Бихте ли били така добри да ми кажете с коя програма и как да компресирам МП3-ки примерно от 5 мб да я направя 1 мб за да си я сложа на телефона моля ви , с коя програма и как ?
Бихте ли били така добри да ми кажете с коя програма и как да компресирам МП3-ки примерно от 5 мб да я направя 1 мб за да си я сложа на телефона моля ви , с коя програма и как ?
За да стане възможно най-малка я направи mono и след това смъквай bitrate, докато получиш желаният размер. Аз бих пробвал нещо около 32 kbps. Успех.
А ако ще я правиш на рингтон, най-добре неслагай цялата мп3-ка, ами си изрежи само 'интересната' част от нея...пък после ако искаш я мачкай допълнително.
Айде още един гъзар с mp3-рингтони
Добре но как да работя с някоя от изброените програми , изтеглям си MP3 Cutter и как да работя с нея или с някоя друга програма , аз знаех няколко програми за тази работа, но не знам как да работя с тях ще ми обясните ли малко по подробно !
MP3 To Ringtone Gold - ръководство за работа с програмата
1)Как да смаля размерите на някоя песен
След като стартирате програмата влезте там кадето пише Big MP3s to small. След това в новопоявилия се прозорец натиснете ADD и изберете песента или песните на, които искате да и смалите разбера. След това там, където пише Set Outuput Path отстарани има три точки натиснете ги и там изберете къде да се запишат вече готовите смалени песни. След като направите това, от setting можете да направите някои настройки (по ваш избор). И като сте готови с всичко натискате Convert All изчаквате да се конвертират и вече сте готови. Размера на песните, които сте избрали е смален.
.........
p.s.Копирах го,така че - не обръщайте внимание на правописа.
wiseacre моите благодарности, много ми помогна ся си набъках 10 мп3-ки само за 4-5 мб