Писах къде я виждам - на плеъра който възпроизвежда филма от харда в MED. Просто софтуера на другия плеър има такава опция. Що се отнася до прехвърляне от компа към плеъра трансфера стартира с 19МВ и след 1;2 минути спада на 14-15МВ. но това е като за статистика защото не ми се налага да прехвърлям данни (филми,музика...) от компютъра на плеъра. Смятам че скороста зависи от много фактори, като един от тях е дали в момента на прехвърляне не е натоварен компютъра с някой торент или друг онлайн сервиз и т.н.
Здравейте отново ! Поредния файл ,който блокира плеъра R.I.P.D(2013)3D.BDRip.1080p.half.OU.AC3.mkv . Кореспонденцията с фирмения форум не дава резултат . Има и други ,които се оплакват от същия проблем - филма споменат по-горе е с вградени 3D pgs субтитри . Когато филма се плейва в 2Д с или без субтитри - няма проблем . В режим 3Д / даден от плеъра , не от телевизора/ без вградените субтитри също всичко е наред / с външни srt също работи/. В момента ,когато се пуснат вградените субтитри в 3Д режим - зелен екран и рестарт от контакта! Ако някой има възможност да потвърди или отхвърли проблема ще е добре дошло - ако при всички е проблем , значи ще се чака нов фърм . Ако е само при мен - значи куци настройки или дефектен плеър . Това се опитвам да установя . Колегата frizera написа "При мен Проклетника 2 си работи абсолютно нормално с вградените буквички.... " - да сподели как го пуска и с какъв фърм и настройки е.
А аз искам да помоля модератор да стикне темата.
Благодаря!
. Колегата frizera написа "При мен Проклетника 2 си работи абсолютно нормално с вградените буквички.... " - да сподели как го пуска и с какъв фърм и настройки е.[/QUOTE]
С версия 3.0.1 , плеъра сам тръгва в 3D и телевизора също сам превключва в 3D. Настройките са: Aspect Ratio 16:9 ; TV System 1080P 60HZ; 1080P 23.976Hz - On; Auto Frame Rate - On; Plasma mode - Off; Deep Color - Auto. Като не става с вградени субс просто гледай с външни.
Такива са и моите настройки . Какво добавяш в името на файла за да тръгне автоматично 3Д-то ?
Пробвал ли си с външни idx+sub субтитри за half OU/SBS релийзи?
Ако има работещ торент клиент на плейъра, изключи го преди да пускаш 3Д видео.
С външни srt субтитри работи нормално , плеъра не е вързан в мрежа и няма интернет. Единствената съществена разлика ,която се сещам е ,че пускам филмите от външен твърд диск - не ползвам вътрешен!
Този пост е редактиран от frizera; 30-10-13 в 21:04.
Ако в името на файла накрая се добави TB или SBS филмите тръгват направо в 3Д - за OU и SBS релийзите . Когато един път е пускан филма без значение автоматично или ръчно в 3Д при следващо пускане си помни настройките и ги използва тях - субтитирите също . 3Д iso или папки блурей си тръгват в 3Д
И аз съм в клуба на зелените екрани, ако искам да гледам със субтитри. Да ми е честито
При - Man of Steel (2013) 3D BluRay Remux AVC DTS-HD MA 7.1-AYU3D
А пък World War Z (2013) 3D Blu-ray [Theatrical Cut] Remux Proper AVC DTSMA 7.1 iso - изобщо не тръгва в 3Д
Жанр: Екшън Приключения Фентъзи Фантастичен
Актьори: Хенри Кевил, Ейми Адамс, Майкъл Шанън, Даян Лейн, Ръсел Кроу
Държава: САЩ
IMDB рейтинг: 0.00
IMDB гласове: 0
Този пост е редактиран от shag; 31-10-13 в 22:27.
Големички са ми за сваляне и проба ! Свалих пълни 3Д исота на Джурасик парк , Заразно зло , Аватар , Трансилвания , Отмъстителите и Стар трек 2013 и са пробвани - работи всичко без проблем - някъде беше споменато да се изключи опцията за блурей меню , че от тези менюта се бъгват нещата . Имаше на Пасифик рим един 3Д релийз на AYU3D - ремукс с големи спорове работи ли или не - колега се оплакваше ,че на OPPO и DUNE не тръгнал и от оптика също.Свалих го от любопитство - на компютъра не го подкарах ама от MED800 тръгна с малки пропадания на звука /на едни и същи места/ явно от релийза.
Като изключих блурей менюто - World War Z (2013) 3D Blu-ray [Theatrical Cut] Remux Proper AVC DTSMA 7.1 iso - тръгна на 3д
Ще те подкрепя във темата ти във форума им, но чакам да ми одобрят регистрацията, засега не се справям със зеления екран и блокирането при вградени субтитри и Тор Вотом. Когато го пусна дори на Ляво и Дясно, нищо че не е коректно, то всичко си върви. Странно.
Ще се експериментира
Пуснах мрежов кабел и резултатите от теста за трансфер PC-MED са 11-12 Mb/s - при гигабитова мрежа това е меко казано недостатъчно - ползвам самба. Графиката на трансфера представлява всъщност една права линия на 10% от гигабитова връзка т.е според мен работи на 100 mb/s - 11 Mb/s x 8 = 88 mb/s . Във форума на MED също твърдят ,че това е максимума на трансфера !?
Да добавя ,че теста е с външен диск през USB -то .
Този пост е редактиран от pipchi; 03-11-13 в 11:46.
Привет на всички в раздела!
Считано от вчера и аз съм в групата на притежателите на MED800X3D.
Засега все още само чета, защото то си трябва време за тестове, пък нещо няма такова.
Впечатленията ми за една вечер ръчкане са добри. Машинката е осезаемо по-бърза от старата ми Дива с 1073
Интерфейса също ми харесва, но ще го видим МЕД-а как ще се справи в боя.