Не може да се гледат x265 заради стария чип и софтуер.Няма ъпдейт от април 2016г.
Не може да се гледат x265 заради стария чип и софтуер.Няма ъпдейт от април 2016г.
Сумати време безпроблемна работа, а сега се появи проблем - даже се учудих. Свалена папка с филм при опита ми да я изтрия през компа се изтриха само файловете в нея, но не и папката. В папката се загнездват три jpg, които при изтриването им и опит да премахна папката пак се появяват. Няма изтриване. Някакви предложения?
- - - - - - - - - -
Забравих да напиша модела - med800x3d с инсталиран хард 500GB WD. Харда е шернат на компа. Версията на фърмуера е 4.0.2.
Само формат на харда оправя нещата, ако не е проблем за теб.
То няма файда от линукс дистрибуция, тоя плеър фабрично форматира харда ntfs, така че, мижеш от windows машина да пуснеш един чек диск, може и да успееш след това да ги изтриеш. Няма файда да вадиш харда, с усб кабел го включи в компа.
С такъв кабел.
Здравейте колеги, да се допитам да вас за съвет. Имам mede8er med800x3d работи много добре с 2TB HDD, но си взех нов телевизор 4K.Има ли смисъл да си взимам 4K плеър например:dune hd solo lite?
Нече има много 4K филми из мрежата, но дали си струва и дали е по-добър Дюна от Меда?
Благодаря Предварително.
Не мисля ,че си струва замяната, засега , освен ако не държиш на H.265 кодека. Всичко друго си го плейва . Solo 4K Lite няма слот за диск, което ще ти причини неудобства. Субтитрите са много по-добри при Mede8er. Solo 4k е с HDMI 1,4b . Би трябвало да е с 2,0 но не е . Въпреки, че имам Solo в момента не намирам цената/качество да оправдава двойната и отгоре цена на Dune.
Не не държа на H.265, много рядко съм попадал на този кодек. Само информативно попаднах на този Дюн:https://mallbg.com/Blu-Ray-Dune-%D0%...ITE_89437.html
Това не е ли скъпия вариант с слот за HDD на доста ниска цена или е грешка на сайта?
Колеги да попитам за Mede8ermed800 като отворя папката на филми ми изкарва обложка, рейтинг и др. инфо. Но съм гледал по клипове на някои излизат примерно инфо за аудиото какво е видео и много повече работи???
Как става този номер? с 4.0.2 софтуер съм. Благодаря предварително.
Здравейте,
Като сваля субтитри от мрежата,в коя папка да ги търся.Не ми ги зарежда автоматично.-с V 3.0.6 съм
Сигурен ли си че ги сваля изобщо? Ако наистина сваля субтитри не трябва да се налага да ги търсиш. Плеъра ги пуска веднага. Освен това ги записва ( сваля ) в папката на филма, който гледаш. И като съвет - актуализирай фърмуера до последната версия за да ти е всичко както трябва.
П.п. От какъв тип е файла за който не можеш да видиш субтитрите?
Този пост е редактиран от frizera; 12-12-17 в 22:18.
Всичко е ок.Благодаря
Здравейте,
С MED800 съм, в. 4.02. Свързан е с HDMI към телевизора за картина и звук. Силата на звука на повечето филми не мога да регулирам от дистанционното на плеяра, на някои може. Има ли настройка на плеяра за да регулирам звука от дистанционното на всички филми?