Възможно ли е компресиране на 10 ISO файла , всеки от по 700 MB?В момента те се побират на 10 CD-та.Трябва да се поберат на по-малко.
Може ли това да бъде направено и с каква програма?
Благодаря!
Възможно ли е компресиране на 10 ISO файла , всеки от по 700 MB?В момента те се побират на 10 CD-та.Трябва да се поберат на по-малко.
Може ли това да бъде направено и с каква програма?
Благодаря!
никой не може да ти гарантира каквато и да било компресия. WinAce е най-доброто - пробвай с него, пък каквото стане. и въпреки всичко не очаквай чудеса
FearMe,
направих го , но после половината архиви не се отвориха.Лоша работа:-(Съмнявам се , че e възможно въобще такова нещо!
Благодаря за отговора.
абсолютно всичко трябва да е ОК, нещо не си направил като хората... опитай пак, а ако се съмняваш в нещо - опиши тук "цък" по "цък" какво правиш
Изразих се неправилно, не че архивите не се отварят, файловете се повреждат непонятно защо?.С този архиватор работя от 5 години и едва ли някъде бъркам?
Florino това не трябва да става! Имаш дефектни елементи. (HDD, памет, може от O/C или прегряване на процесора да става).
Аз си компресирам ISO-тата.
при мен преди време се получаваше нещо от рода. след тонове опити и чудене, се оказа, че съм си сложил паметта на 2 и 3, а не на 1 и 2 слот. сложих едната на "правилното" място и всичко се оправи...