Препоръчайте ми някои добър е-маил клиент, с възможност да се изпозлва от и-нет клубове (тоест да може да се заключва с парола и не всеки да има достъп до пощата ми)...
Благодаря!!!
Препоръчайте ми някои добър е-маил клиент, с възможност да се изпозлва от и-нет клубове (тоест да може да се заключва с парола и не всеки да има достъп до пощата ми)...
Благодаря!!!
Ако искаш като потребител в интернет-клуб да ползваш e-mail клиент, това не го виждам как ще стане []
Първо, нямаш права да инсталираш програми в клубовете, второ - e-mail клиентът е програма, трето - виж първо и второ.
Ако си администратор/оператор в клуб и искаш подобна програма, Mozilla Thunderbird (http://www.mozilla.org/) има защита с парола. При стартиране ако не въведеш правилната парола, не можеш да си прочетеш пощата.
имаше версия на тхундербирд да си я слагаш на УСБ драйв и да си пазиш да него и настройки и пароли и кеш и всичко.
ама пак с клубовете седи въпроса да можеш да си ръгнеш УСБ-то и да я пуснеш от там.
освен тази на мозила и стандартните microsoft-ки не ползвай други особенно increadi mail