега само на един съм попадал , но за спорта погледни и сравни в папка STREAM колко са файловете на основния филм /за тези филми ,които не са ти проблемни и новите/. За Хотела го погледнах в З____дата и файловете са доста повече от един с размер 1-2 Гб !
Здравейте,имам следният проблем,качвам даден филм на флашка или външен хард диск и когато ги включа към плейъра(MED600) то той не го "вижда",все едно няма нищо,а дефакто си е там!!!!
Когато прехвърлям безжично няма проблем макар че са "родилни мъки" двете устройства(РС и MED) да се "видят":(,обикновено на 7-та става почти веднага но на 8 си е мъка,непрекъснато рестартиране докато се засекат,а да не Ви казвам на 10 няма никакъв начин да тръгнат:(
Изтрий двата файла , които обикновено си прави плеъра на ХДД/флашката .